ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στο στρατοδικείο Μητρετώδης – Κούκλατζης και οι διοικητές τους

*Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 6/2018
  2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗΣ Ο.Τ.Α.»
  3. ΕΓΚΡΙΣΗ Β΄ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018
  4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019
  5. ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΜΗ
  6. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ
  7. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας

….

*Η ΔΕΥΑΞ μας ενημερώνει ότι «λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στην οδό Δημοκρίτου στα πλαίσια του έργου: « Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης » είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης.

Την ΠΕΜΠΤΗ  25 Οκτωβρίου   2018 από 8:00 έως 16:00

  1. Στην οδό Δημοκρίτου από την Πλατεία Μπαλτατζή έως την οδό Νέστου.
  2. Στην οδό Ικονίου από την πλατεία Μπαλτατζή έως την οδό Πλάτωνος .

…….

*Ποδοσφαιρικό. Ορίσθηκε ο διαιτητής του Σαββατιάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης-Ασπίδα Ξάνθης. Σφυρίζει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Εμπλιούκ Ίλιας και Κώστα Γκοντόλια. Τον Άρη Αβάτου εκτός έδρας με τον Απόλλων Παραλιμνίου σφυρίζει ο Γεωργιτσόπουλος Γεώργιος Της ΕΠΣ Δράμας.

………

* Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open.

Όπως μεταδόθηκε σχετικά, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους ξανανοίγει και τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.

Η ΕΔΕ και η έρευνα που ακολούθησε μετά την απελευθέρωσή τους διαπίστωσε σημαντικά λάθη και παραλείψεις αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Open, το κατηγορητητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις.

…..

*Στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου στρέφεται το επόμενο διάστημα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Μετά από την αίτηση για μια τηλεοπτική άδεια, που κατέθεσε η εταιρεία Alter Ego του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη, και η οποία συνοδευόταν από την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ που απαιτείτο, το ΕΣΡ ενεργοποιεί εκ νέου τη διαδικασία, η οποία ενδέχεται να διεξαχθεί εντός του έτους.

….

*Σύμφωνα με τον νόμο, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις δύο τηλεοπτικές άδειες, απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από δύο ενδιαφερόμενοι, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

….

*Πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Το πρόστιμο αφορά την ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γ. Αυτιά στην οποία, κατά παράβαση, προβάλλεται “έμμεση” διαφήμιση.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΣΡ, το φαινόμενο της “έμμεσης” διαφήμισης από ενημερωτικές εκπομπές δεν περιορίζεται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει εξέταση παρόμοιων φαινομένων και σε άλλα κανάλια.

ΌΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που έρχεται στην περιοχή μας ο κύριος Αυγενάκης, τα κάνει όλα…χειρότερα από ότι τα βρήκε!
Χθες για παράδειγμα πραγματοποίησε δυο κομματικές συσκέψεις στην Αλεξανδρούπολη και στη Κομοτηνή και κατάφερε αντί να βελτιώσει την εικόνα του κόμματος της Ν.Δ. να τα κάνει όλα χειρότερα!!!
Αφού προσκάλεσε για παράδειγμα τους πολιτευτές του κόμματος που ήταν υπέρ του Μέτιου, όχι όμως τους πολιτευτές του κόμματος όπως ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης κ.Κώστας Μαλάκης που έχουν καταγγείλει ανοιχτά τον Μέτιο για τις αντιδεοντολογικές και ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ πρακτικές στις προσλήψεις δικηγόρων στην Περιφέρεια….!
Τυχαίο; Δεν νομίζω..
Η ΚΑΤΙΝΑ