Τσέπελης και Δημαρχίνα ευχαριστούν τους Συλλόγους για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Για πρώτη φορά Δήμαρχος στο site του Δήμου Ξάνθης δίνει ένα δελτίο τύπου-ευχαριστήριο και σε αυτό αντί να βάζει μια φωτογραφία δική του ή με τους συλλόγους, βάζει μια φωτογραφία με την σύζυγό του Έλλη από την έναρξη των  Φετινών Γιορτών Π. Πόλης 2019.

«Κίνηση» καθαρά επικοινωνιακή, προκειμένου να λανσάρει ένα νέο επικοινωνιακό προφίλ στους δημότες. Το πώς θα το λάβουν βέβαια αυτό οι δημότες, θα το δείξει από τις αντιδράσειες τους και τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας.

Ιδού αυτούσιο το δελτίο τύπου του Δημάρχου Ξάνθης με την φωτογραφία που το συνοδεύει στο site του Δήμο Ξάνθης και τα σχόλια για σας:

Μ.Τσέπελης : Το ευχαριστώ είναι λίγο, μπροστά σε αυτά που χρωστάμε στους Συλλόγους μας

Με την ολοκλήρωση της 29ης διοργάνωσης του θεσμού των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε:

«Μια ακόμη χρονιά κλείνει θετικά για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και το χαμόγελο στα χείλη όλων είμαι βέβαιος ότι θα διατηρηθεί έως την επόμενη διοργάνωση που θα έχουμε την ευκαιρία να ετοιμάσουμε όλοι μαζί, με ξεχωριστό, με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς θα ανάψουμε τα 30 κεράκια του θεσμού, που εμείς, εσείς, όλοι μας, συνεχίζουμε να τιμούμε, βάζοντας συνεχώς ψηλότερα τον πήχη.

Το ευχαριστώ είναι λίγο, μπροστά σε αυτά που χρωστάμε στους Συλλόγους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, που είναι η καρδιά, ο παλμός, η ψυχή των Γιορτών.

Σας ευχαριστούμε βαθιά, για όλα όσα κάνετε τρεις δεκαετίες τώρα γι αυτή την πόλη, για την Ξάνθη της καρδιάς μας, για την Ξάνθη του αύριο.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εθελοντές, στελέχη του Δήμου και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, όλες οι υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα, όλοι οι Ξανθιώτες, ένας ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, κάνοντας τη λέξη «συνεργασία», σύνθημα και τη λέξη «φιλοξενία», πράξη, μπορούμε και κάνουμε θαύματα.

Όλοι μαζί, σε όλους τους θεσμούς του Δήμου Ξάνθης, που διεκδικήσατε και απολαμβάνετε, προχωρούμε χέρι χέρι και έχουμε ανοιχτές τις αισθήσεις μας, ορθάνοιχτες τις «πόρτες» μας, για να κάνουμε πράξη, τις ιδέες και τα θέλω σας.

Εσείς είστε η Δύναμη για το Αύριο, το δημιουργικό χαμόγελο της Ξάνθης».