ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Σύσκεψη Διαπαραταξιακής – Διακομματικής επιτροπής ενόψει των εκλογών Μαΐου 2019

*Σε σύσκεψη για το θέμα της προβολής των υποψηφίων στα ταμπλό του Δήμου Ξάνθης καλεί τους συνδυασμούς αλλά και τους υποψηφίους ο Δήμαρχος Ξάνθης και ιδού η σχετική πρόσκληση:

Σας καλούμε σε σύσκεψη την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας (1ος όροφος) με θέμα: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

……

*Κατατέθηκε επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαίου στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής, η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ», από τον επικεφαλής της παράταξης Ανδρέα Καραγιώργη.

Λίγη ώρα πριν, ο κ. Καραγιώργης είχε επισκεφθεί το ιερό προσκύνημα του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

…….

*Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης η προκήρυξη 10 θέσεων μόνιμου Διοικητικού, Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού (πλην ιατρών) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με την εξειδίκευση των ειδικοτήτων των θέσεων αυτών.

*Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο κατατέθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου με δικηγόρο τον σύζυγο της Δέσποινας Παρτσαλίδου.

…..

*Ο Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε την ικανοποίησή του και νιώθει περήφανος, που τίθεται επικεφαλής ενός συνδυασμού ανανεωμένου κατά 80%. Μιας ομάδας ανθρώπων έντιμων και εργατικών, που αγαπούν τον τόπο τους και δεν φοβούνται να εκτεθούν και να αναλάβουν την ευθύνη, ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο αποφασιστικά. Συμπορευόμαστε με τους καλύτερους από τους παλιούς και τους καλύτερους από τους νέους.

……

*Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Ξάνθης βρέθηκε στο εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και αφού χαιρέτισε όλους τους παραβρισκόμενους, ξεκίνησε συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, με κατεύθυνση το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης για την κατάθεση των ονομάτων του ψηφοδελτίου.

Αμέσως μετά την κατάθεση ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συνδυασμού δηλώνοντας «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που δεχθήκατε να είστε σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Βασική μας αρχή είναι το ΜΑΖΙ σε ό,τι κι αν κάνουμε. Στόχος μας να τιμήσουμε με έργα και δράσεις την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε μαζί σταθερά μπροστά για έναν Δήμο Πρότυπο. Συνεχίζουμε… για τον τόπο και τις αξίες μας»

……..

*Σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου 2019 επισκέπτονται και θα περιοδεύσουν στον   Ν. Έβρου  στα πλαίσια της καμπάνιας για τις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Κωνσταντίνα Κούνεβα-Ευρωβουλευτής

Κώστας Αρβανίτης-Δημοσιογράφος

Στέργιος Καλπάκης –Εκπαιδευτικός, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κυριακή Μάλαμα-Σκηνοθέτης, διευθύντρια προγράμματος ΕΡΤ3, μέλος ΔΣ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ουφούκ Μουσταφά-Δικηγόρος. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηναίων

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Έβρο θα συμμετέχουν σε συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του Νόμου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

09:00 Επίσκεψη σε δημόσιους φορείς,κοινωνικές δομές και υγείας.

11:00 Επίσκεψη στο Π.Γ.Ν.Α συνάντηση με τους  εργαζόμενους, συλλόγους και  την Διοίκησή του.

12:00 Συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής.

13:45 Συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Έβρου.

18:00 Συνάντηση με φορείς του πολιτισμού.

18:30 Επίσκεψη και περιοδεία στις Φέρες Έβρου

20:30 Εκδήλωση Παρουσίασης θέσεων  απόψεων και συζήτησης των Υποψηφίων Ευρωβουλετών στο Καφέ Βιβλιοπωλείο Κάφκα.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Στη Ξάνθη και ο  Βαρουφάκης! Συγκεκριμένα το ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη και συνοδευόμενος από την Ευρωβουλευτή του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα αλλά και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του ΜέΡΑ25 από χθες περιοδεύουν στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Ο Βαρουφάκης θα βρεθεί σήμερα στην Ροδόπη και πιο συγκεκριμένα στην Κομοτηνή όπου ο Γραμματέας του κόμματος και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν στην αγορά της πόλης με τους πολίτες ενώ το βράδυ θα βρεθούν στη Ξάνθη

για να έχουν και εκεί συζήτηση με τους πολίτες και να απαντήσουν σε κάθε απορία ή ερώτηση τους για το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25.

(σ.σ. Μέχρι στιγμής πάντως είναι άγνωστο που θα βρούμε τον Βαρουφάκη όταν καταφτάσει στη Ξάνθη; Στο…Φοίλιστρον πάντως, κομμάτι δύσκολο!!!)

Η ΚΑΤΙΝΑ