Άδωνις Γεωργιάδης: Θα καταρρεύσει μόνη της αυτή η αποτυχημένη κυβέρνηση

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Ξάνθη με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας – Συναντήθηκε με τους Δημάρχους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου την Ξάνθη, πραγματοποιώντας συναντήσεις με φορείς του τόπου, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και εξωστρεφείς παραγωγικές μονάδες καινοτομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα.

Το πρωί της Τρίτης το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα  Στρατού και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που το πρώτο θέμα που του έθεσε ήταν αυτό της υψηλής ανεργίας στη περιοχή.

Αμέσως μετά το κλιμάκιο της Ν.Δ επισκέφθηκε τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις  Γενισέας στη Συδινή όπου εκτός από τις γυναίκες που παράγουν προιόντα από Ζαχαροκάλαμο συνάντησε και μίλησε με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο συναντήθηκε στο Δημαρχείο Τοπείρου με τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ στο Άβατο.

Το μεσημέρι της Τρίτης το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Προηγήθηκε τραπέζι που δόθηκε προς τιμήν του από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, στην ταβέρνα «Στροφή» στο οποίο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης με τον Μιχάλη Πατεράκη, τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης Σπύρος Κάλφας και Γιώργος Ρόιδος, το ζεύγος Διονύσης και Πελαγία Βώβου, ο δικηγόρος Κώστας Κουρτίδης κ.ά

Στη συνέχεια (αργά το απόγευμα), ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι βουλευτές της Ν.Δ. που τον συνόδευαν, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης ενώ το βράδυ παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριό.

Η περιοδεία του κλιμακίου έκλεισε με κεντρική ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης στις 8 το βράδυ,  όπου σημειώθηκε πρωτοφανής κοσμοσυρροή από κόσμο με τον Άδωνι Γεωργιάδη μάλιστα να σχολιάζει δηκτικά στο ερώτημα στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, «θα καταρρεύσει μόνη της αυτή η ανίκανη και αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και συνονθυλευμάτων…»!!!