“Έμαθα από παιδί να μη φοβάμαι την ευθύνη ,να παίρνω ρίσκο και να απαντάω θετικά στις προκλήσεις που μου φέρνει η ζωή στον δρόμο μου .Τα εύκολα είναι για όλους ,αλλά τα δύσκολα για λίγους και κυρίως για αυτούς που αντέχουν και εξελίσσονται μέσα από αυτά .
Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”.
Με ώριμη συνείδηση ,αυτοπεποίθηση και διάθεση για προσφορά αισθάνομαι έτοιμος να συνεισφέρω στον τόπο μου ,το μέρος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένεια μου.
Δεν είμαι άνθρωπος που εκφράζομαι με τα λόγια ,πιστεύω περισσότερο στις πράξεις .
Δίπλα στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου,τον οποίο θεωρώ τον καταλληλότερο και ισχυροτερο για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας ,ζητώ την ψήφο σας !
Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνω αυτό που ξέρω καλά :Να εργαστώ σκληρά ,με αξιοπρέπεια ,μεράκι και δημιουργία υπηρετώντας το δίκαιο και το ορθό για τον τόπο μας.
Σας ευχαριστω θερμά όλους εκ των προτέρων !!!
Κουμουλίδης Αναστάσιος
Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης
Με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου