ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Με νέο επιχειρηματία τον Μάκη Τοπαλίδη ξεκινάει σήμερα μετά από ριζική ανακαίνιση η γνωστή ψαροταβέρνα Η ΣΤΡΟΦΗ. Βενιζέλου 92-τηλ. 2541076512

*Κάθε φορά που πλησιάζει το Καρναβάλι κι έχει πρεμιέρα η Θρακική Σκηνή , όλο έρχεται στη Ξάνθη η Ελένη  Καπώνη…αλλά και όλο το αναβάλει!

Αυτό έκανε δυστυχώς και φέτος!

….

*Λίγες στολές έχουν μείνει πλέον στη Θρακική Σκηνή και σπεύσατε όσοι είναι να κάνετε παρέλαση, να προλάβετε…

Σας ενημερώνω απλά ότι ανδρικές στολές υπάρχουν ναι μεν, αλλά γυναικείες μόνο η μία…Η ροζ. Η άλλη γυναικεία μωβ στολή, έγινε ανάρπαστη και τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ! Πληροφορίες 2541106015 από τις 11 το πρωϊ και μετά,

 

*Την μίνι….πρεμιέρα της για λίγους φίλους (σ.σ. Ανοίγει επίσημα σήμερα..), έκανε η ριζικά ανανεωμένη και ανακαινισμένη ψαροταβέρνα ΣΤΡΟΦΗ στην οδό Βενιζέλου 92 με επιχειρηματίες τον Μάκη Τοπαλίδη και τον Δημήτρη Τζελέπη.

Οι λίγοι φίλοι λοιπόν δοκίμασαν τους πρώτος μεζέδες και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, ενώ άρεσε ιδιαίτερα η νέα διακόσμηση του μαγαζιού.,

…..

*Το ανατρεπτικό μουσικό σχήμα ΑΝΩ ΚΑΤΩ έρχεται Την Πέμπτη 7/3 στο De Novo Cafe Bar για να μας ξεσηκώσει με μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ είναι μια λαϊκή μπάντα με βάση την Θεσσαλονίκη και προορισμό όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.Ο Νίκος,ο Δημήτρης,ο Χάρης και ο Κωσταντινος αποτελούν το μουσικό σχήμα που αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην δισκογραφία έχει πετύχει να ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του. Περισσότερες από τρεις #1 επιτυχίες περισσότερα από 1.000.000 προβολών στο YouTube!

ΚΑΚΙΕΣ

Άλλο κι αυτό πάλι…Πήγε κυρία…150 κιλών σε Καρναβαλικό σύλλογο και ζητούσε στολή για να κάνει παρέλαση με τη διαφορά ότι ήθελε…3L! Πήγε λοιπόν, δοκίμασε και τελικά τι έπραξε λέτε; Μολονότι βρήκε στολή για το σώμα της, προτίμησε την…ανδρική στολή, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα…κάλλη και τα πάχη της, όπως η ίδια με χιούμορ.

Και το πιο ωραίο από όλα;

Ενημέρωσε τον υπεύθυνο ότι θα κάνει παρέλαση με τον σύζυγό της και απλά αυτή θα φοράει…μάσκα για να μην φαίνεται το πρόσωπό της, γιατί είναι πολύ γνωστή στη Ξάνθη!

Κι έφυγε τελικά…ενθουσιασμένη!

Έχει κι ο κόσμος κάτι προβλήματα…

….

*Θα γίνει χαμός στον φετινό φοβερό ΧΟΡΟ του Καρναβαλικού συλλόγου ΔΙΟΝΥΣΟΣ που Πρόεδρο πλέον τον Θανάση Ξυνίδη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στο «Διογένη» με γκεστ σταρ τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο!!! Χαμός στη κυριολεξία και μπράβο στον Θανάση Ξυνίδη για την επιλογή.  Θα γίνει του…Διόνυσου!

(σ.σ. Και ειδικά όταν βγουν τα φετινά μπαλέτα…)

…..


*Γιατί ξαφνικά «χάθηκε» από τις ειδήσεις του ΝΕΧΤ tv η υπέροχη Αναστασία Πασαλή που κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι και το πιο μεγάλο αστέρι που έχω δει τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο στα Περιφερειακά κανάλια; Μπορούμε να μάθουμε το λόγο;

(σ.σ. Σήμερα πάντως θα βρίσκεται κανονικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 οπότε…δείτε την)

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιος γνωστός επιχειρηματίας καφέ μπαρ της παραλίας, συνελήφθη επ’΄αυτοφόρω σε μαγαζί …γειτονικής πόλης με την…ερωμένη του; Φοιτήτρια που δουλεύει φυσικά στο μαγαζί του; Και πως συνελήφθη; Στο ίδιο μαγαζί ήταν και η κολλητή της γυναίκας  του που έσπευσε να στείλει σε χρόνο ρεκόρ φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού από το κινητό τους…Κι έγινε φυσικά χαμός!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ