• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσσσ…..Ψίθυροι – Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε 5 μη νόμιμους μετανάστες

17 Νοεμβρίου 2021
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ

…..ερωτάσθε:

Έχετε ενημερωθεί επί του θέματος από τον προκάτοχό σας;  Προτίθεσθε να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα αποκαλύψουν τους υπεύθυνους; Προτίθεσθε να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα επιτρέψουν τον καταλογισμό των ποσών αυτών; Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση στη σύνταξη του σχετικού πορίσματος; Πόσες και ποιές ελεγκτικές Αρχές ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα και ζητήσανε στοιχεία από το Νομικό Πρόσωπο;

(Από την ερώτηση της παράταξης  Παπαχρόνη στον πρώην δημοτικός σύμβουλο και νυν Πρόεδρο του Κέντρου  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Σταμάτη Σταματιάδη)

-Μήπως κάποιοι επίτηδες πάνε να «κουκουλώσουν» την «ατασθαλία», ή απλώς έτσι φαίνεται;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Είναι πράγματι τραγική η κατάσταση με τους αρνητές στα Νοσοκομεία που  πολλές φορές φτάνουν στο σημείο ακόμη και να μαλώνουν με τους γιατρούς και τελικά να χάνουν την ζωή τους, αφού δεν μπορούν να τους πείσουν ούτε οι γιατροί.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γιατροί για να πείσουν τους αρνητές που νοσηλεύονται, μίλησε ο Νίκος Καπραβέλος αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον κορωνοϊό αλλά την άρνηση των ασθενών.

«Θεωρούν ότι κάνουμε κακή ιατρική και ότι δεν κάνουμε το σωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιατροί στις ΜΕΘ ήρθαν σε σύγκρουση με ασθενή που αρνούνταν να διασωληνωθεί, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στο τέταρτο κύμα της πανδημίας αυξήθηκε η αμφισβήτηση για τις ενέργειες των γιατρών. Με 51χρονη που κατέληξε, τσακωνόμασταν για να μπει στη ΜΕΘ», τόνισε χαρακτηριστικά…!

-Δραματική πράγματι η κατάσταση…αλλά και κανείς δεν θάθελε να βρεθεί στην θέση των διασωληνωμένων για να είμαι ειλικρινής κύριε καθηγητά…!

«Α»

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στήθηκε η φάτνη χθες κάτω από το ψηλό μας το ρολόι, ενώ ξεκίνησε και ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος…

Αλεξανδρούπολη: Με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από υπάλληλο χρηματικό ποσό

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε την 1-8-2021 εισήλθε σε επιχείρηση και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από υπάλληλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Προσποιήθηκε τον πελάτη και άρπαξε 16.000 ευρώ από ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Κομοτηνή

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 9-11-2021 εξαπάτησε ημεδαπό στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς προϊόντος και κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής τους κατάφερε να αποσπάσει τραπεζικά του στοιχεία και να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Καβάλα: Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Της πήραν 9.000 ευρώ με πρόσχημα τροχαίο της κόρης της

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 13-11-2021 το πρωί, εξαπάτησαν ηλικιωμένη ημεδαπή στην Καβάλα. Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον ιατρό  επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη και προφασιζόμενος ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί σε τροχαίο ατύχημα, ζήτησε από αυτήν χρήματα για την άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης. Με αυτό τον τρόπο ο δράστης κατάφερε να πείσει την ηλικιωμένη να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι σε άγνωστη συνεργό του, η οποία μετέβη εξωτερικά της οικίας της παθούσας, παρέλαβε τα χρήματα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ανακαλείται μείγμα για ψησταριά με απόφαση του ΕΦΕΤ

Μείγμα για ψησταριά ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: «ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ- MIX FOR BARBEQUE» με την επωνυμία ANATOLI, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση 31/5/2024 και αριθμό παρτίδας LOT 5131821TS προέλευσης Ε.Ε. σε μεταλλικό περιέκτη των 40 γραμμαρίων.

Το συγκεκριμένο προϊόν συσκευάζεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Ρ. Φεραίου 32 και Ψυχάρη.

Το προϊόν, εξετάστηκε από το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., όπου διαπιστώθηκε περιέχει γλουτένη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός ή περισσοτέρων δημητριακών με γλουτένη, ενώ στον κατάλογο των συστατικών δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα εν λόγω δημητριακά.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε δημητριακά που περιέχουν γλουτένη και έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

……….

ΑΙΝΙΓΜΑ
Υποστηριχτής του Λομβέρδου στη Ξάνθη ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος που όπως μαθαίνω, έκανε και αίτηση συνταξιοδότησης, καθότι θέλει να αποχωρήσει από το δικηγορικό επάγγελμα…! Τώρα πως έγινε και πήγε με τον Λομβέρδο; Μα γιατί γνωρίστηκαν ως δικηγόροι και εξ’ αυτού και η συμπάθεια..

……….

Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε 5 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη το Σάββατο (13-11-2021), στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός, πλην όμως εντοπίσθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Σέρρες: Η πώληση μιας βάρκας του στοίχισε 6.000 ευρώ

Μετάνιωσε πικρά που ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο για την βάρκα που διέθετε προς πώληση ένας Έλληνας από τις Σέρρες καθώς, όχι μόνο δεν πήρε τα χρήματα που περίμενε από τον υποψήφιο αγοραστή, αλλά είδε και τις καταθέσεις του να κάνουν φτερά τον τραπεζικό λογαριασμό του!

Ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε μαζί του με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει τη βάρκα, τον έπεισε να τους δώσει τους προσωπικούς του κωδικούς ηλεκτρονικών συναλλαγών με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του και να μεταφέρει το ποσό των 5.980 ευρώ σε άλλους.

Αυτό συνέβη στις 19 Σεπτεμβρίου και το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Σερρών. Δυο μήνες μετά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, στους λογαριασμούς των οποίων μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

Αλίευσαν παράνομα 20.000 ολοθούρια στην Καβάλα

Τετρακόσια δώδεκα κιλά και οκτακόσια σαράντα γραμμάρια (412,840kg) αλιεύματα του είδους «ολοθούριο», υπολειπόμενων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Καβάλας και Κεραμωτής, ενώ συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή Τιμάρι Ποντολιβάδου Καβάλας, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 60 ετών, να έχουν αλιεύσει με τα υπό ιδιοκτησίας τους ερασιτεχνικά σκάφη είκοσι χιλιάδες (20.000) τεμάχια του είδους «ολοθούριοι», υπολειπόμενων διαστάσεων και χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη επαγγελματική άδεια αλιείας. Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε ένας 35χρονος ημεδαπός να έχει παραλάβει τα προαναφερθέντα αλιεύματα με το υπό ιδιοκτησίας του ΙΧΕ όχημα, με σκοπό τη μεταφορά-πώλησή τους. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω αλιεύματα και στη συνέχεια ποντίστηκαν στη θάλασσα.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Οι Les Au Revoir την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο De Novo

Επόμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – «Αδεσποτούλια Ξάνθης»: Κακοποίησαν σεξουαλικά κουτάβι 4,5 μηνών στην Αλεξανδρούπολη – Αμοιβή 3.000 ευρώ για να βρεθεί ο δράστης

Επόμενο Άρθρο
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Γιατί συνεχίζει η ΔΕΥΑΞ τις δια περιφοράς συνεδριάσεις ενώ είναι όλο κι όλο 11 μέλη;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - «Αδεσποτούλια Ξάνθης»: Κακοποίησαν σεξουαλικά κουτάβι 4,5 μηνών στην Αλεξανδρούπολη - Αμοιβή 3.000 ευρώ για να βρεθεί ο δράστης

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Καταδίωξη διακινητή παράνομων μεταναστών και τροχαίο στην Ξάνθη!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Aναβλήθηκε για τις 21/6/2022 η δίκη της πρώην Διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου με τον Παναγιώτη Κάρτη

Το ΕΣΠΑκαι το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ) της ΠΑΜΘστο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχημε τον Υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

Το ΕΣΠΑκαι το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ) της ΠΑΜΘστο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχημε τον Υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης