ΝΑΙ ΤΟΥ ΕΒΕ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ! Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ξάνθης στις Γιορτές Π. Πόλης 2020, η 3η Έκθεση Τοπικών προϊόντων!

ΝΑΙ του ΕΒΕ Ξάνθης στην πρόταση του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη να μπει ο Δήμος Ξάνθης συνδιοργανωτής με το Επιμελητήριο Ξάνθης, ώστε του χρόνου με αφορμή και τα 30 χρόνια από τις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2020, «η 3η έκθεση Τοπικών προϊόντων και Οικοτεχνίας», για να γίνει πιο ελκυστική και προσιτή στο κόσμο και τύχει ευρύτερης πανελλήνιας προβολής.

Με δηλώσεις του χθες στο NEXT tv ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης είπε ότι «η πρόταση του κυρίου Τσέπελη με τον οποίο και στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί, έγινε αμέσως αποδεκτή, εμείς θα συνεδριάσουμε αρχές Οκτωβρίου για του…χρόνου προκειμένου να οργανώσουμε σε νέες βάσεις την έκθεσή μας και έχουμε εμπιστοσύνη από κει και πέρα στο Δήμο Ξάνθης ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης. Φέτος παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, καταφέραμε να σημειώσουμε και ακόμη μεγάλη επιτυχία, ενώ συμφωνούμε απόλυτα με τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης ότι θα πρέπει να βρεθεί μια νέα τοποθεσία για την έκθεσή μας, πιο προσιτή και ελκυστική για τον κόσμο και μια από αυτές είναι το πάρκινγκ απέναντι από το γήπεδο του  ΑΟΞ. Ξεκινάμε νωρίς την οργάνωση, ώστε του χρόνου κάνοντας και έναν απολογισμό των λαθών, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.»

Υπενθυμίζουμε την ομιλία-δέσμευση του Τσέπελη στα εγκαίνια της 2ης έκθεσης Τοπικών προϊόντων που ανέφερε τα παρακάτω:

«Σεβασμιότατε, επίσημοι προσκεκλημένοι να πω σε όλους καταρχήν καλό μήνα, υγεία, και  δεύτερον κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου και  βεβαίως και τον Πρόεδρο της ευρύτερης περιοχής (Χριστόδουλος Τοψίδης), τον καλωσορίζω.

Από  σήμερα θέλω να  ξέρετε κύριε Πρόεδρε ότι  ο Δήμος  Ξάνθης “ανοίγει” μια καινούρια σελίδα με το Επιμελητήριο.

Θέλω να συγχαρώ για αυτό που έχετε κάνει, αλλά θέλω να έχετε υπόψη σας ότι σε κάθε  δράση που πραγματικά ωφελεί την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και όλον τον τόπο  αυτόν από σήμερα σε όλα τα επίπεδα θα είμαστε κοντά σας.

Και του χρόνου αυτήν την  έκθεση θα την κάνουμε ως συνδιοργάνωση αν το δεχθείτε για να μπορέσουμε να βρούμε κι έναν χώρο καλύτερο να μην ταλαιπωρείστε όπως φέτος,  και προφανώς να δώσουμε και  την ανάλογη προβολή που χρειάζεται με κάθε μέσον σήμερα που θα δώσει και την ανάλογη επισκεψιμότητα για αυτές τις ημέρες.

Αλλά ιδιαίτερα να προβάλλουμε αυτήν την έκθεση  σε κάθε γωνιά του τόπου όλη τη χρονιά. Και αν θέλετε να έχουμε από αυτές τις  δραστηριότητες τα ανάλογα  θεμιτά αποτελέσματα στους ανθρώπους που αναπτύσσουν  αυτές τις δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα της συμμετοχής κι αν χρειαστεί ακόμα  περισσότερο να τα διευρύνετε, προφανώς θα είμαστε κοντά σας.

Καλή επιτυχία!

Σας ευχαριστούμε»