ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΛΥΡΑΤΖΗ! Πρώτος στόχος τα προβλήματα της καθημερινότητας και ο πολίτης!

Τρομερή κοσμοσυρροή μέσα και έξω από το Elisso Hotel, προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής τίμησαν την κεντρική εκδήλωσης της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΛΥΡΑΤΖΗ! Τρομερή κοσμοσυρροή, εκπληκτική ατμόσφαιρα και πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της πολιτικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής, τίμησαν χθες το βράδυ τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη στην κεντρική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, των 87…»κομάντος» υποψηφίων όπως τους χαρακτήρισε ο Παράσχος Ευστρατίου.

Μια ανεπανάληπτη πραγματικά συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δεν την περίμενε κανείς! Με κατάμεστη όλη την αίθουσα, το μπαλκόνι αλλά και…έξω στην αυλή του Elisso Hotel!!! Κάτι το ανεπανάληπτο! Με τον Πασχάλη Λύρατζη Λύρατζη μάλιστα να αποθεώνεται μέσα στο πλήθος! Ανεπανάληπτες πραγματικά στιγμές με την συμμετοχή τουλάχιστον 1.200 φίλων και οπαδών του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

Ήταν η πιο μαζική και μαχητική εκδήλωση που έγινε μέχρι…χθες στις εκδηλώσεις των υποψηφίων!

Παρόντες μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Περιστέρης Μαλάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης και νυν δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Κυριακίδης, ο μαχόμενος δικηγόρος Άκης Μαλάκης που θα κατέβαινε υποψήφιος με τον συνδυασμό της ΝΙΚΗΣ, ο Οικονομικός  Επόπτης του ΕΒΕ Ξάνθης Σπύρος Κάλφας, ο δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, ο μαχητικός Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης με γνωστούς αθλητικούς παράγοντες, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με το ψηφοδέλτιο του Αθανάσιου Κριτσίνη, Άγγελος Πεχλιβάνης, ο Γιάννης και η Νινή Γεωργανά, οι δημοσιογράφοι Ιπποκράτης Γαλάτης, Τόρης Παπαδήμας και  Σταύρος Μωραϊτης, ο Παναγιώτης Αμπεριάδης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Μαρίνα Παλίδη,  η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Βάσω Παυλακάκη, ο πρώην γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Φώτης Τσατράλης συνδικαλιστές και μέλη των επαγγελματικών οργανώσεων κ.ά.