«Παραπλανήθηκε» η παράταξη Παπαχρόνη και γι’ αυτό ψήφισε υπέρ της δωρεάς των «Τούρκων» επιχειρηματιών του κόμματος DEΒ σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. «Παραπλανήθηκες» ή… «εξαπατήθηκες» κύριε Παπαχρόνη; Ή μήπως τα γνωρίζατε όλα…ευθύς εξ’ αρχής και δεν μας το μαρτυράτε;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Παραίτηση “βόμβα” της δυναμικής Ελένης Σισμάνη απο τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης μετά την απόφαση των κεντρικών απο το πουθενά…να ορίσουν νέο Πρόεδρο τον Κώστα Πυλαρινό που υποτίθεται ήταν ο αντιπρόεδρος, ενώ δεν…ήταν!
Αυτούσια όλη η δήλωση της Ελένης Σισμάνη που εστάλη και στα κεντρικά του κόμματος, έχει ως εξής:
Προς την εφημερίδα “Αδέσμευτη”
Σας ενημερώνω για την πλήρη διαφωνία μου, σχετικά με τη διαδικασία ορισμού τον νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Παρά τα όσα λέει η απόφαση, ο κ. Πυλαρινός ποτέ δεν ήταν αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και η απόφαση σας να τον ορίσετε είναι ανεξήγητη. Όπως καλά ξέρετε, ήμουν η μοναδική αντιπρόεδρος και δεν ενδιαφερόμουν να αναλάβω τη θέση, του Προέδρου της ΝΟΔΕ, έπρεπε όμως για τη διαδικασία του ορισμού να πραγματοποιηθεί συμβούλιο και να προτείνουν την άποψη τους, όλα τα μέλη.
Είμαι μέλος των κομματικών οργάνων για μια εικοσαετία, δίνοντας αγώνες όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη για την Ξάνθη και για τη Νέα Δημοκρατία. Όμως, ποτέ στο παρελθόν δεν ξαναείδα τέτοια συμπεριφορά, η οποία μειώνει το ρόλο μας, τους αγώνες μας, την προσφορά μας στη Νέα Δημοκρατία.
Νιώθω, λοιπόν, ότι δεν έχω καμία θέση σε μια οργάνωση, που δε γνωρίζει ποιος είναι ο Αντιπρόεδρος της. Δεν έχω καμία θέση, σε μια οργάνωση, που αφού μαθαίνει ποιος είναι ο Αντιπρόεδρος της, δε διορθώνει το αρχικό λάθος, εάν υπήρχε λάθος. Αφού λοιπόν για εσάς, δεν είναι σοβαρό να διορθώσετε τα λάθη σας, αφού αγνοείτε τα μέλη της ΝΟΔΕ και δεν κάνετε τον κόπο, να δικαιολογήσετε την εμμονή στη λανθασμένη απόφαση σας, σας καταθέτω την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος και μέλος του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Ξάνθης.
Με εκτίμηση,
Σισμάνη Ελένη
……..

*Μολονότι κύκλοι του κυρίου Τσέπελη διατείνονται ότι, «ο Δήμαρχος δεν βάζει πουθενά υπογραφή…» και χρεώνουν τα πάντα στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη…
Τα στοιχήματα επιμένουν ότι αυτός που δεν θα ολοκληρώσει την 3ετία, θα είναι ο πρώτος κι όχι ο δεύτερος…!
Γιατί κύριε Δήμαρχε….
……
*Την ίδια ώρα πάντως που συμβαίνουν όλα αυτά και πάντα εν καιρώ πανδημίας, κάποιοι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ περνάν ζωή κα κότα….Όχι μόνο χάρις στις υψηλές τους αντιμισθίες, όσο στις απευθείας αναθέσεις του.
…..

*Προς Ιπποκράτη Καμαρίδη ΔΕΥΑΞ.
Κύριε Πρόεδρε, φέτος δεν θα δώσεις…ΕΥΧΈΣ στο κόσμο της Ξάνθης; Περιμένουμε με αγωνία την απόφασή σου….
Διότι χωρίς τις δικές σου ευχές, έχω την εντύπωση ότι οι δημότες δεν θα κάνουν τόσο ευχάριστες γιορτές!
…..

*Τα συγχαρητήριά μου πάντως στο «δίδυμο» Σταύρος Καρυπίδης-Κώστας Κανάτας, γιατί έχω την εντύπωση ότι επισκίασαν όλους τους υπόλοιπους και λογικά μαζί με τον Τένη θα πρέπει να κατέχουν πλέον την πρώτη θέση…
Όλοι οι υπόλοιποι έπονται!
…..
*Κι όσο για τα ΜΜΕ που δεν λιβανίζουν και δεν κλείνουν τα ΜΑΤΙΑ στις παρανομίες της σημερινής δημοτικής αρχής, μάλλον η ….«τιμωρία» τους θα συνεχιστεί! Αλλά και θα έπρεπε να το περιμένουν….
….

*Μήνυμα του Νόμιμου Μουφτή Ξάνθης κυρίου Μπιλάλ Καραχαλήλ για τα μέτρα προστασίας και τα κλειστά τζαμιά λόγω της πανδημίας και του lock down!
To φιλοξενώ αυτούσιο στη στήλη μου:
«Αγαπητοί μουσουλμάνοι συμπολίτες μου,
Σύμφωνα με τη νεότερη ΚΥΑ 78363/05.12.2020 (ΦΕΚ Β’5350/05.12.2020) σχετικά με την παράταση ισχύος των μέτρων περιορισμού για την πρόληψη διασποράς του COVID-19, συνεχίζουμε τουλάχιστον μέχρι τις 14.12.2020 την πιστή τήρηση των μέτρων που αφορούν στην αναστολή λειτουργίας των τεμενών μας για προσευχή και μένουμε σπίτι. Ο ελεήμων και φιλεύσπλαχνος Θεός θα ακούσει τις ατομικές μας προσευχές και θα μας επιτρέψει σύντομα να τελέσουμε όλοι μαζί πάλι τα θρησκευτικά μας καθήκοντα στους λατρευτικούς μας χώρους, όπως κάναμε πάντα στη ζωή μας. Μέχρι τότε, προστατεύουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τις οικογένειες μας, προστατεύουμε την πόλη μας γι’ αυτό μένουμε σπίτι. Με την παράκληση προς τον Θεό να έχετε όλοι την υγεία σας.
Ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Ξάνθης
Μπιλάλ Καραχαλήλ»
…..

*Ο Δήμος Αβδήρων ενημερώνει τους καταναλωτές και τους δραστηριοποιούμενους στις λαϊκές αγορές του ότι από 07-12-2020 και έως 14-12-2020 η λειτουργία τους θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.78363/05-12-2020 και συγκεκριμένα :
- Υποχρεωτική απόσταση πέντε (5) μέτρων μεταξύ των πάγκων,
- Συμμετοχή σε ποσοστό 50% μόνο παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών προϊόντων γης, ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας,
- Απόσταση τουλάχιστον ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των εξυπηρετούμενων,
- Πέντε (5) εξυπηρετούμενοι (το ανώτερο) σε αναμονή.
Η δραστηριοποίηση θα γίνει σύμφωνα με τους ονομαστικούς πίνακες που εμπεριέχονται στην υπ. αριθ. 929/12921/07-12-2020 απόφαση της Αντιδημάρχου Αβδήρων η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αβδήρων, στο πρόγραμμα διαύγεια και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου στη Γενισέα.
Παρακαλούμε για την επίδειξη της ίδιας υπευθυνότητας και συνέπειας που έχετε επιδείξει μέχρι και σήμερα.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ





