Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ! Θα μιλήσει για όλους και για όλα, θαζητήσει την ΡΗΞΗ της κοινωνίας με το χθες!

Η ΩΡΑ του Γιάννη Παπαχρόνη έφτασε! Η ώρα της δημοτικής παράταξης που δημιουργήθηκε από τους έντιμους και καθαρούς ανθρώπους της πόλης που φιλοδοξούν χωρίς κομματικές παρωπίδες και ταμπέλες ν’ αλλάξουν την πόλη με σημαία της ψυχής τους την ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας, έφτασε. Τα ψέματα τελείωσαν!

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στο ξενοδοχείο Elisso Hotel ο Γιάννης Παπαχρόνης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα μιλήσει για όλους και για όλα, ζητώντας από τους πολίτες της Ξάνθης και την τοπική κοινωνία τρία πράγματα.

1.Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ με το διεφθαρμένο χθες και το ΓΝΩΣΤΌ σύστημα των «παλιών».

2.Την ενεργοποίηση όλων των πολιτών, ζητώντας τους ν’ αφήσουν τον καναπέ και να πάνε όχι μόνο να ψηφίσουν αλλά και να…ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ότι έχει σχέση με τα βαρίδια  του παρελθόντος και τις πρακτικές που επί χρόνια καταδυνάστευαν τον Δήμο Ξάνθης.

3.Την εμπιστοσύνη των πολιτών ώστε ν’ αλλάξει ριζικά το δημοτικό συμβούλιο και να μπουν ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που δεν θα επιδιώκουν την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων και τις αντιμισθίες.

Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Η Δημοτική Παράταξη που γεννήθηκε από τα «σπλάχνα» και την «ψυχή» των ΚΑΘΑΡΩΝ ανθρώπων, προχωράει χωρίς συμβιβασμούς την πορεία της, ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η ώρα του  Γιάννη Παπαχρόνη έφτασε!..

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι Συνδημότες και Συνδημότισσες θα είναι τιμή μας και χαρά μας να παραβρεθείτε στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος μας και των υποψηφίων του συνδυασμού «Αγάπη για την Ξάνθη μας» την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Παπαχρόνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης