ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στο Studio play Καρά Οσμάν Γιουλτζάν με απευθείας ανάθεση το live streaming της χθεσινής ομιλίας του καθηγητή κ.Δασκαλάκη

Συνεχίζει δυστυχώς ο Ηλίας Ασκαρίδης να… «πελαγοδρομεί»! Τώρα θέλει να καταργήσει ερήμην της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ των συλλόγων και τον θεσμό εκλογής της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού (το ίδιο γίνεται και στο  Πατρινό Καρναβάλι) για να φέρει λέει…μοντέλο! Επειδή την βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού καθιέρωσε ο…Λύρατζης! Ότι καλό δηλαδή έχει γίνει  για τον θεσμό το…καταστρέφει;

…………

*Μπορεί στη Ξάνθη να μην τολμάει ο Δημαρχόπουλος να διαγράψει κανέναν, στο Δήμος Αλεξανδρούπολης όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έτσι όπως διαβάζω, ήδη άρχισαν οι…διαγραφές!

….

*Συγκεκριμένα η Παράταξη «Πόλη και Πολίτες» με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λαμπάκη διέγραψε με ομόφωνη απόφαση της τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ναιτίδη με την αιτιολογία ότι τους τελευταίους μήνες απομακρύνθηκε από τις βασικές γραμμές της πολιτικής της παράταξής «Πόλη και Πολίτες.»

«Ο Ιωάννης Ναϊτίδης, παρά το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια συμπορεύθηκε με το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης μας « Πόλη και Πολίτες» , δυστυχώς τους τελευταίους μήνες επέλεξε να απομακρυνθεί από τις βασικές γραμμές της πολιτικής της παράταξής μας, όπως αυτές προκύπτουν από το πρόγραμμά μας, αλλά και από τις προηγούμενες θέσεις του ιδίου . Tον αποχαιρετούμε, διαγράφοντας τον ομόφωνα από τις τάξεις της παράταξης μας, με κοινή απόφαση των συμβούλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης,» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Παράταξη.

….

*Στη διάσωση των 20 μεταναστών, οι οποίοι την Παρασκευή, βρίσκονταν σε λέμβο, μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, εν μέσω ισχυρών ανέμων, προχώρησαν, τελικά, σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής.

Αρχικά, έπειτα από τηλεφώνημα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112», το οποίο έγινε από μετανάστη που βρισκόταν στη λέμβο, κινητοποιήθηκαν δυο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος της δύναμης frontex και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η λέμβος είχε περάσει σε τουρκικά χωρικά ύδατα, με συνέπεια να επέμβουν σκάφη της γειτονικής χώρας για την περισυλλογή τους.

…….

*Αναβάλλεται η επιβολή των νέων υποχρεώσεων στους συμβολαιογράφους οι οποίες οδήγησαν τον κλάδο σε αποχή από τη σύνταξη συμβολαίων.

Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών προβαίνει σε αναδρομική άρση του προβλεπόμενου προστίμου των 100 ευρώ σε περίπτωση που από τη χρήση ανακριβούς πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ δεν προκύπτει απώλεια εσόδων του δημοσίου.

Επιπλέον αναστέλλεται μέχρι την 30η Ιουνίου 2020 η εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 47,48 και 49 του ν 4646/2019 οι οποίες αφορούν νέες υποχρεώσεις σε θέματα φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων, θέματα φορολογίας κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και κερδών από τυχερά παιχνίδια καθώς και θέματα υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων, ενώ προβλέπουν μεταξύ άλλων και επιβολή προστίμου στα πρόσωπα που παραβαίνουν σχετικές υποχρεώσεις τους

Η εν λόγω διάταξη θα έχει αναδρομική ισχύ από την 12η Δεκεμβρίου 2019. Υπενθυμίζεται ότι για τα θέματα αυτά οι συμβολαιογράφοι έχουν προχωρήσει σε αποχή έως τις 26 Ιανουαρίου.

….

*Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την τροπολογία αίρεται αναδρομικά από 1-1-2019 η επιβολή προστίμου ύψους 100 ευρώ ανά συμβολαιογραφική πράξη στους συμβολαιογράφους και λοιπά πρόσωπα, στην περίπτωση που από τη χρήση ανακριβούς πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ δεν προκύπτει απώλεια εσόδων του δημοσίου.

*Στο Studio play Καρά Οσμάν Γιουλτζάν που συνδέεται στενά με πρωτοκλασάτο δημοτικό σύμβουλο του Τσέπελη, (σ.σ. και δεν εννοώ μόνο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη) έδωσε με απευθείας ανάθεση το live streaming της χθεσινής ομιλίας του καθηγητή κ.Δασκαλάκη από το Πανεπιστήμιο. Το κόστος; Μόνο 1.500 ευρώ!

Ιδού και η απόφαση. Στις 15.1 έκανε την εκδήλωση ενδιαφέροντος και χθες 17/1 έγινε η δουλειά!

-Ρεκόρ Γκίνες με τη μάσκα, ρεκόρ και με τις απευθείας αναθέσεις ο Φανουράκης. Μπράβο του!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Διαβάζω σχόλιο του γνωστού αθλητικογράφου Στάθη Παπαδόπουλου για τον ΑΟΞ και ειλικρινά απορώ.

Ποιος είναι ο λόγος της απορίας μου;

Διαβάστε πρώτα το σχόλιο του Στάθη:

«Ξανά καλούν την Ξάνθη στην ΕΕΑ την άλλη Πέμπτη…με πιθανή τιμωρία -6 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών…Για μένα το πιο δίκαιο θα ήταν καμιά ποινή…!!! Αλλά μάλλον δε θα άντεχε ο Κούλης τον καυγά με τον κουμπάρο…οπότε θα μοιράσει το καρπούζι να φάει και η “Σουζάνα”…!!!»

-Κι όλα αυτά, ενώ επιβλήθηκε στην ομάδα και πρόστιμο 23.000 ευρώ κατά πάσα πιθανότητα για το τραγούδι….Σουζάνα! Κι από  την άλλη …πανηγυρίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης που δεν έχει πατήσει ποτέ στο γήπεδο των  Πηγαδίων και μιλάει για…δικαίωση! Και συγχαίρει μάλιστα την ΑΟΞάρα που δικαιώθηκε! Καλά για τόσο κάφρους μας περνάνε ορισμένοι;

Η ΚΑΤΙΝΑ