ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Σπουδαία Μεταγραφή: Υποψήφιος με τον Πασχάλη Λύρατζη ο δικηγόρος Άκης Μαλάκης!

*Σπουδαία Μεταγραφή για το συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ που ήδη έχει 40 μάχιμους υποψήφιους!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πασχάλη Λύρατζη κατεβαίνει και ο δικηγόρος της μαχόμενης δικηγορίας Άκης Μαλάκης, γιος του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Περιστέρη Μαλάκη!!! Μεταγραφάρα!

……

*Την Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 14:00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα, (που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3037/02) (συντάκτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου)

Ανάκληση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα, (που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3037/02) (συντάκτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου)

Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου του Αθλητικού Σωματείου Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)

Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου)

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Παρτσαλίδου

(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

………..

*Τη διαγραφή δύο στελεχών τα οποία θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνδυασμό που δεν υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τον Νίκο Γερονικόλα, υπεύθυνο του τομέα τουρισμού της ΝΟΔΕ, και για τον Φοίβο-Παναγιώτη Παρασκευόπουλο πρώην πρόεδρο της περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι διαγράφονται με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα δύο στελέχη ανακοίνωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνό (ανεξάρτητο υποστηριζόμενο από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ) ενώ η ΝΔ έχει ανακοινώσει την υποστήριξη της στο νυν περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο.

*Και το σχόλιο του Πέτρου Ούτση για τις διαγραφές αυτές;

«Ο Αυγανενάκης θα τολμήσει να διαγράψει στελέχη της ΝΟΔΕ η ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας που υποστηρίζουν δεξιό υποψήφιο στην Θράκη;

Να μην ξεχνάμε, όταν στην Θράκη το 2012 αυτά τα στελέχη κουβαλούσαν τα φυλλάδια, ο Αυγενάκης και κάποιοι άλλοι διατηρούσαν το προφίλ τους»

-Ή κατέθεταν…αγωγές κατά του κόμματος!

….

*Περιοδεία στον Δήμο Παρανεστίου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 13 Μαρτίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, κ. Κώστας Κατσιμίγας. Στο πλαίσιο της περιοδείας, επισκέφτηκε τον ορεινό όγκο, το φράγμα της Πλατανόβρυσης και τις ιαματικές πηγές στη Θερμιά, ενώ συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Παρανεστίου, κ. Αλίκη Σωτηριάδου, με την οποία είχε μια εκτενή συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τον Δήμο.

……

*Η Δήμαρχος εξέθεσε τις απόψεις της σχετικά με την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με  τη συντήρηση του οδικού δικτύου και των άλλων υποδομών. Επίσης αναφορά έγινε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Δήμο για την στήριξη της κτηνοτροφίας και της υλοτομίας. Επισημάνθηκε η έλλειψη προσωπικού στο Δασονομείο καθώς και η κατάργηση του κτηνιατρείου Παρανεστίου. Συζητήθηκε το πιθανό χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία των Φυλακών Νικηφόρου, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για τη δημιουργία δράσεων οικοτουρισμού, με κύριο στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και τη συγκράτηση του πληθυσμού. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στα παγκοσμίου φήμης κρασιά της περιοχής Αδριανής.

…..

*Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Κατσιμίγας, επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την περιοχή, το οποίο άλλωστε είναι γνωστό από την εποχή που ήταν μέλος της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, ενώ εξέφρασε την βαθιά πίστη του στην αναπτυξιακή δυναμική που μπορεί να αποκτήσει αυτός ο τόπος, με την αξιοποίηση των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη στα ΜΜΕ και τον Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τη δικογραφία για την ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της ΤτΕ.

Το νέο post έγινε γιατί, όπως γράφει, αντίθετα από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, η δικογραφία που τον αφορά και σχετίζεται με το αν ηχογράφησε ή όχι τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα δεν έχει φτάσει ακόμα στη Βουλή.

«Καμία δικογραφία για μένα με βάση το «φτέρνισμα Στουρνάρα για ηχογράφησή του» δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Μήπως κύριε Πρωθυπουργέ σε περίπτωση νέου ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, πρέπει να κάνεις Υπουργό Δικαιοσύνης τον συγκεκριμένο κύριο;

ΚΑΤΙΝΑ