Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΝΕΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Άνω κάτω η παράταξη Μελισσόπουλου  για τον…συγκινητικό αποχαιρετισμό των «4» για τον Φανουράκη που προσχώρησε στον Τσέπελη

ΑΝΩ κάτω είναι από χθες η δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Σάββα Μελισσόπουλο αφού την ίδια ώρα που με υπερηφάνεια ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης εξέφραζε την αισιοδοξία ότι «ο Σάββας Μελισσόπουλος είναι ο αυριανός  Δήμαρχος Ξάνθης διότι η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους είναι ίσως η μοναδική που δεν έχει βαρίδια και για το λόγο αυτό, την δεύτερη Κυριακή θα νικήσει τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο», οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κοινωνία  Δημοτών, «αποχαιρετούσαν» μες την καλή χαρά τους Μανώλη Φανουράκη και Γιώργο Μυλωνά… που προσχωρούν στην…παράταξη Τσέπελη, ευχαριστώντας τους για την προσφορά και τους αγώνες τους!!!!

Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Από τη μια η παράταξη Μελισσόπουλου να διώχνει τον Φανουράκη για τα γνωστά γεγονότα κι από την άλλη οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι (και υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης  ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) Ειρήνη Χαριτωνίδου, Μιχάλης Ρεκάρης, Καρά Αχμέτ, Κενάν Τσαρεκτσή να τον…ευχαριστούν για τις υπηρεσίες του, καταλήγοντας στην επιστολή τους ως εξής:

«Η συνέχιση της δράσης μας στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης από διαφορετικά μετερίζια δεν ακυρώνει τη προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για την επιβολή χρηστής διοίκησης στο Δήμο Ξάνθης ούτε αναιρεί τις κοινές μας ανησυχίες για την καταστροφική πορεία της σημερινής διοίκησης. Τους ευχαριστούμε για την κοινή πορεία και τους κοινούς αγώνες που ζήσαμε».

-Με απλά λόγια η κυρία Χαριτωνίδου ευθύς εξ’ αρχής μιλάει για συνεργασία με την παράταξη Φανουράκη-Τσέπελη από τώρα!!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ

Στις 9 Μαϊου 2019, σε έκτακτη συνεδρίαση, οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ προχωρήσαμε στην εκλογή της δημοτικής συμβούλου ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης.

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης ηγείται δημοτικής παράταξης και μάλιστα της μείζονος αντιπολίτευσης γυναίκα συνδημότης μας.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, η παράταξη που δημιούργησε ο Χρίστος Πούλιος, συνέχεια των ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ και που δεν έτυχε της ευθύνης να διοικήσει το Δήμο Ξάνθης, για λόγους που μόνο εκλογικοί δεν ήταν, συνεχίζει την αταλάντευτη πορεία της απέναντι στην υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέχρι το τέλος της θητείας μας.

Οι επιλογές μας υπηρετούν με συνέπεια τις αρχές των χιλιάδων ψηφοφόρων, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, στις εκλογές του 2014.

Την αντίθεσή μας στις πελατειακές σχέσεις και στη διαπλοκή ανθρώπων που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κοινό συμφέρον.

Στην ανεπάρκεια και την μιζέρια, στην έλλειψη οράματος και στη καταστροφική διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων.

Στην ερήμωση της περιφέρειας του δήμου, της Σταυρούπολης, του Ευμοίρου, των Κιμμερίων και την ντροπιαστική εικόνα της Ξάνθης.

Στην κακοδιαχείριση και στην ασύστολη δαπάνη των δημοτικών πόρων.

Στην επιβολή της ισοπολιτείας, της ισονομίας, της χρηστής διοίκησης, της προσφοράς χωρίς αντίτιμο, της στελεχιακής ανανέωσης  και της δημιουργικής αυτοδιοίκησης.

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ                ΑΧΜΕΤ ΚΑΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΡΕΚΑΡΗΣ                           ΤΖΕΝΑΝ ΤΣΑΡΕΚΤΣΗ