ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο…καταχρηστικά για τις δουλειές του!

Οι φωτογραφίες είναι έξω από το…δικαστήριο Δράμας όπου δικηγορεί ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Με φωτογραφικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται δυστυχώς καμιά αμφισβήτηση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Καβάλας (σ.σ. Του συνδυασμού Χριστόδουλου Τοψίδη) και δικηγόρος Κώστας Εξακουστός, κατήγγειλε χθες ένα γεγονός που δυστυχώς είναι σύνηθες και στη Ξάνθη!

Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας και δικηγόρος, να χρησιμοποιεί ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο της Αντιπεριφέρειας Δράμας για τις….επαγγελματικές προσωπικές του δουλειές και να το παρκάρει μάλιστα στο πάρκινγκ του δικαστηρίου Δράμας!

Το γεγονός μάλιστα πήρε ευρεία δημοσιότητα, διότι ο κύριος Εξακουστός το κατήγγειλε και στο fb θεωρώντας ότι όλα αυτά γίνονται υπό την πλήρη ανοχή και του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου.

Ιδού αυτούσια η ανάρτηση:

“Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το Δικαστήριο της Δραμας . Ένα ακόμη κρούσμα προκλητικότητας και ασυδοσίας από την Διοίκηση του Περιφερειαρχη Χρήστου Μετιου και συγκεκριμένα απ τον Δραμινο Πρόεδρο του Περιφέρειακου Συμβουλίου Χρηστο Παπαθεοδωρου δικηγόρο στο επάγγελμα και στενό συνεργάτη του Περιφερειαρχη ο οποίος φέρεται να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο καταχρηστικά μην λογαριάζοντας κανέναν και πολύ περισσότερο τους συναδέλφους του σε όλη την Περιφέρεια .. οι οποίοι δεν έχουν το προνόμιο να μεταβαίνουν στις δουλειές τους με το υπηρεσιακό . Αυτά γίνονται όλα με την ανοχή του Περιφερειαρχη”