ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Σήμερα στις 8 το βράδυ στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Περιφερειακή Σύνθεση”.

*Μήνυμα-πρόσκληση του Υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Στέλιου Μωραίτη με αφορμή τον σημερινό Αγιασμό του Εκλογικού κέντρου Χριστόδουλου Τοψίδη:

«Αγαπητοί φίλοι,

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης και εγώ προσωπικά, σας προσκαλούμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στις 8 το βράδυ, στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Η παρουσία σας θα μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για ελπίδα και προοπτική στην περιφέρεια και στο Νομό Ξάνθης.

Στυλιανός Μωραΐτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος»

…………

*Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης, Γιώργου Χατζηθεοδώρου στην Σταυρούπολη για την Γιορτή της Μητέρας.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 12/05 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου επισκέφθηκε την Σταυρούπολη και παρακολούθησε με υποψηφίους του, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας. Μαζί του τον ακολούθησαν και οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Πολίτες για την Ξάνθη.

ΔημητρηςΠολυχρονης

Κατερίνα Κοντογιαννιδου

Χαρίκλεια Γιαννακίδου

Δημήτρης Εξιογλου

Δημήτρης Χατζημπαρμπας

Πολίτες για την Ξάνθη

………..

*Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μάη στις 19:30΄στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας. Θα μιλήσουν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος  Δήμαρχος Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Βογιατζής και η υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βούλα Μαχαιρίδου.

ΔΥΝΑΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Τ.Ε Ξάνθης του ΚΚΕ

*«Ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, δυστυχώς άλλες καταστάσεις τον σπρώχνουν, σίγουρα αυτό που είπε δεν είναι αυτό που λέει σήμερα η ΝΔ, ήταν επταήμερη εργασία», είπε ο αντιπρόεδρος  των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον Radio North 98.

Ο κ.Σγουρίδης σχολίασε και την προσπάθεια στελεχών του κόμματος να δώσουν τη διάσταση ότι μιλούσε για επταήμερη λειτουργία καταστημάτων και όχι επταήμερη εργασία εργαζομένων.

Ο κ. Σγουρίδης τόνισε πως από τη στιγμή που υπεγράφη η Συμφωνία των Πρεσπών αυτή η κυβέρνηση δεν έει νομιμοποίηση, γιατί όπως επισήμανε « κυβερνά με ανθρώπους τους οποίους εξαγόρασε όχι μόνο από τους ΑΝΕΛ».

…..

*Τους βασικούς άξονες τους προγράμματός του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερες θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής, σε συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή.

Παρουσίασε παράλληλα τους 10 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ΠΕ Ροδόπης: Δαμιανός Δάμων, Δελή Μαμούτ Χουσεΐν Φατμέ, Ζαραβάτη Κυριακή, Κασάπ Αχμέτ, Κιρπάτσα Ζωή, Τσετινέ Όλγα, Χαλήλ Αζίζ, Χαλήλ Μουσταφά, Χασάν Σουλέ, Χατζή Μεμέτ Χουσεΐν.

……

*Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο σημερινός επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτης Καραλίδης αλλά και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος εξήρε την αυτοδιοικητική εμπειρία του Κωστή Σιμιτσή, λέγοντας μεταξύ άλλων: «αφού έδρασε στο Δήμο Καβάλας, έρχεται τώρα να δράσει στην Περιφέρεια». Παρόντες επίσης ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παύλος Δαμιανίδης, η υποψήφια ευρωβουλευτής Σαδουλά Σεβτζάν, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Μανανάς.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Διαβάζω σε δελτίο τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη τα παρακάτω:

«Ο  φημισμένος  Ορθοπεδικός, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος που αγαπάει και τιμάει τη γενέτειρα του, το Κουτσό,  αλλά και ολόκληρο το Δήμο Αβδήρων ,   Dr Γκοδόλιας Γεώργιος   με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Τσολακίδη Βασίλη να συμπορευθεί στον αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αβδήρων και μετά την εκλογή να αναλάβει ως άμισθος συνεργάτης και να υποστηρίξει το δύσκολο έργο της αναβάθμισης του Δήμου μας τόσο σε κοινωνικό όσο  και σε επιστημονικό επίπεδο.

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αβδήρων»

-Αλήθεια…Τον ΣΥΡΙΖΑ και τον συνεργάτη του κύριο Μπιρόλ, τους ρώτησε για τον…άμισθο σύμβουλό του κύριο Γκοδόλια; Ή ξέρει ότι δεν θα εκλεγεί και απλά σε λόγια να βρισκόμαστε;

Η ΚΑΤΙΝΑ