Ένα Ξανθιωτάκι, Πρωταθλητής της Ελληνικής Ποδηλασίας

Ένα Ξανθιωτάκι δέκα ετών, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του Σταύρου και της Ελένης, είναι για φέτος (και πολύ πιθανόν και για τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις), στη κορυφή της Ελληνικής Ποδηλασίας.  Γόνος του επίσης πετυχημένου αθλητή-ποδηλάτη Σταύρου Παπαδόπουλου, επιβεβαίωσε την παροιμία ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ποδηλατικού συλλόγου Μαχητής Σερρών και όπως τον χαρακτήρισαν οι ίδιοι σε ανάρτησή τους …….πρόκειται για μεταγραφή αεροδρομίου!!!!!  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο του σε διάφορους αγώνες που συμμετείχε στοχεύοντας και κατακτώντας πάντα  θέσεις στο βάθρο των νικητών. Με αυτές τις περγαμηνές αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς του και της ομάδας του κατηφόρισε στις «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» που διεξήχθησαν στην Νέα Μάκρη Αττικής  το Σάββατο 22/09. Στο αγώνισμα  της αντοχής στην κατηγορία Μίνι-Μικρά  κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού και τελικά στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, μιας και 20 μέρες νωρίτερα, στέφθηκε Πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος στους αγώνες που έγιναν «εντός έδρας» για τον Πρωταθλητή της Ξάνθης.  Πιο αναλυτικά, στην Ξάνθη διεξήχθη το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος  τόσο στην Ατομική Χρονομέτρηση για τις μεγάλες και μικρές κατηγορίες όσο και στην αντοχή μόνο για τις μικρές κατηγορίες.  Το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το αγώνισμα αντοχής στις μικρές κατηγορίες σ’ έναν αγώνα τύπου σιρκουϊ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με την  θερμοκρασία  να ξεπερνά τους 35 βαθμούς κελσίου. Οι μικροί ήρωες ήταν πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά με τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ στην αντοχή  στα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, έδειξε ότι, με την επιμονή και την αφοσίωσή του στο άθλημα και στους προπονητές του, μπορεί ένα παιδί να κινείται στο σωστό δρόμο και να κατακτήσει το μέγιστο…. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, είναι ένα παράδειγμα για τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας.