ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Σε 80 ημέρες φυλάκισης καταδικάστηκε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ

Καλά αυτοί που μιλούν για …δεοντολογία., πως έβαλαν την επιστολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που απευθύνονταν στο… «Μαχητή» και τον Πάνο Παπαδόπουλο;

*Σε επικοινωνιακό τρικ θέλησε να μετατρέψει την πρωτόδικη καταδίκη του ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο οποίος δικάστηκε στις 5 Νοεμβρίου, στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης.

Ο κος Σερίφ κατηγορούταν ως υπαίτιος του ότι στον Κόμαρο Έβρου στις 18/03/16, με πρόθεση, αντιποιήθηκε την άσκηση υπηρεσίας λειτουργού θρησκεύματος γνωστού στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στο ως άνω τόπο και χρόνο εμφανίστηκε στο τέμενος του οικισμού, όπου αφίχθη και ο τότε γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντσί, κι αυτοσυστήθηκε ως δήθεν ο «εκλεγμένος μουφτής της Κομοτηνής», φέροντας μάλιστα την επίσημη θρησκευτική ενδυμασία.

………

*Εκείνη την Παρασκευή τέλεσε τη διαδικασία της προσευχής. Κατά το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος ουδέποτε απέκτησε την ως άνω επικληθείσα ιδιότητα, καθ’ όσον νόμιμα διορισμένος από την Ελληνική Πολιτεία από το 1985 και μέχρι της πρόσφατης παύσης καθηκόντων του, ήταν ο Τζεμαλή Μέτσο, ενώ πλέον τοποτηρητής μουφτής είναι ο Χαλήλ Τζιχάτ.

Ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ καταδικάστηκε σε 80 μέρες φυλάκιση για παράβαση των άρθρων 1, 14, 16, 18, 26, 27, 51, 53, 79, 175 Ποινικού Κώδικα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως, το ότι την καταδίκη του γνωστοποίησε ο ίδιος, φυσικά στα τούρκικα, μέσω twitter, θέλοντας να μετατρέψει την καταδίκη του σε ένα επικοινωνιακό τρικ!

………

*Αλήθεια. Η «καμπάνα» που έφαγε ο Ψευτομουφτής Κομοτηνής, προβλημάτισε καθόλου Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη και αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη;  Απλά ρωτάω…

….

*Το πράσινο Φως για την μια νέα γέφυρα στον ποταμό Κομψάτο του Δήμου Ιάσμου, έδωσε Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ-Θ, μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης της Μελέτης, από τον Αργύρη Πλέσια, αρμόδιο μελετητή.

Η ομοφωνία επετεύχθη με πυροσβεστική συμβολή του επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού, Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος πρότεινε στο σώμα την υιοθέτηση της πρότασης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που ήταν η ανακατασκευή της γέφυρας!

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι να ολοκληρωθεί η μελέτη, μετά θα προκηρυχθεί και να προκηρυχθεί επίσης και η κατασκευή του έργου, διαδικασία από την οποία προκύπτει ο ανάδοχος του έργου. Ακολούθως, υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά η υλοποίηση του έργου.

….

*Μέχρι τέλους του χρόνου –το αισιόδοξο σενάριο- θα μπορούσε να προκηρυχθεί η κατασκευή του έργου και εντός του 2020 θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Υπήρξαν και οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα του 1,5 εκ ευρώ, που είχαν εξασφαλισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, η Περιφέρεια τα ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φυσικά θα συμπληρώσει, όποιο ποσό χρειασθεί.

……..

*Ενημέρωση μελών για την επικειμένη βεβαίωση οφειλομενων τελών ΓΕΜΗ σε ΔΟΥ, για είσπραξη με βάση τον ΚΕΔΕ από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη

«Ενημερώνονται όλοι οι εγγεγραμμένοι στο ΓΕΜΗ, ότι υποχρεούνται να καταβάλλουν το ετήσιο «τέλος τήρησης μερίδας τους» στο ΓΕΜΗ, μέσα στις προθεσμίες, που ορίζει η ΚΥΑ 79752/30-12-2014 (ΦΕΚ Β’ 2623/31-12-2014), δηλαδή εντός της κάθε ετήσιας χρήσης. Σε περίπτωση που κάποιος υπόχρεος δεν καταβάλλει το λόγω τέλος (σύμφωνα με το άρθρο 3 της ΚΥΑ), μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες και δεν έχει διαγραφεί από το ΓΕΜΗ, αποστέλλεται, από την αρμόδια υπηρεσία ΓΕΜΗ του οικείου Επιμελητηρίου, στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ)».

Κατόπιν αυτών, ενημερώνουμε και καλούμε όλους τους εγγεγραμμένους στο ΓΕΜΗ, που τυχόν οφείλουν τέλη τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ, να τα τακτοποιήσουν/εξοφλήσουν, προκειμένου να μην γίνει βεβαίωσή των στην ΔΟΥ, δεδομένου ότι σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητή ΑΑΔΕ (αριθμ. 1197/16-05-2019 – ΦΕΚ 1911/Β/28-05-2019) η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης εφαρμογής της απόφασης είναι η 01-11-2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ»

………

*Η αυστηροποίηση και εντατικοποίηση των μέτρων για την αποτροπή εισόδου της Αφρικανικής πανώλους των χοίρων στην Ελλάδα αποφασίστηκε χθες σε διϋπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπό την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινή Αραμπατζή και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, των Γενικών Γραμματέων Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ. Κωνσταντίνου Αραβώση και  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γεώργιου Στρατάκου και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.

……..

*Στη σύσκεψη:

-επαναβεβαιώθηκε ότι τα μέχρι τώρα ληφθέντα ισχυρά προληπτικά μέτρα (πρόσληψη 46 κτηνιάτρων, ρύθμιση θήρας αγριόχοιρου, εντατικοποίηση ελέγχων στα οχήματα μεταφοράς χοίρων,  επαναλειτουργία των υποδομών απολύμανσης οχημάτων στα σημεία  εισόδου των περιοχών υψηλού κινδύνου) αποδείχθηκαν αποτελεσματικά καθώς δεν υπάρχει κρούσμα της Αφρικανικής πανώλους των χοίρων στην ελληνική επικράτεια,

-διαπιστώθηκε, όμως, η ανάγκη, αυστηροποίησης και εντατικοποίησης των μέτρων, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία, μετά τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στις νότιες περιοχές της Βουλγαρίας τις τελευταίες ημέρες.

Τα μέτρα εξειδικεύονται και τίθενται σε άμεση εφαρμογή.

Επαναλαμβάνεται ότι η Αφρικανική πανώλη των χοίρων δεν μεταδίδεται σε καμιά περίπτωση στον άνθρωπο ή σε άλλα ζώα.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Κι εγώ πρώην φίλε Ιπποκράτη Καμαρίδη έχω μαλώσει ουκ ολίγες φορές με τον Πάνο Παπαδόπουλο. Και στο θέατρο και στον Life και στο ράδιο Κανάλι 99.3 fm. Ένα λοιπόν θα του αναγνωρίζω και με χίλια! Είναι ΜΑΧΗΤΗΣ από τα Αρραβωνιάσματα που έτρωγε μεταθέσεις στη Σαμοθράκη κι έρχονταν με άδειες άνευ αποδοχών για να ανεβάσει ένα θέατρο και να καταγγείλει αυτούς που τότε ήταν η εξουσία…

Ποτέ δεν δείλιασε, ποτέ δεν έκανε πίσω, δεν χαμπάριαζε σε τίποτα κι αυτά που λέτε ότι επιχειρεί να διασπάει την…παράταξη Τσέπελη, προσωπικά μόνο διασκέδαση μου προκαλούν!

Και το ξέρεις κι εσύ Τένη αυτό…Άλλωστε αν ήθελε να τα «βρει» με τον  Τσέπελη θα τα έβρισκε όταν στην προεκλογική περίοδο τον έψαχνε ο Γιάννης Τσεγγελίδης! Και του  τηλεφωνούσε στη Κομοτηνή στη δίκη που είχε με τον Απόστολο Αγκόρτσα στο Εφετείο.

Γράψτε τα, αλλά μόνο εσείς τα πιστεύετε…!

Η ΚΑΤΙΝΑ