• Επικοινωνία
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Χατζιδάκιο η εκδήλωση της ΟΕΒΕ «Γυναίκες της Ξάνθης»!

30 Νοεμβρίου 2022
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Μέτιο. Οι επόμενες Εθνικές και Περιφερειακές εκλογές, δεν θα παιχτούν στα σαλόνια και στις… ποδιές των σεφ στυλ Αντώνη Πασχάλη, αλλά στις πλατείες, στις λαϊκές και στις φτωχογειτονιές.
Share on FacebookShare on Twitter

Μέχρι και στιχάκι έγραψε τηλεθεατής από τη Δράμα για το Next tv μετά τον πόλεμο και το συνεχές μπλοκάρισμα των  τηλεφώνων της Ανοιχτής Γραμμής. «To NEXT TV, τo NEXT TV , Ελεύθερο Κανάλι, Που το ζηλεύουνε πολλοί και το εχθρεύονται άλλοι.

….

*Κατά Χριστόδουλου Τοψίδη ανοιχτά πλέον ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος ως επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης και ιδού αυτούσιο το δελτίο τύπου που πήραμε στην «Α» και φιλοξενώ στη στήλη:

«Ο  κ. Τοψίδης, στις 3/8/22, υπέβαλε μήνυση εις βάρος τριών αιρετών στελεχών της Περιφέρειάς μας, του κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, του κ. Χρήστου Γάκη, Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του κ. Βασίλη Δελησταμάτη, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, για παράβαση καθήκοντος σχετικά με το θέμα της εταιρείας  SELECTA HELLAS.

Με ανυπόστατους, ψευδείς και κατασυκοφαντικούς ισχυρισμούς, κατηγόρησε τα τρία εκλεγμένα στελέχη της Περιφέρειάς μας ότι κινήθηκαν για να έχουν περιουσιακό όφελος και να ζημιώσουν το κράτος.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης, στις 9/11/22, εξέδωσε διάταξη με την οποία έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας ότι καμία παράβαση καθήκοντος δε διαπιστώθηκε εκ μέρους των ανωτέρω στελεχών.

Οι κ.κ. Παπαθεοδώρου, Γάκης και Δελησταμάτης έχουν ήδη μηνύσει τον κ. Τοψίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και θα ακολουθήσει εκ μέρους τους σχετική αγωγή αποζημίωσης.

Η προσπάθεια του κ. Τοψίδη να ποινικοποιήσει την πολιτική δραστηριότητα των αιρετών στελεχών της Περιφέρειάς μας, και μάλιστα χωρίς κανένα στοιχείο, είναι από μόνη της απαράδεκτη.

Σκοπός του ήταν να εκφοβίσει, να δυσφημίσει και εντέλει να βλάψει πολιτικά τους τρεις συναδέλφους και την παράταξή μας.

Το μόνο που κατάφερε τελικά είναι να πέσει ο ίδιος μέσα στο βούρκο που ετοίμαζε για άλλους.

Ο  κατήφορός του δεν έχει τελειωμό.

Η πολιτική αντιπαράθεση μαζί του έχει χάσει προ πολλού την αξία και το νόημα της.

Ο κ. Τοψίδης, μέσα από τις πράξεις του, έχει καταφέρει να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειάς μας»

….

*Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Χατζιδάκιο η εκδήλωση της ΟΕΒΕ «Γυναίκες της Ξάνθης»!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που ήταν διάχυτη η συγκίνηση 4 κυρίες και μια γυναίκεια συλλογικότητα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους η καθεμία από το πόστο της στην Ξάνθη μας!

…..

*Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εξής:

-Ανθή Γκέρμαν (εικαστικός) για την πολιτιστική της προσφορά,

-Εύα Τσακίρη (τέως Δήμαρχος Αβδήρων) για την πολιτική της προσφορά,

-Σοφία Σεβαστού (επιχειρηματίας) για την συμβολή της το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ξάνθης,

-Βασίλισσες της Θράκης (ποδοσφαιρική ομάδα)για την συμβολή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι της Ξάνθης,

-Ελένη Μεταξά(εργαζόμενη επί 20 συναπτά έτη στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης) για την κοινωνική της προσφορά!

….

*Μπράβο στην ΟΕΒΕ Ξάνθης για την σημαντική αυτή εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Σταματιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης  κ.α.

…..

*Το ωραίο της ιστορίας; Ο Μιχάλης Αμοιρίδης βράβευσε την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη, προφανώς γιατί  η δεύτερη «έκλεισε» το κάμπινγκ Μυρωδάτου για να το αναπτύξει ο πρώτος ως τουριστική μονάδα και νέο ξενοδοχείο και όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, αλλά το κάμπινγκ παραμένει αναξιοποίητο και κλειστό ακόμη…

…..

*Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη ενώ η Εμμα, η 21χρονη φοιτήτρια, κείτονταν ημιθανής στον δρόμο, τα λεπτά που μεσολάβησαν από το τροχαίο μέχρι να την παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, η οποία περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχε γυρίσει αεροπορικώς από την Κρήτη όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο, κατευθείαν από το αεροδρόμιο είχε πάει στην κτηνιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν ο σκύλος της και ακολούθως έφυγε για να πάει στο σπίτι φίλης της που γιόρταζε τα γενέθλιά της. Δεν έφθασε ποτέ καθώς στον δρόμο χτυπήθηκε σφοδρά, και μάλιστα δύο φορές, από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος χωρίς δίπλωμα, ο οποίος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, δεν σταμάτησε αφού τη χτύπησε και αντιθέτως έκανε όπισθεν για να φύγει, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και δεύτερη φορά.

….

*Η φοιτήτρια, όπως καταγγέλλει ο  δικηγόρος της οικογένειάς της, είχε στην τσάντα της το ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο προφανώς ήταν χρήματα που της είχαν δώσει οι γονείς στην Κρήτη. Τα είχε μαζί της την ώρα του δυστυχήματος καθώς δεν είχε προλάβει να επιστρέψει στο σπίτι της μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη. Τα χρήματα ωστόσο δεν υπάρχουν.

Η οικογένεια εικάζει ότι κάποιος, ενώ το παιδί τους κείτονταν βαριά χτυπημένο στην άσφαλτο, της έκλεψε το πορτοφόλι της με τα 1.500 ευρώ. Όπως είπε ο δικηγόρος του, το θέμα είναι ηθικό και πρέπει να μας προβληματίσει γενικότερα ως κοινωνία.

…

*Εν τω μεταξύ, η οικογένεια της αδικοχαμένης Έμμας πήγε στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

Συνοδεία δικηγόρου, η οικογένεια προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και στη 19χρονη συνοδηγό του. Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή.

…..

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Έχω πει κι άλλη φορά ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης ότι και να κάνει και όσα λεφτά και να ξοδεύει η παρέα του σε απευθείας αναθέσεις, λεζάντες και φωτογραφίες….και πάλι θα χάσει τον Δήμο, αφού υπάρχει γενική κατακραυγή εναντίον του και το βασικότερο, δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο μέχρι σήμερα…

Εκτός από φωτογραφίσεις.

Μάλιστα αν τελικά δεν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στάτος Κοντός που επίσημα ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, τότε θα «τελειώνει» η Ξάνθη από την πρώτη Κυριακή, με όλο αυτό το σημερινό σύστημα στο Δήμο.

Όχι δηλαδή ότι θα ψηφίσει Σάββα Μελισσόπουλο, αλλά θα καταψηφίσει Τσέπελη και παρέα. Είναι θέμα χρόνου….γιατί ο «αρχηγός» αποδείχτηκε τελικά ελάχιστος ως Δήμαρχος…

Η ΚΑΤΙΝΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Στo πλαίσιo της έναρξης φιλοξενίας των επιχειρηματικών ομάδων στη Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας του Δ.Π.Θ., η Thinc Thrace incubator διοργανώνει μια κλειστή εκδήλωση για τις επιχειρηματικές της ομάδες.

Επόμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο μελών εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Επόμενο Άρθρο
Σσσσς Ψίθυροι. Αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη ποντιακή λύρα στον κόσμο! -Κως: Συνελήφθη 35χρονος για απόπειρα βιασμού μαθήτριας γυμνασίου

Σσσς Ψίθυροι. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο μελών εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Σκοπεύει η ΔΕΥΑΞ να «παραγράψει» κάποια χρέη χιλιάδων ευρώ μάλιστα, δημοτών από τα Κιμμέρια; Ή όλα αυτά είναι… «αρβύλα»;

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Χθες Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 14.30 είχε συνεδρίαση το ΔΣ της ΔΕΥΑΞ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης