ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Νέα απάντηση Βασίλη Τσολακίδη σε Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη

*H συγκλονιστική ανάρτηση του Αναστάσιου Τσορλίδη στο fb για τον αδελφό του! Να αγαπάτε τα ΑΜΕΑ!

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του παρ΄ολίγον υποψήφιου για τον Δήμο  Ξάνθης Αναστάσιου Τσορλίδη από το fb για τους ΑΜΕΑ και τον αδελφό του. Χωρίς κανέναν σχόλιο, την δημοσιεύω αυτούσια στη στήλη μου:

«ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

Να τα αγαπάτε τα ΑΜΕΑ και σας το ΦΩΝΑΖΩ με όλη τη δύναμη της ΨΥΧΗΣ μου και με δάκρυα στα μάτια!!!

43 ολόκληρα χρόνια “παλεύω” και “παλεύουμε” με τον αδελφό μου σ’ αυτήν την τόσο αδιάφορη κοινωνία, σ’ αυτήν την τόσο αδιάφορη πολιτεία… και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ !!!

Συγχωρώ όλους εσάς που δεν ξέρετε και που πολλοί από εσάς με κατηγορείτε επειδή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επιβραβεύω πολιτικούς από άλλα κόμματα επειδή προσπαθούν κι αυτοί να κάνουν το αυτονόητο για αυτά τα παιδιά (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κ.α.)

Κι όπως μου έλεγε και ο συγχωρεμένος πλέον σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που μιλούσαμε συχνά τηλεφωνικά:

” Τάσο, εγώ έχασα τον πατέρα μου και την μητέρα μου και έχω νοσοκόμα, ποτέ να μην αφήσεις μόνο τον αδελφό σου “

Όχι Παναγιώτη μου ΠΟΤΕ δεν θα τον αφήσω να είσαι σίγουρος γι αυτό !!!

Καλή αντάμωση αδελφούλη μου… καλή αντάμωση…»

….

*Δεν ήταν κι ότι το καλύτερo το Σωματείο Συνταξιούχων επαγγελματιών με Πρόεδρο του κύριο Σωτήρη Τσιακίρογλου, πρώην Πρόεδρο της ΟΕΒΕ και πατέρα της πολιτευτή της Ν.Δ. Μαίρης Τσιακίρογλου, στην βασιλόπιτα που έκοψε στο Elisso Hotel να προσφέρει δώρο στην τυχερή που βρήκε το φλουρί, ένα βιβλίο από το Public!

Όταν υποτίθεται ότι τα μέλη του Σωματείου είναι κατά των Πολυεθνικών και γενικά κατά των μεγάλων…αλυσίδων!!!

Και στηρίζουν τα μαγαζιά της Ξάνθης! Και τα βιβλιοπωλεία φυσικά…

…..

*Μπορεί ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης να έλεγε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με τον νυν Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, χθες ωστόσο έστειλε νέα επιστολή στα ΜΜΕ (και στην Α φυσικά) με αιχμές μάλιστα και κατά του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Για δεύτερη φορά ο κ. Τσιτιρίδης και οι εναπομείναντες σύμβουλοί του στο Δήμο Αβδήρων δεν κατάφεραν να εκλέξουν πρόεδρο στην ΔΕΥΑΑ. Η παράταξη μας τον καλεί να συζητήσουμε και να ορίσουμε πρόεδρο κοινής αποδοχής, γιατί, όσο μένει ακέφαλη η επιχείρηση, κινδυνεύουμε να «πούμε το νερό νεράκι» το καλοκαίρι. Πρέπει πρώτα,όμως, να αναλάβει τις ευθύνες του επιτέλους για την κατάντια της επιχείρησης, αφού ο ίδιος υπήρξε πρόεδρός της στην αρχή, όπως επίσης ο ίδιος όρισε τον παραιτηθέντα πρόεδρο, στον οποίο τώρα και επιρρίπτει όλες τις ευθύνες. Ακόμη, ζητούμε να μας δηλώσει δημόσια πώς θα καλυφθεί το τεράστιο έλλειμμα του ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ που δημιούργησε με τις επιλογές του. Τέλος, θέλουμε να μας ενημερώσει με ποιον τρόπο, κατά τη γνώμη του, θα πάψει να παράγει ελλείμματα η επιχείρηση από εδώ και στο έξης…

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

-Το σκληρό ροκ στο Δήμο Αβδήρων, συνεχίζεται!

……….

*Με λευκό γένι και τελείως διαφορετικό look εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Αγιο Δομίνικο.

Στην φωτογραφία ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται δίπλα με τον Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Εχει ένα κομψό γενάκι που επικεντρώνεται στο πηγούνι και του αλλάζει την όψη.

*Σημειώνεται οτι ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρά το γεγονός ότι από την δεκαετία του 80 η οργάνωση έχει χάσει την αίγλη της και δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο.

Θέμα της συνεδρίασης της Διεθνούς όπου έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Παπανδρέου με το τελείως διαφορετικό look ήταν οι «κίνδυνοι για τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού και του νέο-φασισμού, καθώς και από την αρρύθμιστη χρήση των νέων τεχνολογιών, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης».

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων «τιτιβισμάτων» και επίσημων δηλώσεων του Ζάεφ περί «Μακεδονίας» χθες δήλωσε από την Αυστρία ότι η χώρα του «σύντομα» θα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία»!!!

«Τον Ιούνιο, ελπίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα έχει λάβει εκ μέρους μας ισχυρά επιχειρήματα που να δικαιολογούν να προταθεί στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, σύντομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, μια ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης πρωθυπουργός των Σκοπίων που επισκεπτόταν τη Βιέννη, σύμφωνα με τη μετάφραση των δηλώσεών του.

Και ερωτώ…! Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι κι αφού πλέον…τα δώσαμε όλα! Θα μας κάνουν και…. “χάρη” οι «πλαστοΜακεδόνες», να μετονομαστούν σε…»ΒορειοΜακεδόνες»!

Η ΚΑΤΙΝΑ