ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ ΜΕΣΩ…ΚΕΡΑΜΕΩΣ!  Αυτοί είναι οι νόμιμοι Μουφτήδες της  Θράκης, έκθετοι Τσέπελης-Φανουράκης!

Πρώτη δικαίωση για «Αδέσμευτη», «Μαχητή» αλλά και Δημοτικών παρατάξεων Γιάννη Παπαχρόνη, Δημαρχόπουλου και Πασχάλη Λύρατζη

«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΓΙΑ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ!
Αρμόδιοι οι ΝΟΜΙΜΟΙ Μουφτήδες σε θέματα που αφορούν τις Μουφτείες, τις Διαχειριστικές και Βακουφικές Επιτροπές Μουσουλμανικής Περιουσίας Θράκης, τα Μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια Θράκης!

Πρώτη δικαίωση για «Αδέσμευτη», «Μαχητή» αλλά και Δημοτικών παρατάξεων Γιάννη Παπαχρόνη, Δημαρχόπουλου  και Πασχάλη Λύρατζη, σχετικά με την παρουσία του Δήμαρχου Ξάνθης Τσέπελη Εμμανουήλ και του υπερδημάρχου Φανουράκη Εμμανουήλ σε «Τουρκόφρονη εκδήλωση» παρουσία του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής και του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Τουρκικού Κόμματος DEB για τα εγκαίνια παραρτήματος συλλόγου ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Δυτ. Θράκης.

Όπως λοιπόν αναμέναμε, ήρθε το ΚΑΘΑΡΟ και Εθνικό μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δια μέσω…Κεραμέως αλλά και  Γιώργου Καλαντζή υπεύθυνου στα συγκεκριμένα θέματα και γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα μειονότητας με  την συνάντηση που είχαν με τους τρεις ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ της Θράκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α» η Κυβέρνηση παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στη περιοχή μας και ειδικά στο Δήμο Ξάνθης με τις πρόσφατες συμπεριφορές της νυν Δημοτικής αρχής που με τη στάση της, στην ουσία νομιμοποίησε έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης (Αχμέτ Μετέ) παρουσία του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής και του αρχηγού του Τουρκικού Κόμματος DEB, σε μια εκδήλωση «τουρκοφρόνων», συλλόγου ΤΟΥΡΚΩΝ επιστημόνων Δυτ. Θράκης που διεξήχθη μάλιστα στην…Τουρκική γλώσσα!

Έτσι μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και με εντολές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρώτο μήνυμα που εστάλη είναι ήδη γεγονός:

-Αυτοί είναι οι νόμιμοι Μουφτήδες της  Θράκης, με αυτούς μόνο συνομιλούμε! Φυσικά έκθετοι από αυτές τις εξελίξεις είναι οι παρόντες Δήμαρχος Ξάνθης και αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος (Τσέπελης-Φανουράκης) που όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν στον Τούρκο Πρόξενο που στο site του Προξενείου αναφέρεται σε δήμαρχο….Iskece αντί για Δήμαρχο Ξάνθης, αλλά τους…ευχαρίστησαν παράλληλα για την πρόσκληση, χειροκροτώντας θερμά τις ομιλίες τους στα Τουρκικά με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη μάλιστα να δηλώνει την συμπαράστασή του και να θέτει το Δήμο Ξάνθης στη…διάθεσή τους.

Ιδού και το δελτίο τύπου που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την Μουφτεία Ξάνθης:

Πραγματοποιήθηκε στις 4/11/2019, ημέρα Δευτέρα, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εθιμοτυπική συνάντηση των Τοποτηρητών Μουφτήδων Διδυμοτείχου κ. Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής κ. Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την κυρία Νίκη Κεραμέως, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεωργίου Καλαντζή σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις Μουφτείες και τα Ιεροσπουδαστήρια Θράκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Μουφτείες, τις Διαχειριστικές και Βακουφικές Επιτροπές Μουσουλμανικής Περιουσίας Θράκης, τα Μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια Θράκης καθώς και οι τρόποι επίλυσης των ζητημάτων των ανωτέρω αναφερόμενων ιδρυμάτων.​