ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Κάντε την Δευτέρα 29/7… «απαρτία» για να γίνει η 2η Ετήσια Έκθεση Τοπικών Προϊόντων 2019!

Ζητεί το χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ όπου κάνουν τα «παζάρια» τους οι ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ από 31/8 έως 5/9/2019

ΕΚΚΛΗΣΗ να υπάρξει «απαρτία» στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29/7/2019 προκειμένου να υπάρξει απαρτία και να περάσει το αίτημα που αιτείται προκειμένου να της παραχωρηθεί το πάρκινγκ απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ όπου διοργανώνονται και συχνότατα και τα παζάρια που διοργανώνει η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και η ομάδα Χωρίς μεσάζοντες για την πώληση προϊόντων, κάνει με ανακοίνωσή της το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Με ομόφωνη απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής κάνουμε έκκληση προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους Ξάνθης να παραβρεθούν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, προκειμένου να συμβάλλετε να πραγματοποιηθεί η 2η Ετήσια Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Ξάνθης που αφορά δεκάδες επιχειρηματίες του νομού μας και εκατοντάδες κωδικούς πολύτιμων προϊόντων, να εκθέσουν αλλά και να διαθέσουν σε χιλιάδες επισκέπτες τον τοπικό παραγόμενο πλούτο.

Σας επισυνάπτουμε την αίτηση για προσωρινή ανάκληση απόφασης για το χώρο στάθμευσης λεωφορείων έναντι γηπέδου ΑΟΞ, που εστάλη σήμερα (25/7) στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ»

 

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη 25 Ιουλίου 2019

Φ. 522/1880

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δήμαρχο Ξάνθης

Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης

ΘΕΜΑ: Αίτηση για προσωρινή ανάκληση απόφασης  για το χώρο στάθμευσης  λεωφορείων έναντι γηπέδου ΑΟΞ

Κάνουμε έκκληση στους Δημοτικούς Συμβούλους Ξάνθης να ανακαλέσετε προσωρινά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το χώρο στάθμευσης λεωφορείων έναντι του γηπέδου ΑΟΞ (οδός Βασ. Σοφίας) προκειμένου να αξιοποιηθεί για την 2η Ετήσια Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Ξάνθης, από 31 Αυγούστου έως και 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Η  Έκθεση θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες  (1,2,3  και 4 Σεπτεμβρίου 2019) και η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2019, η δε απεγκατάσταση της τέντας και των παρελκόμενων στις  5 Σεπτεμβρίου 2019.

Σας  ενημερώνουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο έχουν πραγματοποιηθεί επιχειρηματικές δραστηριότητες από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και της ομάδας Χωρίς μεσάζοντες για την πώληση προϊόντων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων διότι με την απόφαση σας δίνεται τη δυνατότητα σε εκατοντάδες πολύτιμα τοπικά προϊόντα να προβληθούν σε χιλιάδες επισκέπτες των Γιορτών Παλιάς Πόλης καθώς και σε δεκάδες επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες προκειμένου να προβάλλουν αλλά και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ