ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΑΠΟ ΜΩΡΑΪΤΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…2Η ΚΥΡΙΑΚΗ!

*Περιφερειακές εκλογές 2019. Φοβερές καταγγελίες χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv από τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης (με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη) Στέλιο Μωραίτη κατά του υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου!

-Τι αποκάλυψε ο Στέλιος Μωραϊτης μιλώντας μάλιστα με ονόματα και ντοκουμέντα; Ότι με εντολές Ευφραιμίδη, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ της Περιφέρειας, δόθηκαν για…ΙΔΙΩΤΙΚΗ χρήση σε έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Κηλικιώτη στο Δήμο Τοπείρου (τον Τερζή) αλλά και σε υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο του Μέτιου με τον οποίο προφανώς «παίζει»…δισταυρία!

-Εισαγγελέας;

….

*Τι άλλο είπε επίσης ο Στέλιος Μωραϊτης; Ότι ήδη στο στρατόπεδο Τοψίδη έχουν έτοιμα τα…ψηφοδέλτια για να την δεύτερη Κυριακή, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος! Κι έπεται η συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα…

………

*Επίσκεψη στα Αδεσποτουλια και την Anna Maria Zafeiriadou πραγματοποίησε χθες  η Γ τάξη του 4ου Γυμνασίου. Ξάνθης με επικεφαλής την διευθύντρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης Γιώργου Χατζηθεοδώρου, Γλυκερία Νότα Δερέ.

«Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη εμπειρία και την φροντίδα των 130! Αδέσποτων», ανέφερε η εξαιρετική Γλυκερία στο fb.

…..

* Ενημέρωση για τις εκλογές από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

Βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση, καταμέτρηση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Για αυτό, η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ανέπτυξε ένα κατάλληλο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο φιλοξενείται στην Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι πολίτες αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα μπορούν να ενημερώνονται για το σύνολο των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση είναι η http://ekloges.pamth.gov.gr η οποία θα αρχίσει να ενημερώνεται το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου, με τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας.

Η ίδια διεύθυνση θα είναι επίσης προσβάσιμη μέσω του επίσημου ιστοτόπου της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr αλλά και των ιστοτόπων των επιμέρους Περιφερειακών Ενοτήτων.

……………

*Τι επακριβώς θέλει να μας πει ο…ποιητής; O Therapon Fakas λοιπόν, γαμπρός του Σταύρου Αμοιρά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Σάββα  Μελισσόπουλου,  έκανε χθες την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

Αγαπητέ κύριε ΛΥΡΑΤΖΗΣ ,

στο ομολογουμένως κατά τα άλλα ωραίο προεκλογικό σας βίντεο βρίσκεστε εντός του χώρου του Xánthi TechLab που ανήκει στο κέντρο πολιτισμού πρόεδρος του οποίου είστε ο ίδιος.

Κοιτώντας μας «με εντιμότητα και ειλικρίνεια» όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε ζητάτε την ψήφο των συμπολιτών μας για να δημιουργήσετε την Νέα Ξάνθη

Μου προκαλεί το λιγότερο λύπη το γεγονός ότι χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σας ζήτησα την άδεια για να γυρίσω ένα βίντεο σχετικό με startups μέσα στο χώρο του xanthi tech lab (θέμα άμεσα συνδεδεμένο με το χώρο) .

Η απάντηση σας ήταν συγκεκριμένα : «Κοίτα επειδή μου ζήτησε και ο Παπαχρόνης χώρο και του αρνήθηκα δεν είναι σωστό να δώσω την άδεια σε εσένα τώρα. Ξέρεις δεν έχω πρόβλημα αλλά δεν είναι σωστό από τη στιγμή που αρνήθηκα στον άλλον».

Θα ήθελα να ρωτήσω ,

στη Νέα Ξάνθη που ονειρεύεστε να δημιουργήσετε :

  • δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο θα το θεωρείτε ηθικό
  • δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείτε ότι ο προϊστάμενος μιας υπηρεσίας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τους χώρους και τις δομές τις υπηρεσία ΜΟΝΟ για δική του εξυπηρέτηση και προβολή
  • δεν ξέρω κατά πόσο θα θεωρείτε τους συμπολίτες σας κουτορνίθια και άβουλα όντα πιστεύοντας ότι με ένα τέτοιο παραμύθι όπως αυτό που μου σερβίρατε θα μείνουν στην άκρη και δεν θα μιλήσουν

Όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν ότι είμαι κάθετα αντίθετος με τις αντιπαραθέσεις , ειδικότερα τις δημόσιες, γνωρίζουν ότι πιστεύω ότι με καλή θέληση και κατανόηση όλα μπορούν να ξεπεραστούν.

Αυτή τη φορά όμως ΟΧΙ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την κατάχρηση της εξουσίας

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τις νοοτροπίες ότι ο δήμος είναι το τσιφλίκι μας και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε ,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!

Ο κόσμος ΑΛΛΑΞΕ , η Ξάνθη ΑΛΛΑΞΕ !!!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ρεπορτάζ με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους από τη μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη πραγματοποίησε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας TRT (Τε-Ρε-Τε). Σκοπός του ρεπορτάζ, να ακουστεί η άποψη και οι στόχοι των υποψηφίων της μειονότητας, οι οποίοι αναφέρονται ως «Τούρκοι» πολιτικοί.

Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του OPEN TV στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, οι υποψήφιοι – σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας- έχουν ως στόχο να προασπίσουν τα δικαιώματα της «τουρκικής» μειονότητας σε κάθε επίπεδο και για το λόγο αυτό ζητούν την ψήφο των ομογενών τους για απευθείας εκλογή από τον πρώτο γύρο.

-Είπε κανείς τίποτα;

Η ΚΑΤΙΝΑ