Εντυπωσιακός Θωμάς Μίχογλου! Πάνω από 2.000 κόσμος στην πρεμιέρα του Υποψήφιου Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που όπως πάντα, τα είπε έξω από τα δόντια!!!

Φοβερές στιγμές στο Εύλαλο το βράδυ της Κυριακής στην παρουσίαση του υποψήφιου Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου…”Βούλιαξε” κυριολεκτικά η πλατεία, ενώ ο Θωμάς Μίχογλου δεν δίστασε να καταγγείλει για μια ακόμη φορά τα συμφέροντα που τον ΠΟΛΕΜΑΝΕ γιατί δεν ενέδωσε και δεν καθυποτάχτηκε ούτε στους κομματικούς, ούτε στο “σύστημα” Χατζηευαγγέλλου και στο ΧΤΕΣ του Δήμου….και κυρίως σ’ αυτούς που ενώ τους ευεργέτησε, στράφηκαν εναντίον του (!), επιβεβαιώνοντας ότι η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο.

Αναλυτικότερα, δυο χιλιάδες κόσμος τουλάχιστον κι ένας πρωτοφανής ενθουσιασμός στην παρουσίαση του Συνδυασμού του Υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία του Ευλάλου. Χρόνια είχε να πραγματοποιηθεί τέτοια εκδήλωση. Στο πλευρό του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη Στέλιος Μωραϊτης, ενώ η συγκίνηση και οι πρωτοφανείς εκδηλώσεις στο πρόσωπο του Θωμά Μίχογλου ήταν τέτοιες που ο ίδιος δεν μπόρεσε να μην ξεσπάσει σε λυγμούς για την αγάπη στο πρόσωπό του, ζητώντας «ΝΙΚΗ με την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ….Καθαρή Νίκη τώρα που έδιωξε τα βαρίδια και αυτούς με τα…μαύρα βιβλία», ενώ κατονόμασε ανοιχτά την πρώην υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Καραλευθέρη ότι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο εναντίον του, επειδή δεν δέχτηκε να συμβιβαστεί στα δικαστήρια με τον αδερφό της.

“Σ’ αγαπάμε γιατί δεν μας ξεχώρισες ποτέ, σ’ αγαπάμε…γιατί έμαθες να λες τα πράγματα με το όνομά τους”, τούλεγε ο κόσμος  αγκαλιάζοντας τον.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλην του κυρίου Στέλιου Μωραϊτη οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ξάνθης Χρυσοχόου Σουλτάνα και Νίκος Χατζόπουλος με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη, ο Γιάννης Ράπτης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-Π. Λύρατζης κ.Καφετζής  και πολύς κόσμος.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου παρουσίασε όλους τους υποψήφιους του μέσα σε συνεχές χειροκρότημα και φοβερά φορτισμένη ατμόσφαιρα απο τους οπαδούς του ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του, ακολούθησαν βεγγαλικά και ενθουσιασμός για την ομιλία και την εμφάνισή του.

Γνήσιος, ανθρώπινος, ευαίσθητος…Ο Θωμάς Μίχογλου ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ με την τρομερή σημερινή εμφάνισή του…! Οι φώτο μιλάνε μόνες τους.