ΧΑΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: Ποτέ δεν φοβήθηκα, εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ!

Θα αισθανθώ δικαιωμένος μόνο όταν το υπόγειο πάρκινγκ δοθεί στην υπηρεσία των πολιτών και στηρίξει την κεντρική αγορά

*Όποιος «σκάβει» τον λάκκο του αλλουνού, κινδυνεύει να πέσει μέσα ο ίδιος!

Οι κύκλοι που διέδιδαν επί πολλούς μήνες την είδηση ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση του υπόγειου πάρκινγκ λόγω της μεγάλης οικονομικής ζημιάς που έχει υποστεί ο Δήμος Ξάνθης ως προς τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης, όχι μόνο διαψεύστηκαν οικτρά, αλλά και….γελοιοποιήθηκαν, αφού εκτός των άλλων ενώ προέβλεπαν να καταδικαστεί, να εκπέσει και των…..καθηκόντων του και να μην είναι καν υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2019, τα πράγματα ήρθαν τελείως…αντίθετα!

Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σε βάρος του, όχι μόνο έπεσε στο κενό, αλλά τελικά μπήκε στο αρχείο, αφού δεν προέκυψε καμιά ευθύνη σε βάρος του, παρά τα όσα ισχυρίζονταν οι καταγγέλλοντες….

Παράλληλα όπως μόνο η «Α» αποκάλυψε, το ΠΟΡΙΣΜΑ της Αποκεντρωμένης είναι κυριολεκτικά καταπέλτης κατά της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης που ενώ όφειλε μετά το 2001 να κάνει ελέγχους στο υπόγειο πάρκινγκ, ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο! Και η δικαστική και υπηρεσιακή έρευνα συνεχίζονται…

Η «Α» ζήτησε την άποψη του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου μετά τις σοβαρές αυτές εξελίξεις και τον ρώτησε αν αισθάνεται δικαιωμένος από το ότι η υπόθεση τελικά κατέληξε στο αρχείο:

«Θα αισθανθώ δικαιωμένος μόνο όταν το υπόγειο Δημοτικό πάρκινγκ δοθεί στην υπηρεσία των πολιτών και στηρίξει την κεντρική αγορά μας. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε και κατασκευάστηκε…Προσωπικά άκουγα τις διάφορες φήμες, αλλά καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κι εγώ ουδεμία συμμετοχή είχα στην υπόθεση του Υπόγειου Πάρκινγκ κι ότι έπραξε ο Δήμος Ξάνθης, το έπραξε για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πολιτών….»

Και κατέληξε με νόημα: «Απλά, όποιος «σκάβει» τον λάκκο του αλλουνού, κινδυνεύει να πέσει μέσα ο ίδιος!..»

-Κι ο νοών νοείτω…!