ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – O Ε. Στυλιανίδης θα συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Μόνο ο Λύρατζης θα τα κατάφερνε τόσο «τέλεια»! Και να μείνει….«μπουκάλα» από τον Φανουράκη και να τους….ψηφίζει στην Οικονομική Επιτροπή τους Τσεπελικούς! Κι από πάνω, του ζητάει ο Φανουράκης να πληρώσει και τη…ζημιά στο Χατζημεστή για τον χλοοτάπητα!  

*Διαβάζω σε ανάρτηση του Orfeas Xanthis, δηλαδή του Μπάμπη Χατζημεστή:

«Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον δήμο Ξάνθης στον πρόεδρο του του επιμελητηρίου που είναι μεγάλη η προσφορά τώρα που σβήνουν τα φώτα τη γιορτή της παλιάς πόλης αυτή την ζημιά Πιος θα την διόρθωση»

-Με όλο το σεβασμό σε σένα και την ορθογραφία σου Μπάμπη…

1.Είσαι ή δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το γήπεδο στον Δήμο Ξάνθης για 10 εκδηλώσεις το χρόνο; Ή το έχεις κάνει πλέον ιδιόκτητο το γήπεδο;

2.Σου πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό κλπ ; Ναι ή όχι;

3.Εισπράττεις  εσύ τα χρήματα από τους χορηγούς σου όπως η ΡΕΑΛ Μαδρίτης;

-Μήπως τα θέλεις όλα δικά σου;

………..

*Κι όσο για τη σφήνα του Φανουράκη να πληρώσει την αποκατάσταση του χώρου ο….Λύρατζης που με δική του παρέμβαση έγινε τελικά η έκθεση…

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι είναι υποχρεωμένος ο Μπάμπης Χατζημεστής να δώσει το γήπεδο στο Δήμο Ξάνθης για 10 εκδηλώσεις…

Δηλαδή εσύ Μανώλη Φανουράκη, όταν έφερνες τον Ρέμο με τον Ηλία Ταληκριάδη αν θυμάμαι καλά, πλήρωσε ενοίκιο στον Παναγιώτη Σιδέρη ή στον Μπάμπη Χατζημεστή;

(σ.σ. Τι θυμήθηκα πάλι..)

….

*Αλλάζω θέμα. Με απόφαση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης όπως και το ΝΑΤΟ θεωρείται η σημαντικότερη εκπροσώπηση της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας σε διεθνές επίπεδο, διότι δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους Έλληνες βουλευτές να αναπτύσσουν Διεθνείς Σχέσεις με σημαντικούς ξένους συναδέλφους τους, υποστηρίζοντας την Ελληνική εξωτερική πολιτική και προωθώντας τα εθνικά συμφέροντα.
Στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός μαζί  με τη βουλευτή  Χανίων  και πρώην υπουργό Εξωτερικών  Ντόρα Μπακογιάννη.

….

*Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει 2.201.246 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για να εξασφαλίσει θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για παιδιά οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η χρηματοδότηση της Περιφέρειας αφορά συγκεκριμένα σε θέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για το σχολικό έτος 2019-2020.

Με αυτόν τον τρόπο η Περιφέρεια στηρίζει οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δίνοντας στους γονείς και στους κηδεμόνες των παιδιών που θα φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς τη δυνατότητα να συνεχίζουν να εργάζονται ή να αναζητούν εργασία.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε τον 4ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Κομοτηνής, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, ξεναγήθηκε στο χώρο και είχε ενημέρωση για τη λειτουργία των δομών αυτών από τον Δήμαρχο Κομοτηναίων κ. Γιάννη Γκαράνη και τη διευθύντρια του σταθμού κ. Ρωξάνη Ζαργιάνη.

…….

*Εξαφανίστηκε παντελώς από το προσκήνιο ο δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος και μούγκα στη στρούγκα πλέον για το θέμα του υπόγειου δημοτικού πάρκινγκ και των καταγγελιών που είχε κάνει στο παρελθόν…

Κάποιοι λένε ότι τα «βρήκε» με τον νέο Δήμαρχο σε όλα, προκειμένου να μη διερευνηθούν σε βάθος χρόνος…οι ευθύνες και υπεύθυνες δηλώσεις που είχε δώσει πρώην αντιδήμαρχος για το πάρκινγκ..

Αληθεύει κύριε Παπαχριστόπουλε, ή όλα αυτά που ακούω είναι…φήμες;

…..

*Αναμενόμενες θεωρεί τις επιθέσεις που δέχεται αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, λέγοντας με σημασία ότι, «η θέση μου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τον παιδότοπο, φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους, αλλά δυστυχώς εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Άλλοι και άλλες πρέπει να έχουν αυτόν τον φόβο;

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Λεφτά υπάρχουν, Τσέπελης υπάρχει, τι πιο απλό λοιπόν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης να κάνει την ανατροπή και επιτέλους να αναλάβει το γήπεδο του ΑΟΞ εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος Ξάνθης;

Δηλαδή αυτός να το φροντίζει, αυτός να το αναπλάσει, αυτός να  το διαχειρίζεται και αυτός να έχει και την ευθύνη του κι όχι περιουσία του  Δήμου, να  την διαχειρίζονται άλλοι…!

Η στήλη λοιπόν προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη γιατρός  Ιπποκράτης Καμαρίδης, να αναλάβει την πρωτοβουλία και το γήπεδο του ΑΟΞ μαζί με τα μαγαζιά, επιτέλους να γυρίσουν στο Δήμο και να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Περιμένω λοιπόν να παρθούν οι ανάλογες πρωτοβουλίες..

Η ΚΑΤΙΝΑ