Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης σας προσκαλεί όλους να περπατήσετε με οδηγό το φως της Πανσελήνου στους δρόμους της αρχαίας πόλης των Αβδήρων την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 τις ώρες 20.00 έως 24.00.
…
*Να ευχηθώ από σήμερα σε όλους τους εορτάζοντες της Παναγίας τα χρόνια μου πολλά και κυρίως..
Στην δική μας παρουσιάστρια και ψυχολόγο Μαρία Παπαδοπούλου, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη, στον γνωστό εργολάβο Πάνο Ζαρενίδη, στην φίλη μου Μαρία Γκούρτσα, τον Παναγιώτη Χατζημίσιο, στην Γιώτα Χατζηθεοδώρου και γενικά σε όλους τους εορτάζοντες.
(σ.σ. Ο Πάνος Παπαδόπουλος όπως είναι γνωστό δεν γιορτάζει και γι’ αυτό τον παρέλειψα!)
……
*Σχολίασε χθες ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος τα παρακάτω·
«Τυχαία συνάντηση σήμερα 9/8/2022 στο βιβλιοπωλείο του φίλου μας Μιχάλη Σπανίδη. Με τους εκλεκτούς Νίκο Γρηγοριάδη, Δημοσθένη Γεωργιάδη, και Μιχάλη Σπανίδη. Τελικά καταλήξαμε σε τσίπουρο… Ερώτημα: Τι άραγε να συζητήσαμε; Πιθανόν θα φανεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες???»
…
*Και τα σχόλια φίλων τους:
Χαράλαμπος Ευστρατίου
Τυχαία συνάντηση με τόσους μεζέδες … Δεν το πιστεύουμε και εύκολα … Καλά να περνάτε φίλοι μου !!! Στην υγειά σας ρε παιδιά 🙂
Dimitris Petropoulos
Costa Sarvani Αμήν καλή Παναγιά αδελφέ
Andreas Triantafillidis
-Και φάγανε αυτοί καλά κι εμείς….κάναμε δίαιτα!
….
*Πάντως τον συγχαίρω τον Δημήτρη Πετρόπουλο που πάει με όλους!!! Μόνο με τον Αφεντούλη Τσακιρίδη δεν τον είδα ακόμη…
….
*Ποδοσφαιρικό. Με 100 σουβλάκια γιόρτασαν οι Xanthifans την πρώτη ανεπίσημη έναρξη προπόνηση των νέων της ΑΟΞάρας όπως μας πληροφόρησε ο γνωστός αθλητικογράφος του Next tv Δημήτρης Αντωνιάδης.
Ιδού και το σχόλιό του:
“ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Πρώτη προπόνηση με 100 σουβλάκια και τρίγωνα πανοράματος.
Άντε με το καλό ρε παιδιά….”
-Άντε την επόμενη φορά τα σουβλάκια να είναι…χίλια!!! Όχι μόνο 100 που σημαίνει φυσικά και πιο πολλούς φιλάθλους!
…
*Ό Πρόεδρος των Αστυνομικών Ξάνθης Νίκος Γουναρίδης μας ενημέρωσε για τα παρακάτω από το fb και τα φιλοξενώ στη στήλη:
Είχα την χαρά να συναντήσω τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΜΕΤΙΟ Χρήστο για να τον ευχαριστήσω από κοντά για την σημαντική ενέργεια της περιφέρειας να προβεί στην προμήθεια είκοσι νέων υπηρεσιακών δικύκλων για τις ανάγκες της αστυνόμευσης των διευθύνσεων της περιφέρειας. Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμβάλλοντας στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
-Καλά τα λες Χρήστο, δύσκολο όμως το βλέπω να επανεκλεγεί ο Μέτιος Παριφερειάρχης… Πολύ δύσκολο…! Οπότε απόλαυσε την φωτογραφία μαζί του!
….
Kακίες
Ποιος βάλθηκε να τον «παντρέψει» τον ημέτερο Παναγιώτη Χατζημίσιο και μάλιστα με …παππά και με…κουμπάρα και του κάνει μάλιστα και …προξενιές με διάφορες υπάρξεις!!!
Μόνο που ο γνωστός αθλητικογράφος παρά τις πιέσεις δεν ενδίδει και παντού λέει, «αρκετούς μπελάδες έχω στο κεφάλι μου….», προτιμώντας τις περιπέτειες και την….εργένικη μοναξιά!!
Για να δούμε για πόσο ακόμη θα την «γλιτώνει» γιατί όπως λένε οι κακές γλώσσες, τον τελευταίο καιρό η … «καψούρα» του από τη Θάσο περιμένει πρόταση, αλλιώς θα φάει…σουτ και μάλιστα σε…Αρειανό στυλ!! Κοινώς αγρίεψαν τα πράγματα…!
…
Σφήνες
Επίτηδες για να μας μπερδέψει η ωραία Ελίντα φόρεσε ….νυφικό στην βάπτιση του εγγονού του Δημάρχου στη Θάσο και νομίσαμε όλοι ότι παντρεύτηκε με τον Φανουράκη με τις φωτογραφίες που έβγαλε ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος στο fb ή απλά….κοιμάται, ξυπνάει και ονειρεύεται τον γάμο της;