*Το βιβλιοπωλείο ΔΥΟ και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 19:30 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Σκαμπαρδώνη «Φάλτσα κεφαλής».
Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ, Ελ. Βενιζέλου 29, Ξάνθη. Τηλ.: 25410.27777
….…
*Στην Λέσχη Αξιωματικών φρουράς Ξάνθης» κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ν. Ξάνθης την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025.
Αναλυτικά στην πρόσκληση αναφέρονται τα παρακάτω:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγατιητοί/ές φίλοι/ες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης «Ο Γέρος του Μόριά» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να παραστείτε στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του για το έτος 2025.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί: την Κυριακή 26 Ιανουάριου 2025 και ώρα 13:00′, στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς Ξάνθης».
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Αθανάσιος Καρλής
Τιμή πρόσκλησης 17 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται γεύμα με επιλογή από 3 κυρίως πιάτα, σαλάτα, ορεκτικά και αλοιφές (ανά 4 άτομα), κρασί λευκό ή κόκκινο και γλυκό».
……
*Το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Νομού Ξάνθης σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στον ετήσιο χορό μας – κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 20:00 στο Κυβερνείο.
Οι Μπουκοβίνοι θα είναι κοντά μας σε ένα πρόγραμμα έκπληξη για να μας ταξιδέψει και να μας κρατήσει συντροφιά!
-20:00 η ώρα η κοπή της πίτας των μελών του σωματείου έως τις 20:30 οι κρατήσεις των ρεζερβέ.
Προπώληση προσκλήσεων – Κρατήσεις ρεζερβέ Bakero 6944866331 – 6986616960
Με τιμή Το Δ.Σ..
……
*Ο Grandmaster Ισκάν Σελήμ απο την Ξάνθη πέτυχε ένα απίστευτο ορόσημο στο ΔΙΕΘΝΕΣ BUDO BUSHI HALL OF FAME 2025 στην Πολωνία, κατακτώντας τον τίτλο του 10 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Αυτοάμυνα για την Ελλάδα!
Ως ιδρυτής και δάσκαλος του Krav Maga Viper, ο Grandmaster Σελήμ έχει αφιερώσει τη ζωή του στην τελειοποίηση των πολεμικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένων του MMA, του Muay Thai, της πυγμαχίας και της τακτικής εκπαίδευσης των σωμάτων ασφαλείας.
Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, έχει εκπαιδεύσει αμέτρητους ανθρώπους, από στελέχη επιβολής του νόμου και στρατιωτικούς μέχρι καθημερινούς ασκούμενους, σε αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας που ενδυναμώνουν και εμπνέουν.
«Δεν θα πω δεν είναι μία δεν είναι δύο να μην σας κουράζω αλλά 10 φορές ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και αυτό επειδή: Κάθε φορά που προετοιμάζομαι αυτό που σκέφτομαι είναι πως ο αντίπαλος μου είναι ο πιο επικίνδυνος στον κόσμο. Αυτό με βοηθάει να είμαι συγκεντρωμένος. Η ιστορία γράφεται με πράξεις με αποδείξεις με ιδρώτα και πόνο. Ελπίζω να θυμούνται το όνομά μου. GRANDMASTER ISKAN SELIM» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο ίδιος.
Κακίες
Την Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου πήρε στο τηλέφωνο χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος από την «Ανοιχτή γραμμή», προκειμένου να την ρωτήσει για την απεργία των δικηγόρων την Πέμπτη 23/1 και την Παρασκευή 24/1, αλλά δεν του απάντησε, «προφανώς» γιατί του το «κρατούσε»… «μανιάτικο» από τις δημοτικές εκλογές του 2023 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης του… πελάτη της Υποψήφιου Δήμαρχου Μανώλη Τσέπελη!
Και ερωτώ..
-Γιατί η Πρόεδρος δεν ορίζει κι ένα άλλο μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης –έστω ως γραφείο τύπου…- να μιλάει τουλάχιστον για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των δικηγόρων; Είναι τόσο δύσκολο;
(σ.σ. Βρε που μπλέξαμε… Έχουν «κολλήσει» και δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» γιατί έχασαν τον Δήμο… και δεν μπορούν ακόμη να το «πιστέψουν»;).
Σφήνες
Καλά δεν «βαρέθηκαν» να βάζουν «αγρότες» ή… «κτηνοτρόφους» στην «Ανοιχτή γραμμή» κι αυτοί να «μπερδεύονται» κι αντί να τους κάνουν «καλό», να τους «απομυθοποιούν» περισσότερο…! Ομολογώντας στην ουσία ότι ναι μεν οι εταιρείες είναι «συνεταιριστικές»… αλλά τα έχουν μετατρέψει σε… «μαγαζιά» τους;;;
Η Τσούχτρα