ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ: Η Ξάνθη δεν αντέχει άλλη «χαμένη» 4ετία! Η αλαζονεία δεν μου ταιριάζει!

«Η Ξάνθη δεν αντέχει άλλη «χαμένη» 4ετία. Η αλαζονεία δεν μου ταιριάζει, δεν ταιριάζει στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη….Εγώ ήμουνα και είμαι κεντρώος. Δεν βλέπω την Νέα Δημοκρατία σαν μαγαζί κανενός. Στις πιο δύσκολες στιγμές για την χώρα και την δημοκρατία, είπα ΟΧΙ στο ΣΥΡΙΖΑ όταν μου πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο, ανταποκρίθηκα στο προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται για να ενώσει κι όχι να διχάσει τους Έλληνες και είμαι απολύτως σίγουρος ότι από την Δευτέρα 8 Ιουλίου η χώρα αλλάζει σελίδα»…

Με σεμνότητα και ταπεινότητα και διατηρώντας όπως πάντα το γνωστό χαμηλό του προφίλ, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος μίλησε για όλους και για όλα χθες στην Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Εντυπωσιάζοντας όπως πάντα με την αμεσότητα του πολιτικού του λόγου, χωρίς κραυγές, χωρίς αυτοδιαφήμιση και προβολή, χωρίς να περιαυτολογεί και να… «λιβανίζει» τον εαυτό του.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Συνεχίζοντας λοιπόν την πορεία του στο λαό της Ξάνθης, την Δευτέρα  01/07/2019 ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και είχε σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο κο Άγγελο Μπεμπεκίδη, στον οποίο μετέφερε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας  «για την ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, την απόλυτη προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων και το σημαντικό ρόλο του κόσμου της εργασίας στην Ελλάδα του αύριο.» Κατόπιν μετέβη στο ΚΑΠΗ όπου συνομίλησε με τους εκεί παρευρισκόμενους , ενώ το βράδυ επισκέφθηκε τον Πολύσιτο, τη Συδινή, το Σέλινο και το Σέλερο.

Εξ’ άλλου χθες το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν δώσει την συνέντευξή του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv, επισκέφθηκε το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και τους υπαλλήλους, εγκωμιάζοντας το έργο που γίνεται αλλά και ενθυμούμενος ότι ως βουλευτής Ξάνθης μαζί με τον  Αλέξανδρο Κοντό ως βουλευτή Ξάνθης την περίοδο εκείνη, ήταν αυτοί που έβαλαν «πλάτες» για να ενταχτεί το Ψυχολογικό Κέντρο στο Δημόσιο και να μπορέσει να βρει τον δρόμο και την πορεία του, ξεπερνώντας τα τότε σοβαρά οικονομικά προβλήματά του…!