• Επικοινωνία
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

Επίθεση Σωκράτη στην «Α» Εσείς…φταίτε για όλα!

31 Δεκεμβρίου 2010
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter
Ξαφνική επιτόπια επίσκεψη του Καβαλιώτη Υφυπουργού Υγείας κ.Τιμοσίδη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και κοινή συνέντευξη τύπου με Διοικητή και Ξανθιώτη Αναπληρωτή ΥπουργόΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ …ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ!
*Έντονος διάλογος με τον εκδότη της «Α» Ιπποκράτη Γαλάτη που παρέπεμψε τον «εξαφανισθέντα» από παντού πολιτικό κύριο Ξυνίδη, στα δελτία τύπου της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ξάνθης, στις καταγγελίες των ίδιων των γιατρών αλλά και τα καθημερινά παράπονα των πολιτών.

Ξαφνική επιτόπια επίσκεψη του Καβαλιώτη Υφυπουργού Υγείας κ.Τιμοσίδη χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά και «ξαφνική» κοινή συνέντευξη τύπου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης, τον Ξανθιώτη Αναπληρωτή Υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη να τον περιστοιχίζουν.
Το ρεζουμέ των όσων διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν…
«Σύσσωμο» το νέο ΠΑΣΟΚ επεχείρησε να «πείσει» πρώτα τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε και δι’ αυτών τους πολίτες, ότι «όλα πάνε καλά και ομαλά με την λειτουργία του Νοσοκομείου Ξάνθης, η κατάσταση θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και τελικά για όλα όσα φημολογούνται ή ακούγονται ή διοχετεύονται, είναι τελείως ψευδή και οφείλονται στους…κακούς δημοσιογράφους!!!»
Μάλιστα στο στόχαστρο του Ξανθιώτη αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη βρέθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πρώτος και καλύτερος, ο εκδότης της «Α» Ιπποκράτης Γαλάτης και η εφημερίδα «Αδέσμευτη». Προφανώς γιατί τους τίμησε κι ήταν και ο ίδιος παρόν….

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ

Όλα ξεκίνησαν όταν τον λόγο πήρε ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, εμφανώς φορτισμένος από τα συνεχή αρνητικά σχόλια που εισπράττει για την πλήρη απομάκρυνσή του από τα προβλήματα της Ξάνθης και του λαού, αλλά και την μεγάλη «απόσταση» που εξακολουθεί να τηρεί μετά την εκλογή του ως βουλευτής, με το λαό της Ξάνθης…
Ο κύριος Σωκράτης Ξυνίδης αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην τοπική κοινωνία περί καταστροφολογίας των πάντων και έκανε λόγο για διακίνηση ….σεναρίων που δεν ευσταθούν σχετικά με το Νοσοκομείο Ξάνθης και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης !!! (ΣΣ. Αν δεν διάβασε τις ανακοινώσεις και καταγγελίες των ίδιων των εργαζομένων και των γιατρών στον Τύπο, τίποτα δηλαδή δεν άκουσε;)
Με το γνωστό και χαρακτηριστικό του στυλ λοιπόν (το ίδιο στυλ που έγινε αφορμή να αποδοκιμαστεί πολλάκις και ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πριν γίνει Υπουργός…), ο κύριος ξεσπάθωσε στη κυριολεξία κατά πάντων, αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:
«Θα ήθελα αυτοί που διαδίδουν αυτές τις φήμες , να εμφανιστούν επώνυμα. Όπως και να έχει θέλω να τονίσω ότι καμία φήμη δεν έχει βάση και δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός να συρρικνωθεί ή να συγχωνευτεί κανένα Νοσοκομείο, ούτε να κλείσει η Σχολή Αστυφυλάκων ή το Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Η Ελλάδα δεν έχει γίνει Ζιμπάμπουε, είναι μία ευρωπαϊκή χώρα με δημοσιονομικά προβλήματα τα οποία όμως παλεύει με σκληρή δουλειά να αντιμετωπίσει . Δύσκολη χρονιά που όμως έφερε δημοσιονομικά αποτελέσματα που καμία άλλη χώρα δεν έχει πετύχει αυτά που με στερήσεις έχει κερδίσει ο ελληνικός λαός. Το Νοσοκομείο Ξάνθης είναι ένα ίδρυμα με τεράστια προσφορά, με άξιους και ικανούς γιατρούς που έχουν δώσει τους δικούς τους αγώνες στη δημόσια υγεία, άρα πώς γίνεται να κλείσει. Απλά, θα αναδομηθεί., θα γίνουν και νέες προσλήψεις στο νέο έτος και θα παίξει ακόμα σημαντικότερο ρόλο στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός.
Ωστόσο η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ακόμη περισσότερο μεταξύ του κ. Ξυνίδη και του εκδότη της εφημερίδας «Α» , όταν ο Ιπποκράτης Γαλάτης έκανε λόγο για τα στρατιωτικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης που στην ουσία έχουν οδηγηθεί σε κλείσιμο….
«Δεν μπορείτε να λέτε ότι κλείνουν τα στρατιωτικά Νοσοκομεία κ. Γαλάτη. Ποιος είναι ο πληροφοριοδότης σας κ. Γαλάτη, που κάνετε και σοβαρή δημοσιογραφία? Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση σχετική κ. Γαλάτη και εσείς ενσπείρετε τον πανικό στον κόσμο σχετικά με το κλείσιμο του Γενικού και Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης . Σας παρακαλώ, σταματήστε πια να ασκείτε στρατευμένη δημοσιογραφία την οποία παρακολουθώ μέσα από την εφημερίδα σας.», ανέφερε ο κ. Ξυνίδης.
Ο εκδότης της «Α» Ι. Γαλάτης ωστόσο διατήρησε χαμηλούς τόνους και περίμενε να λάβει απαντήσεις αργότερα στα θέματα που ρώτησε και αφορούν τους πολίτες της Ξάνθης, αρνούμενος να μπει στη λογική του «πολιτικού τσαμπουκά»…
-Μακάρι για όλα να φταίμε εμείς κύριε Υπουργέ, που όταν σας εγκωμιάζουμε και σας στηρίζουμε είμαστε καλοί και όταν σας ασκούμε κριτική γινόμαστε οι κακοί….
(Σ.Σ. Περισσότερα για τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Νοσοκομείο Ξάνθης, στη σελίδα 11 και στη προσωπική στήλη του Ιπποκράτη Γαλάτη).

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ Προσκλήθηκαν όλοι, πήγαν μόνον οι….μισοί!

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σφηνάκια & Λαβράκια

Ξανθιώτικα Παρασκήνια

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης