• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

20 Φεβρουαρίου 2021
in Gossip
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Γευτείτε τα πεντανόστιμα πιάτα του Δια Χειρός Σωτήρη με takeaway ή παραγγέλνοντας στο τηλέφωνο 2541073374

 

*Σφίγγει ο κλοιός για το γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό Δημήτρη μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του. Αυτή τη φορά ο γνωστός σκηνοθέτης μπαίνει στο στόχαστρο για βιασμό που φέρεται να έχει τελεστεί το 2010 και ως εκ τούτου δεν πρόκειται για παραγεγραμμένο αδίκημα. Ο μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν 14 ετών, μαθητής στη Β΄ Γυμνασίου, και δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο. Δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκανε και η Υπουργός Πολιτισμού κυρία Μενδώνη, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο!!

…..

*Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον 14χρονο στην πλατεία του Μεταξουργείου με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του. Ο 25χρονος σήμερα νεαρός υποστηρίζει ακόμα ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και εντέλει ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του!!!  Το θύμα μιλάει και για άλλα παιδιά τα οποία ο καταγγελλόμενος δεχόταν στην οικία του.

….

*Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του μηνυτή Γιάννης Βλάχος σε χθεσινές δηλώσεις του χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου προσώπου, που είναι πιθανόν να συνεχίζει ακόμα και τώρα τη δράση του.

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010, όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης, πασίγνωστος-ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει άμεσα και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο» δήλωσε ο κ. Βλάχος.

-Ηθοποιός…σημαίνει φως!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Τι  γίνεται με γνωστό συνδικαλιστή που χώρισε ναι μεν από τη σύζυγό του, εδώ και καιρό όμως όσο κι αν έψαξα, δεν μπόρεσα ακόμη να ανακαλύψω ποιο είναι το νέο αμόρε του, αφού άλλος μου μίλησε για πολιτικό στέλεχος κι άλλος για….παντρεμένη και επίσης υπό χωρισμό, προς το παρόν όμως παραμένει στη συζυγική στέγη…..
Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Μα το ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής λόγω κορωνοιού και πανδημίας…..δεν μπορεί να βρει στέγη για να στεγάσει τον «μυστικό» έρωτά του…μέχρι να νομιμοποιηθεί η όλη κατάσταση. Έχουν κάτι βάσανα και οι… χωρισμένοι!

……

*Σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου σκοπεύει ν’ ανοίξει σύντομα ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ο φίλος μου ο Βασίλης.

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου καλή επιτυχία..

….

*Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί το Σάββατο 20/2 παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία  άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί ενώ τόνισε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο.

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω.

Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν “Αυτόν λες;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες», εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

ΣΦΗΝΕΣ
Ρώτησαν με χιούμορ γνωστό πρωταγωνιστή της Θρακικής Σκηνής αν παρενόχλησε ποτέ….σεξουαλικά συνάδελφό του κι αυτός με χιούμορ (σ.σ. Άλλωστε στους κωμικούς ρόλους ήταν πάντα εξαιρετικός…), απάντησε με χιούμορ…. Αυτό ήταν και το παράπονό μου. Καμιά συμπρωταγωνίστριά μου δεν με έκανε…καμάκι!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Επόμενο Άρθρο

Σσσσσ….Ψίθυροι – Νεκρό δελφίνι σε παραλία της Θάσου

Επόμενο Άρθρο
Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης

Σσσσσ....Ψίθυροι - Νεκρό δελφίνι σε παραλία της Θάσου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Γιατί συνεχίζει η ΔΕΥΑΞ τις δια περιφοράς συνεδριάσεις ενώ είναι όλο κι όλο 11 μέλη;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Από το πρωί της Παρασκευής διαθέσιμο το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Δυο συνεχείς οικονομικές ενισχύσεις στις δια…περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης στον ΠΗΓΑΣΟ

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Σε 4.055 ανέρχονται οι εμβολιασμοί που έχουν ολοκληρωθεί στην Ξάνθη

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης