ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! Μπαράζ αιτήσεων ετοιμάζει και η… Αντιπολίτευση για τους συλλόγους!

Οικονομικές ενισχύσεις χιλιάδων ευρώ σε συλλόγους με τη σύμφωνη γνώμη και της …αντιπολίτευσης και εισηγητή τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης!

Μέχρι και την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων επιχορήγησε το δημοτικό συμβούλιο με 1.500 ευρώ για εκδήλωσή του, ενώ νωπή είναι στη κοινή γνώμη η ιστορία του Πρώτο Σκαλί!

ΖΟΥΜΕ πλέον απίστευτες στιγμές στο Δήμο Ξάνθης με Δήμαρχο τον Μανώλη Τσέπελη και αντιδημάρχους όλους αυτούς που παλιότερα είτε τον πολεμούσαν, είτε μέσα στα δημοτικά συμβούλια εξέφραζαν τελείως διαφορετικές απόψεις για τα θέματα πολιτισμού και αθλητισμού. Τώρα τα ψηφίζουν όλα!

Κι έχουμε λοιπόν και λέμε.

Στο δημοτικό συμβούλιο λοιπόν της Δευτέρας, είχαμε οικονομικές ενισχύσεις χιλιάδων ευρώ σε συλλόγους με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα και της…αντιπολίτευσης και εισηγητή τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης.

Μάλιστα ξεπερνώντας κάθε όριο, με εισηγητή τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη, ο Δήμος Ξάνθης θα ενισχύσει και την ….Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων με 1.500 ευρώ για εκδήλωση φωτογραφίας, ενώ νωπή είναι στη κοινή γνώμη η ιστορία της επιχείρησης ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ και της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ συνένωσής του με τον ημιυπαίθριο της Μητρόπολης Ξάνθης!

(σ.σ. Αλήθεια οι καταγγελίες της πρώην προϊσταμένης της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων κ.Διαγουμά που βρίσκονται κύριε Εισαγγελέα; Τι «τύχη» είχαν; )

Στην συνεδρίαση της Δευτέρας λοιπόν ο Δήμος Ξάνθης μοίρασε κυριολεκτικά πολλά λεφτά και δίνουμε και τις λεπτομέρειες.

22ο ΘΕΜΑ :    Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή σε οργάνωση εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης).

-Η ΟΕΒΕ ζητούσε  2.650 ευρώ το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε 1.500 ευρώ!

23ο ΘΕΜΑ :    Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή σε εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Xanthi Runners» (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης)

-Εγκρίθηκε επιχορήγηση 4.500 ευρώ!

24ο ΘΕΜΑ :    Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή σε οργάνωση εκδήλωσης (έκθεση φωτογραφίας) της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ Ξάνθης με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης)  Νεωτέρων μνημείων. Εγκρίθηκε χρηματική επιχορήγηση 1.500 ευρώ.

25ο ΘΕΜΑ :    Οικονομική ενίσχυση Συλλόγων (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν

-Στον σύλλογο 4κίνηση του Νίκου Βογιατζή που υποστήριξε στις εκλογές τον Τσέπελη, 2.000 ευρώ

-Ποδοσφαιρικός σύλλογος Αναγέννηση Π. Χρύσας. Αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης και είναι προτελευταίος στη βαθμολογία. Εγκρίθηκαν για έξοδα λειτουργίας του συλλόγου 2.500 ευρώ!!! (σ.σ. Ανοίγουν ήδη οι Ασκοί του Αιόλου για όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Ξάνθης που ανήκουν στο Δήμο Ξάνθης για την λειτουργία τους!!)

– Πολιτιστικός Σύλλογος ΘΡΑΚΗ κατέθεσε για εκδήλωση προϋπολογισμό 7.600 ευρώ αλλά ο Δήμος Ξάνθης του ενέκρινε μόνο…. 5.500 ευρώ !

-Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης Αιτείται 14.200 ευρώ για εκδήλωση που θα κάνει στην Αθήνα! Δηλαδή όλο το ποσόν. Τελικά το παραπάνω θέμα αναβλήθηκε….

ΜΠΑΡΑΖ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Πάντως μετά το μπαράζ ενισχύσεων των συλλόγων από τον Δήμο Ξάνθης καθώς ο Τσέπελης ξοφλάει μάλλον και στο θέμα αυτό «παλιά» γραμμάτια, οι επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων ετοιμάζουν…αιτήσεις άλλων συλλόγων που επίσης θα ζητήσουν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ τους ενίσχυση από το Δήμο Ξάνθης. Κάτι που ήδη είπε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης…