ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥ…ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!

*Δυο απλά λόγια θα ήθελα να πω στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συμφωνώντας απόλυτα με την καθαρή θέση του Κώστα Μπακογιάννη, «έξω η κομματίλα από την ΑΥTΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»!

-Δεν περισσεύει κανείς στη Νέα Δημοκρατία! Και ιδίως από τους αγωνιστές της παράταξης…

*Δεν περισσεύει κανείς βέβαια από τους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας κι όχι από αυτούς που κάνουν αβάντα στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου στις Βρυξέλες και τρέχουν από πίσω του..

Και δεν εννοώ μόνο τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης Γιάννη Μπούτο.

….

*«Είμαι έτοιμος να οργανώσω και το Μουσικό Φεστιβάλ Ξάνθης, ήδη έχουμε ξεκινήσει και ευχαριστώ τους συλλόγους για το Καρναβάλι 2019 και την τεράστια φετινή επιτυχία του».

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης με την δήλωση αυτή στον Τένη Καμαρίδη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον έφερναν όχι μόνο να μην παραιτείται από τη θέση του, αλλά να διοργανώνει και το Μουσικό Φεστιβάλ Ξάνθης, παράλληλα με τον προεκλογικό του αγώνα…

Κι ενώ οι φήμες συνεχίζουν βέβαια να δίνουν και να παίρνουν!

……

*Από τον δικηγόρο κύριο Θανάση Ξυνίδη πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύω αυτούσια:

«Κύριοι

στο φύλλο σας της 6.3.2019 αναφέρεστε στο θέμα της αναβολής του δικαστηρίου του εντολέα μου κ.Μπένη της Τρίτης 5.3.2019 και αναφέρετε αναληθώς ότι υπέβαλα αίτημα αναβολής λόγω απουσίας του πελάτη μου στο εξωτερικό.

Επειδή η αλήθεια είναι, και προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης ότι εγώ δήλωσα παράσταση και τη συνέχιση της δίκης παρά την απουσία του εντολέα μου και η συνήγορος του κατηγορουμένου κ.Παναγιώτη Παπαδόπουλου ζήτησε την αναβολή για να είναι παρών αλλά και για να προσκομισθεί και άλλο ραδιοφωνικό αρχείο δηλώσεων, παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας σε ανάλογη θέση της δημοσίευσής σας.

Θανάσης Ξυνίδης

Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Ξάνθης»

*Και η δική μας λιτή απάντηση:

Κύριε Ξυνίδη μήπως μπερδεύετε τις…Τρίτες; Πράγματι την Τρίτη 6/3/2019 η «Αδέσμευτη» πρωτοσέλιδα και στην παραπολιτική στήλη «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ»  έγραψε τα παρακάτω:

«6/3/2019 – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αναβλήθηκε η δίκη του πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Δημήτρη Μπένη χθες στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό. Την αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος συνήγορος υπεράσπισής του Θανάσης Ξυνίδης.»

-Διότι η δίκη του κυρίου Μπένη με τον Πάνο Παπαδόπουλο, τον κύριο Γιώργο Χατζηθεοδώρου και τον κύριο Δρεμσίζη που αναφέρεστε στη συνέχεια, έγινε την…Τρίτη 12 Μαρτίου 2019!

Μήπως ; Απλά ρωτάω…

……..

*Διότι είναι αδύνατον όπως αντιλαμβάνεστε κύριε Θανάση Ξυνίδη να φιλοξενήσω ένα σχόλιο στην στήλη μου στις 6/3/2019 για μια δίκη που έγινε μια βδομάδα ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας…

…..

*Και η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από τον Έβρο στην «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που πήρα για τη στήλη:

«Ο Χριστόδουλος Τοψίδης καλωσορίζει στην παράταξη την κα Αλεξάνδρα Γκουλιάμα που θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε Έβρου.

Η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα είναι φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση του ΔΠΘ και υποψήφια Διδάκτορας στο τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ (Παιδοψυχιατρική) με αντικείμενο έρευνας τον σχολικό εκφοβισμό. Έχει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα με συμμετοχές σε πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία ενώ προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στον ευάλωτο και ειδικό πληθυσμό, ως μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Α.ΜΑ.Θ. Είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό ιατρό, Κρίτωνα Μανδαλίδη, Διευθυντή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, και έχουν μαζί μία κόρη και δυο γιους»

Καλή της επιτυχία.

…..

*Άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη που έκλεισε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του,  τον Γιώργο Ψωμαδόπουλο.

Ο τελευταίος με σχόλιό του στο fb σχολίασε τα παρακάτω:

George Psomadopoulos: Οι ιδέες που αντιπροσωπεύει η παράταξη του Αθανάσιο  Κριτσίνη “Όλοι μαζί μπορούμε” με οδήγησαν στην απόφαση να κατέβω στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας την ψήφο των συνδημοτών μου, υποσχόμενος να μοχθήσω για το δίκαιο των αιτημάτων τους,όπως έκανα και κάνω τα τελευταία χρόνια, τα οποία αντιπροσωπεύω τους συναδέλφους μου στο συνδικαλιστικό μας φορέα. Εύχομαι έναν έντιμο αγώνα στους υποψηφίους όλων των παρατάξεων για τον Δήμο Αβδήρων.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ξέσπασε όπως αναμένονταν άλλωστε ο Σταύρος Βλαχόπουλος κατά του Σάββα Μελισσόπουλου –ενώ η απόφαση αποπομπής του Φανουράκη από την παράταξή του είχε πλήρη ομοφωνία και εναντίον του ήταν η πλειοψηφία του συνδυασμού-αναφέροντας τα παρακάτω:

«Αφού δεν τον ήθελες Σάββα στον συνδυασμό, γιατί δεν το έλεγες από την αρχή;;; Μήπως γιατί σε βόλευε με την κριτική που ασκούσε στον αντίπαλο σου και νυν Δήμαρχο Ξάνθης;;; Μέχρι και τον Σταυρακάρα ταλαιπώρησες αναγκάζοντάς τον να κάνει τη διαρροή και να αρχίζει το θέμα να παίζει με τρόπο που στα σχέδιά σας θα ωφελούσε εσάς και όχι τον Μανώλη…

Και άντε να δεχθώ πως ο Φανουράκης είναι ο χειρότερος όλων, πράγμα απίθανο, αλλά λέμε, τόσο καιρό που καθημερινά τον είχες σαν συνεργάτη και τον εμφάνιζες ως πρωτοπαλίκαρό σου, ήταν καλός και μέσα σε λίγες ώρες έγινε ο χειρότερος;;;»

-Σταύρε ειλικρινά…Να συμφωνήσω σε όλα μαζί σου, αλλά εσύ αν ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης θα έπαιρνες τον Φανουράκη μαζί σου; Με το χέρι στη καρδιά ..

Η ΚΑΤΙΝΑ