Με μεγάλη κοσμοσυρροή η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Τιμήθηκαν επιχειρηματίες και άνθρωποι του Πολιτισμού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου στο Elisso hotel.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων, πρώην μέλη των Διοικήσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, άνθρωποι  των γραμμάτων, των Τεχνών και του Πολιτισμού, ενώ το φλουρί κέρδισε το μέλος της Διοίκησης Σάκης Ζαϊτίδης

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν μάλιστα και ο εκδότης Μιχάλη Σπανίδης, ο συγγραφέας Θανάσης Μουσόπουλος και ο ιστορικός και συγγραφέας Πέτρος Γεωργαντζής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και Μπαράν Μπουρχάν, οι δήμαρχοι Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου, ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Κουρτίδης, Μιχάλης Αμοιρίδης και Οδυσσέας Βουρβουκέλης, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες, επαγγελματίες  και πολύς κόσμος.

Έλαμψαν ωστόσο δια της απουσίας τους, τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος όσο και οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ευφραιμίδης (Ξάνθης) και Δημήτρης Γαλανόπουλός (Θεματικός)

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ Ο.Ε.

ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΛΗΛ ΧΑΣΑΝ & ΣΙΑ ΟΕ

ΥΙΟΙ Ι. ΤΥΡΠΑΝΗ ΟΕ

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ -ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΕ   ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΕ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε.

ΑΓΡΟΘΡΑΚΗ ΑΕ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΣΟΥΧΑ ΝΤΕΛΗ ΟΓΛΟΥ – ΣΟΥΚΑΝ ΝΤΕΛΗ ΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

ΑΦΟΙ ΝΤΕΛΗ ΟΓΛΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΕ

ΚΑΣΕΡΙ ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ

ROYAL – ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ABEE

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

……

ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ

ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΒΑΪΤΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ ΖΗΣΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΙΔΗ

Οφείλω να δώσω δημόσια θερμά συγχαρητήρια τόσο στον Άξιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραΐτη όπως στα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, αλλά κυρίως όμως και σε όλο το στελεχιακό δυναμικό του Θεσμού για την άψογη και ποιοτική εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ήταν ένα γεγονός μοναδικό για εδώ και πολλά χρόνια για την Πόλη-Αγορά της Ξάνθης.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Εύχομαι καλή ευλογημένη και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους και όλες, χρονιά πλούσια από κάθε άποψη.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ξάνθης, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την τιμητική προς το πρόσωπό μου βράβευση. Ευχαριστώ και όλους τους παρισταμένους, φίλους και φίλες συμπολίτες μου.

Θεωρώ πολύ συμβολική τη βράβευση αυτή, γιατί αφενός ως προς το απελθόν έτος συμπίπτει με τα εκατό χρόνια ελεύθερης Ξάνθης, ενώ ως προς το νέο έτος 2020 συμπίπτει επίσης με τα εκατό χρόνια της ελεύθερης Θράκης.

Η ανάπτυξη της Ξάνθης και της Θράκης ευρύτερα συμπίπτει με τη στενή σχέση, συλλειτουργία και συνύπαρξη  του οικονομικού, πολιτικού, πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου της ακριτικής κοινωνίας μας.

Οι οικονομικοί παράγοντες της πατρίδας μας είχαν την ηθική και εθνική ευαισθησία τα οικονομικά οφέλη να τα διαθέτουν για τη συνολική ανάπτυξη της κοινωνίας.

Τα εκατό χρόνια ελεύθερης ζωής ήταν εκατό χρόνια αγώνων για συνολική σφαιρική ανάπτυξη της κοινωνίας. Εύχομαι και ελπίζω  η οδός που ανοίγεται μπροστά μας να συνεχίζει την αειφόρο ανάπτυξη, σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστώντας σας για την προς το πρόσωπό μου τιμή, ευχαριστώ την οικογένειά μου που με συμπαραστέκεται στον αγώνα μου.

Ευχαριστώ τον Στέλιο Μωραϊτη και τους συνεργάτες του, ευχόμενος υγεία και πρόοδο σε όλους και όλες σας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

Ο   Πρόεδρος   και   τα   μέλη   του   Διοικητικού   Συμβουλίου   του Επιμελητηρίου  Ξάνθης  ευχαριστούμε  όλους  όσους  παραβρέθηκαν   στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις 11/01/2020.

Συγχαίρουμε τους  επιχειρηματίες  και τις επιχειρήσεις καθώς και όλους τους   επιμελητηριακούς   συναδέλφους   που   βραβεύθηκαν   για   την προσφορά τους στο θεσμό και στο επιχειρείν.

Ζητούμε   συγγνώμη  διότι  λόγω   της μεγάλης  και  αθρόας   κοσμοσυρροής καθώς   και   της   στενότητας   χώρου,   δεν   μπορέσαμε   να   ανταποκριθούμε σε   όλους   τους   εκλεκτούς   φίλους   που   μας   τίμησαν   με   την   παρουσία τους.

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και ευλογημένα σε όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗ