ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Έτοιμο το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

*Τα οργάνωσε όλα τέλεια ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. (στην Εμπορική Λέσχη Ξανθής), οπότε τι έκανα λέτε;

Πήρα απλά την φωτογραφική μου μηχανή και πήγα εκεί από όπου και οι φωτογραφίες!

Ιδού πρώτος και καλύτερος φυσικά ο άνετος Πρόεδρος, που δούλεψε πολύ για να στηθεί το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπως και ο ημέτερος Ιπποκράτης Γαλάτης φυσικά!

…..

*Ιδού επίσης μια άποψη του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. στην Εμπορική Λέσχη από την…κεντρική είσοδο!

Εμβληματική για να είμαι ειλικρινής και περιμένω φυσικά να δω ποιοι θα είναι οι εθελοντές που θα προσέλθουν να στηρίξουν την σπουδαία δουλειά του Μιχάλη Πατεράκη!

Ο οποίος όλες αυτές τις μέρες παράτησε ακόμη και την δουλειά του για να οργανώσει τον χώρο…

…..

*Τι μπορείτε να βρείτε στο εκλογικό κέντρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης;

Μα υλικό όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά και το πρόγραμμα του κόμματος.

….

*Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόωρες εκλογές της 7ης Ιουλίου προκύπτει από την μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1, που έγινε τηλεφωνικά το διάστημα 19-23 Ιουνίου, σε 1214 νοικοκυριά σε όλη την χώρα.

Στην πρόθεση ψήφου όσο και στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 10,5 και 10,7 μονάδες, ενώ σχηματίζει αυτοδύναμη Κυβέρνηση σε μια Βουλή στην οποία θα μετέχουν, σύμφωνα με την έρευνα, επτά κόμματα.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνουν:

34,3% η ΝΔ

23,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

6,6% το Κίνημα Αλλαγής

5% το ΚΚΕ

3,4% το Μέρα25

3,2% η Χρυσή Αυγή

3,2% η Ελληνική Λύση

1,4% η Πλεύση Ελευθερίας

1,4% η Ένωση Κεντρώων

5,6% άλλο κόμμα

1,7% άκυρο-λευκό

0,9% «δεν θα ψηφίσω»

9,9% «δεν έχω αποφασίσει ακόμη»

……

*Να κρατούν μικρό καλάθι συνέστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη και στους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος της ΝΔ, που ετοιμάζονται για «υπουργιλίκια».

Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε δύο φορές την συγκεκριμένη επισήμανση προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος που δεν θα έχει λάβει το μήνυμα.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ξεκινούν νέα  ονοματολογία για το πώς θα στελεχωθεί η «γαλάζια κυβέρνηση» και μάλιστα μοιράζονται και  συγκεκριμένα υπουργεία σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Το γεγονός ότι εκφράζεται η βεβαιότητα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην σκέψη ότι δεν είναι και απαραίτητο να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει όχι μόνο ότι η κάλπη είναι άδεια κι ότι η μάχη ξεκινάει από την αρχή, αλλά κι ότι όλοι θα πρέπει να στοιχιστούν πίσω από τον ελληνικό λαό.

….

*Το γεγονός μάλιστα ότι ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και πολλά ονόματα εξωκοινοβουλευτικών προσώπων που προσδοκούν ή ενδεχομένως και να αναλάβουν χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση, είναι από τα σημεία που ενόχλησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βάζοντας φρένο στην ονοματολογία των ημερών  ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει και τέλος στα πολιτικά παιχνίδια που επιχειρούνται προκειμένου είτε κάποιοι να βγουν από την πολιτική αφάνεια, είτε να δράσουν εις βάρος του ίδιου και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

…..

*Αρνητική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στη νέα πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πηγές του κόμματος παρέπεμψαν σε παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού που είχε χαρακτηρίσει ως εντελώς λάθος επιλογή και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας μία τηλεοπτική αναμέτρηση μόνο μεταξύ των αρχηγών δύο κομμάτων

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Τελικά και στις Εθνικές εκλογές όποια πέτρα και να σηκώσει κανείς, ένα όνομα θα βρει…Και το όνομα αυτού Μανώλης Φανουράκης!

Ο οποίος από τη μια διατείνεται και λέει παντού ότι θα βγάλει βουλευτή τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγιρίδη όπως έβγαλε Δήμαρχο τον Τσέπελη και παράλληλα ισχυρίζεται ότι αν θα βγάλει βουλευτή ο Βελόπουλος στην Περιφέρεια ΑΜΘ αυτός θα είναι ο…Γιώργος Μυλωνάς τον οποίο επίσης στηρίζει με το κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!

Τελικά  δηλαδή ο κύριος Φανουράκης είναι….μάνατζερ υποψηφίων; Διότι αν δεν υπήρχαν τα εκ Θεσσαλονίκης πούλμαν στο Πούρναλικ, έχω την εντύπωση ότι με τίποτα δεν θα εκλέγονταν δημοτικός σύμβουλος ο ίδιος.

Έχω άδικο; Δείτε τι σταυρούς πήρε και θα καταλάβετε και τι εννοώ!

H KATINA