Οι Κατασκηνωτές σε συνεργασία με το Βοήθεια στο Σπίτι (Δήμος Ξάνθης) οργανώνουν για όγδοη χρονιά (από 15/4 έως και 26/4)
την ανοιχτή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Πασχαλινή Κατασκήνωση Αγάπης»

*Διαδικτυακό σεμινάριο για την παιδική και εφηβική επιθετικότητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου (ώρα 17:00 – 21:00) με εισηγήτρια την ψυχολόγο Μαρία Παπαδοπούλου. Το σεμινάριο οργανώνει το sparmatseto.
«Είναι μύθος πως όποιος αναφέρει ένα περιστατικό ,του οποίου έγινε μάρτυρας ,είναι “καρφί”. Με το να μη μιλά κάποιος δυναμώνει το χέρι του θύτη του οποίου η καλύτερη προστασία είναι η ανωνυμία.
Είναι μύθος ότι ο εκφοβισμός είναι μία φυσιολογική ανθρώπινη συνπεριφορά: ο εκφοβισμός είναι πάντα απαράδεκτος και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματάμε.
Είναι μύθος ότι έτσι είναι η ανθρώπινη φύση και επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τα πράγματα.
Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για όλα αυτά και το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση του προβλήματος!!!
Ο σχολικός εκφοβισμός είναι μία από τις μορφές επιθετικότητας . Εμείς θα επικεντρωθούμε στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 στις τεχνικές αντιμετώπισης του φαινομένου!!» αναφέρει η Μαρία Παπαδοπούλου σε ανάρτηση της στο fb.
……….

*Όπως μας ενημερώνει ο Τάκης Αλεξούδας:
Νέα συνεργασία με παραγωγό Κοζάνης για το ελιξηριο. Σάλτσα φυσική, ινδική , κρητική αραβική, ποντιακή. Προϊόντα με κρόκο κοζανης .
Μιχαήλ Καραολή 50. Ξάνθη.
…….
ΚΑΚΙΕΣ
Απίστευτος Χαράλαμπος Κυρκούσης αφού χθες αναγκάστηκε να κάνει…στροφή 180 μοιρών στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε μέρα 18.00-20.00 από τον Life 921 fm.
Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω: Ο Μπάμπης Κυρκούσης λοιπόν ξεκίνησε τις εκπομπές του πριν αλλάξει η ώρα. Αν δεν κάνω λάθος, Γενάρη ή Φλεβάρη! Με τίτλο, «ΝΥΧΤΑ στον Life”. Πλην όμως χθες την ώρα που είπε ξεκινάει η εκπομπή «ΝΥΧΤΑ στον Life με τον Χαράλαμπο Κυρκούση…», ήταν…ΜΕΡΑ για να μην πω ότι είχε ολίγον …ήλιο!
Αποτέλεσμα μετά το κράξιμο που έφαγε να βγει στο ραδιόφωνο και να πει ότι, «την Παρασκευή, δηλαδή σήμερα θα μας πει τον νέο τίτλο της εκπομπής του».
Πρόταση της στήλης, όπως η παλιά εκπομπή της Σεμίνας. Να ονομάσει την εκπομπή του…Η ώρα του Μπάμπη Κυρκούση! Και δεν θέλω ου!
……..

*Η αδερφή του Χαράλαμπου Κυρκούση, η όμορφη Κωνσταντίνα, που από ότι ξέρω ζει μόνιμα στην Καστοριά είχε χθες τα γενέθλια της και ο αδερφός της έσπευσε να της ευχηθεί δημοσιεύοντας μάλιστα στο fb ένα κολάζ από προσωπικές τους στιγμές.
«Χρόνια σου πολλά αδελφούλα πολύχρονη με υγεία να είσαι πάντα γερή με επιτυχίες στην ζωή σου.», έγραψε ο Μπάμπης….. και από μένα τις καλύτερες ευχές!
……….

*Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.
Τα βαριά συμπτώματα, τα οποία παρουσίασε και επιδεινώθηκαν μέρα με την ημέρα, ανάγκασαν σύμφωνα με πληροφορίες τους γιατρούς να του τοποθετήσουν μηχανική υποστήριξη αναπνοής με αναπνευστήρα, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν την σωστή λειτουργία των πνευμόνων του. Μέχρι αυτή την ώρα ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο covid-19 με τον ίδιο να δίνει την δική του μάχη ώστε να μην χειροτερέψει επιπλέον η υγεία του και χρειαστεί να διασωληνωθεί.
…

*Και ένα ποδοσφαιρικό νέο από τον αθλητικογράφο Γιάννη Τσιλιγγιρίδη:
«Ο νεαρός διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Δρακιδης ορίσθηκε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική να σφυρίξει αυτή την φορά τον αγώνα Αετός Ορφανου-Α Ε. Αμπελοκήπων .Βοηθούς θα έχει τους Χρυσελη- Φερατ Ογλου. Η ΚΕΔ παρακολουθεί τον νεαρό διαιτητή όπως και άλλους που αποτελούν το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας!»
ΣΦΗΝΕΣ
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ποιόν είχε λέτε χορηγό χθες στην εκπομπή του ο Μπάμπης Κυρκούσης; Μα τον…Γκιούρο με τα υπέροχα ….σιροπιαστά του! Άπαιχτος! Τον άκουσα και με έπιασαν τα….σιρόπια! (σ.σ. Φεύγω για τουλούμπα…)
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ





