ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Νέα ΗΘΗ νέα έθιμα στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ;

*Την πολυαγαπημένη του αδελφή Ροδόπη Χριστοφόρου Κυριακίδου έχασε ο Χρήστος Χριστοφόρου την περασμένη Πέμπτη.

Η κηδεία της έγινε χθες στη Χρυσούπολη και ο πρώην διευθυντής της ΣΕΒΑΘ και δημοτικός σύμβουλος δεν μπορούσε να κρύψει την βαθιά του θλίψη.

Η Ροδόπη «έφυγε» στον ύπνο της, σε ηλικία 77 χρονών. Ήταν μια άξια μάνα αλλά και επιχειρηματίας, αφού διεύθυνε επί χρόνια το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Χρυσούπολης και παράλληλα το γνωστό οικογενειακό κέντρο ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Χρήστο Χριστοφόρου και στην οικογένεια της ΡΟΔΟΠΗ που έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα.

…..

*Αλλάζω θέμα. Συνεδρίαση είχε χθες στις 13.30 το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ υπό την Προεδρία του Μαρίνου Σδρέβανου και σε αυτήν εμφανίστηκε μάλιστα και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την μοτοσικλέτα του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη που είναι μέλος της εταιρείας και θα είναι μάλιστα και ο νέος Πρόεδρος.

Το εντυπωσιακό των δυο πολιτικών επάνω στη μηχανή του γιατρού; Κανείς τους, δεν φορούσε κράνος! Προφανώς οι εντολές δηλαδή του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη θα ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πλην των συγκεκριμένων κυρίων…

…..

*Το πρωτάκουστο της υπόθεσης; Με το που εντόπισε ο γιατρός στην συνεδρίαση την παρουσία του Next tv xanthi, άρχισε να φωνάζει και να δείχνει την…έξοδο στο κανάλι, στο οποίο σημειωτέων πριν 2 δύο χρόνια περίπου έκανε και ο ίδιος τηλεοπτικές εκπομπές! Και ένιωθε και σαν δικό του κάναλι, αφού τον στήριξε φανατικά και στις δημοτικές εκλογές του 2014!

…..

*Τι κι αν ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος αντέτεινε και είπε στο γιατρό, εσείς πως φέρατε κανάλι την περασμένη φορά;

Ο γιατρός απαίτησε να φύγει το κανάλι, ισχυριζόμενος ότι «στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ δεν μπορεί να είναι  παρών…»

-Νέα ΗΘΗ νέα έθιμα, αλλά γιατί σε ενοχλεί αυριανέ Πρόεδρε η παρουσία των καναλιών στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ; Και με ποιο δικαίωμα απαίτησες να φύγει χθες από τη συνεδρίαση το NEXT tv όταν ακόμη Πρόεδρος είναι ο Μαρίνος Σδρέβανος; Πόσο δεοντολογικά δημοκρατικό αλλά και νόμιμο είναι αυτό;

(Σ.Σ. Γιατρέ, εμείς δεν είμαστε ούτε Δημαρχόπουλος, ούτε Αλεξία Γκιρτζίκη, ούτε και Δέσποινα Παρτσαλίδου! Δεν σε φοβόμαστε…!)

…..

*Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ Σωτήρης Σωτηριάδης

υπέγραψε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, που προέκυψε από διαγωνισμό, για την προμήθεια Μονάδας Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων που θα εγκατασταθεί στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου θα ξεπεράσει τις 35.000 ευρώ και μέσω αυτού θα αντιμετωπιστεί ένα οξύ και χρόνιο πρόβλημα υπερχείλισης των λυμάτων λόγω παλαιότητας των υπαρχόντων βόθρων αφού δεν υπάρχει δίκτυο ακαθάρτων στη συγκεκριμένη περιοχή και δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον η κατασκευή τέτοιου δικτύου. Παρέχεται έτσι η βέλτιστη λύση για τη διαχείριση των λυμάτων με αξιοποίηση σύγχρονης τεχνολογίας συστημάτων τα οποία λειτουργούν με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία ώστε να αποφευχθούν εστίες μόλυνσης και δυσοσμίας.

*Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στα Εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης της φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen, στο εργοστάσιό της στις Σάπες συναντήθηκε χθες στα εγκαίνια του εργοστασίου η γνωστή γιατρός και υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη, Valentina Dislian.

Το χαμόγελο της οποίας με τον Υπουργό, τα λέει όλα…

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Εγώ πήγα και μάλιστα όχι μια φορά αλλά τρεις, στην πολύ πετυχημένη 2η Έκθεση Τοπικών Προίόντων του ΕΒΕ Ξάνθης και θέλω να συγχαρώ και τον  Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη αλλά και όλους τους εκθέτες, ευχόμενος του χρόνου που μπαίνει συνδιοργανωτής και ο Δήμος όπως δεσμεύτηκε ο κύριος Τσέπελη στα εγκαίνια της έκθεσης, με την επιλογή ενός πιο ελκυστικού χώρου, η έκθεση να πάει ακόμη καλύτερα….!

Τι δεν καταλαβαίνω; Οι απόντες, δηλαδή αυτοί που ΔΕΝ πήγαν στην έκθεση γατί έτσι απλά…δεν γουστάρουν τον Μωραϊτη, πως είναι δυνατόν να κρίνουν την έκθεση, ρωτώντας τους συμμετέχοντες;

Η ΚΑΤΙΝΑ