Μανώλης Χριστοδουλάκης: ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πόλωση, δικούς μας υποψήφιους στους μεγάλους Δήμους!

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης Άγγελος Τόλκας, βρέθηκαν το βραδύ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου  στην Ξάνθη και μίλησαν στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συγκέντρωση – Πολιτική Εκδήλωση στις 8:00 μμ στο Ξενοδοχείο Elisso.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Σωτήρης Στολίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη Σάββας Μελισσόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης, η δημοτική σύμβουλος Ξάνθης (ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ) Ειρήνη Χαριτωνίδου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης  Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης, το μέλος της Νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής Ρούλης Δημητριάδης, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χρήστος Αμανατίδης, ο πρώην αντινομάρχης Ξάνθης Κώστας Ατματζίδης, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Γκαρμπούνης, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Χρόνης Μπαλαφούτης και πολλά επώνυμα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στην συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την ομιλία του, σημείωσε ότι «η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης σηματοδότησε και επίσημα πλέον την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οπού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πόλωση και στη διχαστική πολιτική, με σκοπό να διαμορφωθεί ένα πλασματικό δίπολο, που θα αυξήσει τα εκλογικά τους ποσοστά.

Ο πρώτος στόχος των επόμενων εκλογών για το ΚΙΝΑΛ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, το προοδευτικό ανάχωμα στο ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό περνάει από το Κίνημα Αλλαγής και αυτό είναι το δεύτερο διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

Με αυτούς τους δυο στόχους παρουσιάσαμε, ένα εξειδικευμένο προγραμματικό πλαίσιο στην ΔΕΘ, το σχέδιο «ΕΛΛΑΔΑ» για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και που θα οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω ειδίκευση του προγράμματος μας στην διαδικασία ανοιχτού διαλόγου που εγκαινιάσαμε με την κοινωνία».

Από την πλευρά του υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας είπε ότι «έχουν ξεκινήσει η διαδικασίες για της ερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019 για υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες. Ο στόχος μας είναι στους δήμους και περιφέρειες να υπάρξουν ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε αυτή την κατεύθυνση. Σύντομα θα κάνουμε τις επιλογές μας και πολύ σύντομα στο τέλος των διεργασιών επιλογής υποψήφιων θα ανακοινωθούν και τα ονόματα υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημαρχών του ΚΙΝΑΛ».

Κλείνοντας ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας, για την στήριξη δυο ενεργών Περιφερειαρχών από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μεταξύ των άλλων τα παρακάτω: «…σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει καμιά συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επρόκειτο με για σφετερισμό των στελεχών του ΚΙΝΑΛ».