ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο ΤΟΨΙΔΗΣ σήμερα στην ομιλία Μητσοτάκη!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α». Σήμερα στις 8 το πρωί ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και μετά γύρω στις 9 π.μ. θα κατευθυνθεί στις Σάππες Ροδόπης, όπου θα βρεθεί στην αγορά της και θα μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Θα ακολουθήσει μετάβαση στον γειτονικό οικισμό της Φιλλύρας, όπου και εκεί δεν θα έχει επαφές με θεσμικούς, παρά μόνο με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα του μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις προτάσεις τους για τον τόπο τους.

Αναλυτικότερα:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 15 Μαρτίου, περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη. Το πρωί θα βρεθεί στις Σάπες, τη Φίλλυρα, την Ηλιόπετρα, τη Γενισέα και τον Εχίνο.

Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου το απόγευμα στις 5 στο Ξενοδοχείο Ελισσώ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και λίγο μετά θα πραγματοποιήσει την ομιλία του, προς τους φίλους και τα μέλη του κόμματός του στο ξενοδοχείο Elisso Hotel σε κομματική εκδήλωση που εμφανίζονται να συνδιοργανώνουν από κοινού οι ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης στις 18.30

Πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι στη συγκεκριμένο εκδήλωση –το επιβεβαίωσε και ο ίδιος χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv θα είναι παρών και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης  και μάλιστα μαζί με τον επί σειρά ετών  πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη.

Υπάρχει ωστόσο έντονη δυσφορία της βάσης της ΝΔ από τους φήμες ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται την περιοχή μας για να ενισχύσει την Υποψηφιότητα του κυρίου που ωστόσο ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!

Μάλιστα αυτή η δυσφορία υπάρχει και για  τους πρώην υβριστές της  Νέας Δημοκρατίας που πήρε ο Μέτιος με το συνδυασμό του, πικρία από τους πραγματικούς αγωνιστές της παράταξης για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της «παρέας»! Δηλαδή κύριε Πρόεδρε της  Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη δίνει «συγχωροχάρτι» στους πρώην υβριστές της και «κυνηγάει» τους πραγματικούς αγωνιστές της;

Ο ΤΟΨΙΔΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοινώνει την Κυριακή το πρωί σε ανοιχτή εκδήλωσή του στο Ζ Palace στη Ξάνθη άλλoυς 15 υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους του, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και επίσημα πλέον το όνομα του νυν Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη.