• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο πρόστυχος χιονάνθρωπος της Ματθίλδης Μαγγίρα! – Εκδήλωση-συζήτηση στην Ξάνθη με θέμα «Intersex γεννιέσαι δεν γίνεσαι».

28 Ιανουαρίου 2022
in Gossip, Επιλεγμένα
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο πρόστυχος χιονάνθρωπος της Ματθίλδης Μαγγίρα! – Εκδήλωση-συζήτηση στην Ξάνθη με θέμα «Intersex γεννιέσαι δεν γίνεσαι».
Share on FacebookShare on Twitter

*Ο πρόστυχος χιονάνθρωπος της Ματθίλδης Μαγγίρα!

Η κακοκαιρία και η επέλαση του χιονιά στην Αττική, εκτός από τα άπειρα και σοβαρά προβλήματα έβγαλε πολλούς celebrities και τις οικογένειές τους στα χιόνια.

Τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες, που δείχνουν υπέροχα χιονισμένα τοπία και πολλούς να έχουν φτιάξει ευφάνταστους χιονάνθρωπους.

……

*Ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες, οι «προσπάθειες» που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Ματθλίδης Μαγγίρα η οποία έδωσε μια πιο πικάντικη νότα στο δημιούργημά της στο χιόνι.

«Μας γά…..ζωσε ο χιονιάς!!! Αυτός είναι ο κόσμος του άνδρα, αλλά θα ήταν ένα τίποτα χωρίς τη γυναίκα και το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Δείτε δυο εξαιρετικές φωτογραφίες που ανέβασε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

……

*Ένας ιδιαίτερα αγαπητός Ξανθιωτης ο Νίκος Σουμάδης  και από τους πρωτεργάτες του ΕΟΣ Ξάνθης έφυγε από τη ζωή.

Ο ΕΟΣ Ξάνθης αποχαιρέτησε το Νίκο Σουμαδη με την παρακάτω  ανάρτηση.

“Σήμερα χάθηκε από κοντά μας ο Νίκος Σουμάδης, αφού πάλεψε -με πείσμα όπως πάντα- για ένα σχεδόν μήνα, στην τελευταία ανηφοριά της ζωής του. Ήταν από τα πρώτα μέλη του ΕΟΣ Ξάνθης με τεράστια προσφορά ακόμα κι όταν επέλεξε τον δικό του, μοναχικό, δρόμο. Το όνομά του έχει συνδεθεί  με τον καθαρισμό και τη σήμανση αμέτρητων μονοπατιών από τη Σαμοθράκη μέχρι την Κοζάνη. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα, αφού τα γνωστά, κόκκινα, σημάδια του θα μας οδηγούν στα βουνά για πολλά χρόνια ακόμα.”

…….

*Αλλά και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος σχολίασε με συγκίνηση το χαμό του αξέχαστου Νίκου με την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΜΑΔΗΣ.

Συνήθως δε γράφω κάτι, για ανθρώπους που φεύγουν από αυτό τον κόσμο. Όλοι ακολουθούμε τη δική μας διαδρομή. Όπως έλεγε και η αείμνηστη μητέρα μου, “Ο καθένας την κάλτσα του πλέκει”.

Δε μπορώ όμως να μη σταθώ στο Νίκο τον Σουμάδη. Έναν γνήσιο άνθρωπο της φύσης και της ορειβασίας. Καλοσυνάτος, με ήθος με αγάπη με αξιοπρέπεια και πάνω από όλα ορειβάτης. Έχει κατακτήσει τις περισσότερες ορεινές κορυφές του κόσμου. Πάντα τον θυμάμαι με αγάπη, έχοντας στο νου μου, τα λόγια που μου έλεγε για τα βουνά και τα ορεινά μονοπάτια. Αρκετά από αυτά περπατήσαμε και μαζί. Και πάντα με φώναζε… Δημητράκη… Να σου πω κι αυτό….. και έλεγε αμέτρητες ιστορίες για κορυφές, για βουνοπλαγιές, για κινδύνους για χαρές. Στο βουνό μου έλεγε, αισθάνεσαι ελεύθερος. Αναπνέεις τον καθαρό αέρα και η ομορφιά της φύσης σε τυφλώνει.

Ανταμώσαμε και αρκετές φορές στην πόλη και στο σπίτι του, όπου θυμάμαι είπαμε με την κιθάρα μου αρκετά τραγούδια ιδιαίτερα στη γιορτή του γιού του Ανδρέα.

Νικόλα έφθασε η ώρα να κατακτήσεις την ψηλότερη κορυφή του σύμπαντος. Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα. Κάποτε θα ανταμώσουμε και θα τα ξαναπούμε.

Με πολύ αγάπη

Δημήτρης Πετρόπουλος”.

-Σημειώνω ότι η κηδεία του Δημήτρη Σουμάδη έγινε χθες  Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο.

……

*Καλό νέο. Η Πολύχρωμη, Πολυπολιτισμική Ομπρέλα Ξάνθης – Π.Π.Ο.Ξ. σε συνεργασία με τον σύλλογο Intersex Greece διοργανώνει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 και ώρα 19:00 στο Φίλοιστρον Καφεποτείο – Σμηναγού Μητράκη 29, Ξάνθη εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Intersex γεννιέσαι δεν γίνεσαι».

Ίντερσεξ είναι οι άνθρωποι που γεννιούνται με χαρακτηριστικά φύλου (όπως χρωμοσώματα, γενετήσια ανατομία ή/και ορμονική δομή) που δεν ανήκουν  αυστηρά στην αρσενική ή θηλυκή κατηγορία ή ανήκουν και στις δύο κατηγορίες ταυτόχρονα.  Η εκδήλωση-συζήτηση για την ίντερσεξ σωματικότητα αφορά εκπαιδευτικούς, γιατρούς, οικογένειες αλλά και ολόκληρη την κοινωνία γιατί η ίντερσεξ κατάσταση μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Κακίες

Ρομαντική… βόλτα μες τα χιόνια με την ανεψιά του έκανε όπως μαθαίνω ο γνωστός «θείος» πριν λίγες νύχτες και μάλιστα προς… Σταυρούπολη μεριά, εκεί που στα…  νιάτα του πήγαινε ραντεβού και με την… κουμπάρα του –η αποκάλυψη δική του- και φυσικά με φουλ το καλοριφέρ! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το «αυτοκίνητο» κάποτε ήταν ερωτική «φωλίτσα» για πολλούς παντρεμένους ή ερωτιάρηδες γενικώς που το έπαιζαν δίπορτο και τρίπορτο..!

Αλλά στην περίπτωση του «θείου», θα σας γελάσω λίγο, αν και όπως έχω μάθει «εξυπηρετεί» και με άλλο τρόπο τα «βίτσια» του. Και η «ανεψιά» ως ειδική επί του είδους, γνωρίζει και το «κουμπί» του, οπότε μην τον «λυπάστε» αν κρύωσε και λίγο… Έχει «ζεστή» καρδιά!

Σφήνες

Έχουν «τρελαθεί» οι Δραμινοί με τον Πάνο Παπαδόπουλο και την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του και δηλώνουν όχι μόνο fan του, αλλά και του μαθαίνουν και πολλά πράγματα…!

Ξέρατε για παράδειγμα ότι ο παλιός και αγαπημένος τραγουδιστής του Ωνάση ο Χρηστάκης,  ήταν Δραμινός και πέθανε στη… ψάθα γιατί τα σκόρπαγε τα λεφτά του. Κηδεύτηκε δηλαδή δημοσία δαπάνη;

Η ΤΣΟύΧΤΡΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Για 3η συνεχή χρονιά η Japan Tobacco Inc. στις Λίστες «Α» του CDP για την Κλιματική Αλλαγή και την Ασφάλεια των Υδάτων

Επόμενο Άρθρο

Σσσσς Ψίθυροι. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου η Λαϊκή Αγορά Γενισέας – Συνάντηση του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Επόμενο Άρθρο
Σσσσς Ψίθυροι. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου η Λαϊκή Αγορά Γενισέας – Συνάντηση του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Σσσσς Ψίθυροι. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου η Λαϊκή Αγορά Γενισέας - Συνάντηση του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Mαρία Κουτσουρλή: Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά!

Mαρία Κουτσουρλή: Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Γιατί η Μαρία Λυκίδου κι ο Νίκος Τσιμπιρής, είναι οι μόνοι που έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι του «μπούλινγκ» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και των διευθυντών του;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Γιατί η Μαρία Λυκίδου κι ο Νίκος Τσιμπιρής, είναι οι μόνοι που έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι του «μπούλινγκ» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και των διευθυντών του;

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης