ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ σε ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ: «Κατέβα» με Μας! Όλοι μαζί, μπορούμε ν΄ αλλάξουμε πολλά στο Δήμο Ξάνθης!

Ασυμφωνία …«χαρακτήρων» με  Σάββα Μελισσόπουλο που περιμένει στήριξη μετά το ΚΙΝΑΛ και από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με «προξενητή» τους Ανταμπούφη-Φανουράκη

Συνεχίζει τις επαφές και παράλληλα την πορεία του στο λαό, ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο (σ.σ. Ο οποίος του ζήτησε για μια ακόμη φορά συνεργασία αλλά και κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές…), αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν τα παρακάτω:

1) Ο Γιάννης Παπαχρόνης έκανε συνάντηση και με τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΚΙΝΑΛ και του Φανουράκη Σάββα Μελισσόπουλο και διαπίστωσε…πλήρη ασυμφωνία «χαρακτήρων», καθώς τον τελευταίο τον ενδιαφέρει να τύχει της επίσημης στήριξης και από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Σε αυτό μάλιστα συνηγορεί και ο Νίκος Ανταμπούφης που έχει συνάψει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα άριστες και φιλικές σχέσεις με τον επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλη  Φανουράκη. Κινούνται σε εντελώς διαφορετικές λογικές οι δυο συνδυασμοί αλλά και οι επικεφαλής τους.

2) Ο Γιάννης Παπαχρόνης έκανε σημαντική συνάντηση και με τον παρ’ ολίγον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Τεφρωνίδη και διαπιστώθηκε ότι πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν και σχεδόν τίποτα δεν τους…χωρίζει, αφού αγαπάνε με πάθος και οι δυο τη Ξάνθη.

«Κατέβα με Μας! Όλοι μαζί, μπορούμε ν’ αλλάξουμε πολλά στο Δήμο Ξάνθης» με τον τελευταίο να του απαντάει ότι «δεν είναι κάτι που μπορεί να το αποφασίσει μόνος. Υπάρχει σκέψη ο συνδυασμός που ήδη είχε σχηματιστεί κατά 70% και μετά την επιστροφή του χρίσματος στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, να κατέβει τελικά…! Όλα είναι προς συζήτηση….

Η συζήτηση πάντως ήταν ιδιαίτερα γόνιμη ενώ και οι δυο συμφώνησαν ότι «αρκετά δεινοπάθησε ο Δήμος Ξάνθης από τους παλιούς των…παλιών», τους λεγόμενους δηλαδή επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους! Ήρθε η ώρα για κάτι το νέο, το άφθαρτο και παράλληλα το γενναίο… Αυτό δηλαδή που θα μπορέσει να κάνει και τις ανατροπές ώστε ο Δήμος Ξάνθης να αποκτήσει ένα όραμα και κι έναν νέο σχεδιασμό.