ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ «Θα απαγορευτεί το τουρκοπρακτόρικο ΚΙΕΦ να λειτουργεί και να κινείται για “ανεξαρτησία” της Θράκης;»

Γιατί έπρεπε τελικά να ρθεί ο Φανουράκης και να αναβαθμίσει την Κατερίνα Μαυρομάτη στο Δήμο Ξάνθης; Και μάλιστα στο πόστο του έμπειρου Κυριάκου Πεπονίδη; Αλλά και γιατί τέτοια στάση από Κυριάκο και Μελισσόπουλο χθες στην Οικονομική Επιτροπή;

*Με ανάκληση της άδειας συμμετοχής στην Super League και πρόστιμο 200.000 ευρώ τιμώρησε η Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ την ΠΑΕ Ξάνθη.

Επί της ουσίας μόνο το πρόστιμο είναι το ζήτημα αφού η ανάκληση της άδειας δεν οδηγεί σε αποβολή από το πρωτάθλημα, σε αφαίρεση βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών.

Παρόλα αυτά, η ποινή της συγκεκριμένης επιτροπής δεν έχει σχέση με αυτήν που αναμένεται να πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ξάνθης.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις και μένει να δούμε εάν τελικά θα βρεθούμε μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν δύο ποινές από επιτροπές που ουσιαστικά δίνουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα!

Είναι δηλαδή πιθανό σε περίπτωση που η ΕΕΑ ανακάλεσει το πιστοποιητικό συμμετοχής, να επιβάλλει ποινή υποβιβισμού με βάση το νόμο για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ξάνθης.

Από νομικούς κύκλους ωστόσο θεωρείται ως πρόκριμα η απόφαση του Πρωτοβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ, κάτι το οποίο θα φανεί προσεχώς εάν ισχύει.

….

*Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και στο νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας με παραμονή στο σπίτι του στην Αττική.

…..

*Αναλυτικότερα: Με το υπ’ αριθμόν 10/2020 βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα, που είχε προσφύγει στο Συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας. Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υπέβαλε αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν την εορταστική περίοδο, ώστε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα ισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα. Έχουν προηγηθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβετείας.

* Ανακοίνωση ΑΚΚΕΛ κατά ΚΙΕΦ:

Θα απαγορευτεί το τουρκοπρακτόρικο ΚΙΕΦ να λειτουργεί και να κινείται για «ανεξαρτησία» της Θράκης;

Στις αρχές Ιουνίου 2019 το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ ανακοίνωσε ότι απέστειλε επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας «την απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος ΚΙΕΦ στις εκλογές λόγω της απαράδεκτης στάσης που εξέφρασε η επικεφαλής του, απροκάλυπτα υπέρ του τουρκικού καθεστώτος σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου».

Πληροφορηθήκαμε ότι η ηγεσία και στελέχη του κόμματος εξακολουθούν τις τουρκοπρακτόρικες πρακτικές, αυτή τη φορά κινούμενοι για «δημοψήφισμα ανεξαρτησίας» της Θράκης.

Καλούμε τις εισαγγελικές αρχές και τα αρμόδια υπουργεία να δράσουν άμεσα και να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας του κόμματος ΚΙΕΦ, διότι θέτει σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδας και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

*Aυθαίρετο και ξενοφοβικό χαρακτηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» το ομόφωνο ψήφισμα «για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ροής παράνομων μεταναστών από τα ανατολικά σύνορα» που εξέδωσε πρόσφατα η Δημοτική Αρχή Σουφλίου, τονίζοντας πως «το ψήφισμα του Δήμου κλείνει τα μάτια στο πραγματικό πρόβλημα και θεωρεί πως η λύση είναι μόνο η φύλαξη και η καταστολή.»

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Έβλεπα χθες στο NEXT  tv τις τοποθετήσεις αλλά και το πώς ψήφισαν τελικά στις προτάσεις του Φανουράκη για το θέμα των επιτροπών του Δήμου Ξάνθης οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σάββας Μελισσόπουλος και πραγματικά παραξενεύτηκα!

Για παράδειγμα στην συγκρότηση των επιτροπών για τις δυο μεγάλες δεν ορίστηκαν άτομα ενώ ήταν μέσα στην εισήγηση να οριστούν χθες…

Και θα οριστούν όταν θα τρέξουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και θα ψηφιστούν τότε. Το ένα 500 χιλιάδων και το άλλο 3.700.000 ευρώ.

Ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος ψήφισε λοιπόν ΝΑΙ και ο  Σάββας Μελισσόπουλος ΛΕΥΚΟ!

Why;

H ΚΑΤΙΝΑ