• Επικοινωνία
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; Τσετίν, δεν ψηφίζω…. ας με διαγράψουν!

13 Φεβρουαρίου 2012
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter
Ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά το είπε και…το έκανε!*Η απόφασή μου αυτή θα κριθεί από τον λαό της Ξάνθης και από την ιστορία

Θέμα κομματικής πειθαρχίας έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου απ’ όλους τους βουλευτές μετά από επίμονο αίτημα πολλών βουλευτών, στο τέλος της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Όταν τελείωσαν οι εισηγήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Κουτρουμάνη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, που είχε ζητήσει με τη λήξη της ομιλίας του κ. Παπανδρέου να δώσει κατεύθυνση για την κρίσιμη αυριανή ψηφοφορία επανέφερε το αίτημά του.
Παρ’ όλα αυτά ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ.Τσετίν επανέλαβε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Life 921 fm ότι, «θα καταψηφίζει το Μνημόνιο 2 κι ας τον διαγράψουν»!!!
Γεγονός που έπραξε στην χθεσινή ψηφοφορία, την ίδια ώρα που έστελνε στον Τύπο και το παρακάτω μήνυμα μανιφέστο!
……
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΕΤΙΝ
Στις εθνικές εκλογές του 2009, 17.271 συμπολίτες μου, Ξανθιώτες και Ξανθιώτισσες, με επανεξουσιοδότησαν με την ψήφο τους, να τους αντιπροσωπεύσω στο Κοινοβούλιο.
Η εντολή τους αφορούσε την ανάταξη της αναπτυξιακής διαδικασίας, την στήριξη του εισοδήματος των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, την προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης, την στήριξη των ανέργων, την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Η εντολή αφορούσε, επίσης, την εφαρμογή μιας σύγχρονης προοδευτικής μειονοτικής πολιτικής.
Επί δυόμιση χρόνια στήριξα όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου προκειμένου να αποφύγουμε την χρεοκοπία, κάνοντας το χρέος μου απέναντι στην χώρα και τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό ψήφισα το Μνημόνιο και Νόμους, πεπεισμένος ότι αυτή αποτελούσε την μοναδική διέξοδο για την χώρα.
Όταν οι οικονομικές εξελίξεις οδήγησαν σε δραματικές πολιτικές αλλαγές, διαφώνησα, διαχωρίζοντας σαφώς δια της ψήφου, την θέση μου.
Η ηθική αλλά και η πολιτική λογική μου, μου υποδεικνύουν πλέον ότι ο δρόμος που ακολουθούμε οδηγεί σε αδιέξοδο. Φορτώνει στους πολίτες, και μάλιστα στους πιο ευάλωτους καθώς και στους νέους, την επί χρόνια αποτυχία του πολιτικού συστήματος να εφαρμόσει ουσιαστικές μεταρρυθμιστικές πολιτικές εγκαίρως.
Οι κρίσιμες ιστορικά στιγμές, απαιτούν από όλους μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Η ηθική και πολιτική μου ακεραιότητα δεν μου επιτρέπουν να ψηφίσω το νέο μνημόνιο, προϊόν της αποτυχίας του πολιτικού συστήματος.
Οι δημοκρατικές πεποιθήσεις μου, δεν μου επιτρέπουν να λειτουργώ παρά τη βούληση των συμπολιτών μου και την λαϊκή εντολή που έχω λάβει.
Η απόφασή μου αυτή θα κριθεί από τον λαό της Ξάνθης και από την ιστορία

ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσ…ΨΙΘΥΡΟΙ!

Επόμενο Άρθρο

Μειώσεις 20% στις συνδρομές των μελών!

Επόμενο Άρθρο

Μειώσεις 20% στις συνδρομές των μελών!

Εκλογές εδώ και τώρα!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης