• Επικοινωνία
Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – “Κορυφαία” συνάντηση Αντώνη Πασχάλη και Θανάση Ξυνίδη…

10 Οκτωβρίου 2019
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τα εκατοστά Ελευθέρα της Ξάνθης,  με τους Συλλόγους Ξανθιωτών στην Αθήνα
Share on FacebookShare on Twitter

Τέτοια χαρά και υπερηφάνεια ακόμη και οι ΣΥΡΙΖΑΙοι που θα γίνει Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ ο Τσέπελης δεν περιγράφεται! Μέχρι και ο πρώην ιδιαίτερος του Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη το πανηγύρισε δεόντως! Ούτε ο ίδιος ο Τσέπελης φαντάζομαι ότι θα περίμενε να αποκτήσει τέτοιο…fan club!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Δεν ξέρω τι ακριβώς επιδιώκει ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης -κάποιοι ισχυρίζονται ότι θέλει να την «σπάσει» στον πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ζητάει την απομάκρυνσή του – σίγουρα πάντως μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτογραφία που ανήρτησε ο Αντώνης Πασχάλης με τον Θανάση Ξυνίδη, προσδοκώντας προφανώς να του «φέρει» γούρι…!

«Στην κορύφωση της διαβούλευσης και με την δέουσα  δόση αυτοσαρκασμού και  ευθυμίας, σχεδιάζοντας το…μέλλον», λέει  η λεζάντα της φωτογραφίας.

……

*Στο….μέλλον; Δηλαδή κύριε Αντώνη Πασχάλη θα εισηγηθείς στον Κυριάκο να «βγάλει» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Δημήτρη Σαλτούρο και να βάλει στη θέση του τον Θανάση Ξυνίδη;

Ατύχησες Αντώνη μου. Γιατί ο Θανάσης δεν πρόκειται να «εγκαταλείψει» τις κότες του, οπότε καλό είναι να απευθυνθείς στον Σωκράτη Ξυνίδη…

Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, είναι πιο ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση!

…..

*Το ερώτημα της στήλης. Πότε θα δούμε τον ίδιο τον Αντώνη Πασχάλη κάπου …υποψήφιο; Διότι κάνει τον μεγάλο παράγοντα, μονίμως όμως ως…διορισμένος από το κόμμα!

….

*Θολό παραμένει ακόμη το τοπίο σχετικά με το πως ακριβώς θα λειτουργήσει η πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ξενοδόχους για την αποσυμφόρηση των νησιών από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι της Θράκης.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η Θράκη θα εξαιρεθεί τελικά του σχεδιασμού ή όχι και ούτε καν μέλη της του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.

…..

*Συγκεκριμένα μιλώντας στο ράδιο Χρονος 87.5fm ο κος Στυλιανίδης λέει κατ’ αρχήν ότι «δεν ξέρω ακριβώς πώς σχεδιάζεται (εν. το πρόγραμμα)» και καταλήγει στην άποψη ότι «η Θράκη δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους φιλοξενία» εννοώντας φυσικά την μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Παρόλα αυτά όμως ο κος Στυλιανίδης έχει ήδη αντιπρόταση, η οποία και δίνει ενεργό ρόλο στη Θράκη στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, αλλά ταυτοχρόνως δεν θέτει σε κίνδυνο «την τοπική κοινωνία λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η σύνθεσή της». Ως ιδιαιτερότητα, ο κος Στυλιανίδης εννοεί το ότι εδώ στην Θράκη «έχουμε μια ενταγμένη και φιλήσυχη μειονότητα την οποία τη σεβόμαστε και σέβεται και αυτή και τους κανόνες της Ευρώπης και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά αν έβρισκε την δυνατότητα να παρεισφρήσει εκεί ένας ακραίος ισλαμιστής δεν θα ήταν καλό ούτε για την περιοχή, ούτε για την Ελλάδα ούτε για την ίδια την Ευρώπη».

…..

*Η πρόταση του κου Στυλιανίδη, την οποία είχε κάνει και προεκλογικά είναι να «να διεκδικήσουμε τμήμα της FRONTEX να εκπαιδεύεται στις Σχολές και στα στρατόπεδα της Θράκης» διότι «μόνο αν γίνει συνείδηση ότι εκεί είναι το σύνορο της Ευρώπης και καταφέρουμε να προσελκύσουμε τέτοιου είδους δραστηριότητες, θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε άλλου τύπου δραστηριότητες».

….

*Επίσης, ο πρώην υπουργός θεωρεί μέρος της λύσης και την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων για την οποία είχε επιμείνει πολύ και έτσι σε λίγες ημέρες θα δεχτεί εκπαιδευόμενους ειδικούς φρουρούς, ενώ έχουν γίνει και εργασίες αποκατάστασης ζημιών από προηγούμενες χρήσεις.

Ο κος Στυλιανίδης έχει συζητήσει την πρόταση του και με τη Ντόρα Μπακογιάννη καθώς το θέμα απασχολεί έως και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

…….

*Νέα εξέδρα κατασκεύασε από ότι φαίνεται και στη φωτογραφία ο Δήμος Ξάνθης, για την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου.

Προφανώς για να χωρέσουν όσο το δυνατόν γίνεται και περισσότεροι επίσημοι…

Η νέα εξέδρα (στη φωτογραφία) είναι μακρύτερη, ουδείς όμως γνωρίζει τα παρακάτω:

1.Πόσο στοίχησε στο Δήμο Ξάνθης.

2.Πως στήθηκε, διότι όπως είναι γνωστό, για να στηθεί μια εξέδρα, χρειάζεται άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης.

Πάντως την έστησαν εργαζόμενοι  του Δήμου Ξάνθης.

-Περιμένουμε λοιπόν μια υπεύθυνη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη.

….

*Στο ίδιο έργο θεατές. Επί μια 5ετία δεν μίλησε στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ και τώρα που έγινε βουλευτής, αφού στην αρχή μας «βομβάρδισε» με δελτία τύπου και φωτογραφίες με ουσία…ΜΗΔΕΝ τελικά  ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει, ένα και το αυτό…

Από την άλλη η Ξάνθη για πρώτη φορά έχει δυο μειονοτικούς βουλευτές που νοιάζονται μόνο  για το πότε θα βρεθεί κτίριο για το (τουρκικό) Μειονοτικό σχολείο, οπότε τα σχόλια περιττεύουν!

(σ.σ. Ας τον χαίρεται πρώτα ο κύριος Μητσοτάκης και μετά ο κύριος Μέτιος βέβαια…)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Η “πληρωμένη” απάντηση της Ελένης Χατζηγεωργίου στον Σταύρο Καρυπίδη

Επόμενο Άρθρο

Η ΣΕΚΕ δυνατά στην αγορά των ακτινιδίων την φετινή χρονιά! ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΒΛΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Επόμενο Άρθρο
Η ΣΕΚΕ δυνατά στην αγορά των  ακτινιδίων την φετινή χρονιά! ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΒΛΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η ΣΕΚΕ δυνατά στην αγορά των ακτινιδίων την φετινή χρονιά! ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΒΛΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Επιδημία γαστρεντερίτιδας στον Εχίνο!  Ζητώ άμεσα ελέγχους για την προστασία  της υγείας των κατοίκων!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Επιδημία γαστρεντερίτιδας στον Εχίνο!  Ζητώ άμεσα ελέγχους για την προστασία  της υγείας των κατοίκων!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΒΔΗΡΩΝ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΒΔΗΡΩΝ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης