«Παντοδύναμος» και στη Ξάνθη πλέον ο Βατοπεδινός Εφραίμ!

Συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα επισκέφθηκε τόσο το Δ’ Σώμα Στρατού όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

«Παντοδύναμος» και στη Ξάνθη είναι πλέον ο Βατοπεδινός Εφραίμ! Αφού ακόμη και οι πλέον «σφοδροί» πολέμιοί του, τον…ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ κατά τις εδώ επισκέψεις του και μάλιστα δεν κρύβουν την χαρά και την ικανοποίησή τους.

Η «Αδέσμευτη» σημειώνει δυο σημαντικά περιστατικά.

Στο πρώτο ο Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα επισκέφθηκε τόσο το Δ’ Σώμα Στρατού όσο το ίδιο συνέβη και με την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπου μάλιστα είχε συνάντηση και με τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρο.

Και με πιο απλά λόγια, ο Εφραίμ πλέον γνωρίζει θερμή «υποδοχή» ….αρχηγού κράτους και στο Νομό μας…

Χωρίς ωστόσο να ρωτάει κανείς πλέον, η Λίμνη Βιστωνίδας τελικώς που…ανήκει;! Στο δημόσιο, στη Μονή Βατοπεδίου;

Και στα ερωτήματα αυτά ποιος θα μας απαντήσει τελικά;

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Δ΄ΣΣ

Από το Δ΄ΣΣ ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 25 Ιουν 19 κατόπιν αιτήσεως από το Δ΄ΣΣ, η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαι-δίου, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και τον καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, τέθηκε προς προσκύνηση και ευλάβεια στην έδρα του Δ΄ΣΣ.

Την Αγία Ζώνη υποδέχθηκε ο Διοικητής Δ΄ΣΣ Αντγος Χαράλαμπος Λαλούσης στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Στρδο Αποστολίδη, όπου εψάλη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου και ευλογήθηκαν τα στελέχη, οι οικογένειές τους και πλήθος πιστών.