• Επικοινωνία
Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Το συγκρότημα «KADINELIA» την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Nostos live στην Ξάνθη!

18 Μαρτίου 2023
in Gossip, Επιλεγμένα
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Romeo live!
Share on FacebookShare on Twitter

Επιτέλους έφυγε η εξέδρα από την Κ. Πλατεία της Ξάνθης… Και χωρίς το παλιό σιντριβανάκι σίγουρα είναι πιο όμορφη!

…..

Από τα «Στραβά κι ανάποδα» αλίευσα την παρακάτω εξαιρετική ανάρτηση συμπολίτη μας για σκυλάκι που εγκατέλειψε μάλλον το αφεντικό του.

Ιδού αυτούσια η ανάρτηση αλλά και ο παρατημένος σκυλάκος:

«Sevil Organtzi: Είναι ο σκυλακος που το παράτησαν χθες και έκανε κύκλους… Προς ενημέρωση όλων. Χθες πήγε κτηνίατρο του έγιναν το τετραπλό τεστ, ακτινογραφία και κλινική εξέταση… Είναι μεγάλος σε ηλικία. Στο τεστ βγήκε θετικός σε ερλιχεια και αναπλασμωση και στην ακτινογραφία έδειξε διογκωμενο σπλήνα και ήπαρ καθώς και στην κλινική εικόνα είχε πετεγχυες στα ούλα του… Όλα αυτά πιθανόν να οφείλονται στην ερλιχεια και στην αναπλασμωση… Πρέπει να κάνει και ξεκίνησε ήδη την θεραπεία του ίσως (το σωστό θα ήταν να κάνει και εξετάσεις αίματος ώστε να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα)… Προς το παρον φιλοξενείται σε σπίτι γνωστού. Τα μέχρι τώρα έξοδα που κάναμε είναι 80 ευρώ και οπωσδήποτε θα χρειαστεί να πάρουμε και τα υπόλοιπα χάπια του όπου βγαίνουν 42 ευρώ και αν μαζευτούν λεφτά να κάνουμε και εξετάσεις αίματος… Οποίος θέλει να βοηθήσει τον Μαυρουλη μπορεί να αφήσει χρήματα στο κτηνιατρείο του κ. Μακριδη στο όνομα Μαυρουλης… Εύχομαι να πάρει γρήγορα τα πάνω του».

-Μπράβο και στον κύριο Sevil Organtzi αλλά και στον κτηνίατρο κ.Μακρίδη.

……

*Επίσης ο συμπολίτης μας Kokiko Koki αναφέρει τα παρακάτω.

«Kokiko Koki: Βρήκαμε ένα απροστάτευτο σκύλο, άρρωστο και το πήγαμε στον κτηνίατρο, το κόστο της θεραπείας του, κοστίζει 80ευρώ. Όποιος μπορεί  ας συνεισφέρει σε χρήμα για την θεραπεία του σκύλου. Επίσης ψάχνει σπίτι για να τον φροντίσει. Επίσης ψάχνει και ανάδοχο. Είναι πολύ ήσυχο σκυλάκι. Σας παρακαλώ Βοηθήστε το».

……

*Τα νέα παγκάκια στην Καλλιθέα σχολιάζει συμπολίτης μας αλλά και ένα….ερείπιο που ξέμεινε μπροστά από το οστεοφυλάκιο, στα νεκροταφεία της πόλης μας.

Αυτούσιο το σχόλιό του:

«An Vasil. Ωραία τα παγκάκια που τοποθέτησε ο δήμος Ξάνθης, κατά μήκος της διαδρομής των περιπατητών, από τις νέες εργατικές κατοικίες, μέχρι και την Καλλιθέα.

Όμως…

Ένα παγκάκι δεν περισσεύει, ώστε να αντικατασταθεί αυτό το “σκουπίδι”, μπροστά από το οστεοφυλάκιο, στα νεκροταφεία της πόλης μας;

Είναι ντροπή, να μην μπορεί να ξαποστάσει για λίγο, κάποιος ηλικιωμένος, που θα επισκεφθεί τον χώρο».

-Περιμένω την αντικατάστασή του, εδώ και τώρα..!

……..

*Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς. KADINELIA – Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 / Nostos live – Ξάνθη Ένα συγκρότημα που αξίζει να απολαύσετε όλοι και δυο λόγια για τους εξαιρετικούς αυτούς καλλιτέχνες.

Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου. Ένα ταξίδι στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

……

*Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2014, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους. Την άνοιξη του 2015 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες.

Σήμερα η μουσική τους αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών ήχων, αλλά και από πρωτότυπες συνθέσεις του Θανάση και της Εύης. Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο. Μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριου του 2019.

Kadinelia Live

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Nostos Live

Πεζόδρομος Μαλετσίδου 5, Ξάνθη

Προπώληση: 10€

Ταμείο: 12€

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: WILD ROSE productions

Κακίες

Ανανέωση στην… ανανέωση και καλορίζικο το νέο πανέμορφο μηχανάκι που πήρε το Next tv για τις ανάγκες του συνεργείου της με την ευχή….

Να είναι καλοτάξιδο, να το χαιρόμαστε πάντα πανέμορφο καθαρό και καινούργιο και να το προσέχουν οι οδηγοί του, αφού είναι 50αράκι για τις δουλειές της πόλης.

Στο Next tv πάντως συνεχίζονται οι αλλαγές όπως και στα νέα γραφεία της «Αδέσμευτης» που είναι πανέμορφα.

Ενώ σύντομα η εφημερίδα στα πλαίσια της νέας της καμπάνιας, θα δίνει κάθε μέρα και δωρεάν πάνω από 100 φύλλα ενώ ετοιμάζει και ειδικό «καλάθι» από το οποίο θα μπορούν να την προμηθεύονται οι απλοί πολίτες που θα περνάνε από την οδό Στογιαννίδη

Σφήνες

Μια ακόμη «καψούρικη» δήλωση από την «δική μας» Μπέτυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Μάζη: «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου» και δεν είναι βέβαια η πρώτη… και μπράβο της. Αλλά κι αυτός «νοιώθει» τυχερός… άσχετα αν δεν κάνει τόσο συχνά δηλώσεις και δεν επιδιώκει και τόσο την δημοσιότητα… Σαν ζευγάρι πάντως είναι από τα πιο τέτοια κατά την προσωπική μου άποψη.

ΤΣΟύΧΤΡΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες. -Τόνοι ακατάλληλων για κατανάλωση εσπεριδοειδών και λαχανικών εντοπίστηκαν στο Τελωνείο των Κήπων

Επόμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Απεργούν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου οι εργαζόμενη της ΔΕΥΑ Αβδήρων!

Επόμενο Άρθρο
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ «ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Απεργούν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου οι εργαζόμενη της ΔΕΥΑ Αβδήρων!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Τον αδελφό του γιατρού Χουσεΐνογλου Τιμούρ έκλεισε ο Δήμαρχος Τσέπελης για το ψηφοδέλτιό του, χάρις στον Σουά που είναι φίλος του!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Τον αδελφό του γιατρού Χουσεΐνογλου Τιμούρ έκλεισε ο Δήμαρχος Τσέπελης για το ψηφοδέλτιό του, χάρις στον Σουά που είναι φίλος του!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κυριάκου Καζαντζίδη: Αντιδρούν έντονα οι κάτοικοι στα Κομνηνά για τη νέα παιδική χαρά!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κυριάκου Καζαντζίδη: Αντιδρούν έντονα οι κάτοικοι στα Κομνηνά για τη νέα παιδική χαρά!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

RADIO LIFE 92.1

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Πολιτική Απορρήτου
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης