Βρέθηκε τελικά γύρω στις 9 το πρωί σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου από εθελοντή της ομάδας διάσωσης Παρανεστίου Αλβανικής καταγωγής -και μετά από άκαρπες έρευνες που κράτησαν 7 μέρες και πλέον- το πτώμα του άτυχου 21χρονου από τη Χρυσούπολη που ξεβράστηκε στο ποτάμι, προς την πλευρά της Καβάλας.


Άμεσα ενημερώθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όπου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν το άψυχο κορμί του άτυχου νέου ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς του άτυχου νέου.
Διετάχθη νεκροψία και νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου του.
Εικάζεται πάντως οτι ο θάνατός του δεν προήλθε απο πνιγμό αλλά μάλλον ανακοπή.
Σημειώνεται ότι ο 21χρονος χάθηκε μετά από βουτιά που έκανε στα νερά του Νέστου την περασμένη Τετάρτη και άκαρπες προσπάθειες ανεύρεσης από συνεργεία της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές
ΟΦΚΑΘ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9.00 πμ από μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Παρανεστίου του ΟΦΚΑΘ η σορός του άτυχου νέαρου,που είχε χαθεί στα ορμητικά νερά του Νέστου από την πλευρά του Στρατοπέδου στο τσιμεντένιο φράγμα που έχει στις πόρτες από την πλευρά της Καβάλας.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία η Πυροσβεστική και το Ε.Κ.Α.Β όπου έσπευσαν στο σημείο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και την Πυροσβεστική υπηρεσία για την άψογη συνεργασία.!!
Και φυσικά όλα τα μέλη της βάση μας για την ανταπόκριση.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.





