ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Σύλλογος Εβριτών Ξάνθης διοργανώνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ώρα 19.00 στον πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μ. Χατζιδάκι διάλεξη με θέμα: «Χαρισματικά παιδιά-αναγνώριση, διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς».

*Αποκλειστικό 1. Ποτό (κρασί για την ακρίβεια) και πολύ…συζήτηση, περιλάμβανε η χθεσινή συνάντηση στο De Novo μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου  Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου και του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Γαλανόπουλου…!

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι στο «κρασί» ο Σπύρος κάλεσε και τον…Πάνο Παπαδόπουλο που έβγαλε την είδηση στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv…

Αλλά αυτός ευγενικά αρνήθηκε!

-Παραχωρώντας την θέση του στον ….«διαμορφωτή» κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη! Όχι θα κάτσει να σκάσει..

…….

*Αποκλειστικό 2. Ανάρρωσε από την «πνευμονία» που τον «χτύπησε» ο Πασχάλης Λύρατζης; Είναι δηλαδή μια χαρά;

Ειλικρινά δεν το γνωρίζω…ωστόσο χθες τον είδα καμαρωτό καμαρωτό στον απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου!

Και πολύ ανανεωμένο…

……

ΚΑΚΙΕΣ
Στη Θεσσαλονίκη ανακάλυψα τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μάλιστα να διαπραγματεύεται την ένταξή του σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας που σκοπεύει σύντομα ν΄ αλλάξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η είδηση της εβδομάδας; Ο Γιώργος Καρυπίδης θα είναι και τραγουδιστής, αλλά και…πρωταγωνιστής στο «Πικαντίλι 3», στο ρόλο μάλιστα ζεν πρεμιέ σύμφωνα με το σενάριο…κάτι ανάμεσα σε Αλεξανδράκη και Φαίδωνα  Γεωργίτση όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες!
-Πολλές εκπλήξεις μάλλον μας περιμένουν στο Πικαντίλι 3, στο φετινό υπερθέαμα της Θρακικής Σκηνής την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!

….

*Τι «συμβαίνει» με τον Τόρη Παπαδήμα; Διότι όπως μαθαίνω αργά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο ΚΥΤΤΑΡΟ live τον απολάμβανε στα….καψούρικά του, μελαχρινή πρώην του! Ονόματα δεν λέω, μην έχουμε νέους…εμφύλιους!  Αλλά για να παίζει ασταμάτησα…Γονίδη, κάτι δεν πάει καλά!

….

*Ξαναρωτάω…Τι «παίζει» μεταξύ της πρωταγωνίστριας της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιάστριας του Next tv Δέσποινας Χατζοπούλου και του τρομερού D.J. Ιορδάνη Καγιά, τον οποίο όπως λένε τελευταίες πληροφορίες μου, απολαμβάνει και στη…Χρυσούπολη όταν παίζει στα εκεί ελληνάδικα και μπαρ;  Είναι απλώς φίλοι;

….

* Σημειώνω πάντως ότι και ο Τάκης του ΚΥΤΤΑΡΟ θεάθηκε το περασμένο Σάββατο στο IL POSTO Χρυσούπολης και μάλιστα έβγαλε και…φωτογραφία με τον Τόρη και δημοφιλή μπαρ γούμαν του μαγαζιού!

Il Posto που την επόμενη μέρα έκλεισε για 15 μέρες!

……..

ΣΦΗΝΕΣ
Το σενάριο του «Πικαντίλι 3» μπορεί να είναι σχεδόν…έτοιμο, ωστόσο ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης Πάνος Παπαδόπουλος μάλλον δεν βιάζεται να «κλείσει»  τους γκεστ σταρ της βραδιάς, διότι κάτι…περιμένει; Τι άραγε;

…….

*Αποκλειστικό. Όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι:

1.Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, δεν χώρισε!

2.Κι όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά θα κατέβει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αβδήρων με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη, τον οποίο στηρίζει με χίλια στο έργο του!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ