Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κουλιεράκης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του (17′,39′), με τον Κρητικό στόπερ όμως να υποπίπτει και στο πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 η ομάδα της Βοσνίας. Ο Εκόνγκ σημείωσε το τρίτο τέρμα των πρωταθλητών Ελλάδας (51′), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Σεμπάστιαν Ερέρα (22′) και Ένβερ Κουλάσιν (45’+3).
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στην πρώτη, ουσιαστική, ευκαιρία του, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κουλιεράκη. Ο 20χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός έστειλε, με κεφαλιά, την μπάλα στα δίχτυα στο 17ο, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουλιεράκης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε φάση επίθεσης των Βόσνιων. Ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σουτ της Μπόρατς, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έπεσε με τα χέρια πάνω στον τερματοφύλακά του, με συνέπεια, με την υπόδειξη του VAR, να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Ερέρα βρέθηκε στα έντεκα βήματα, απέναντι στον Κοτάρκι, στο 22′ και έκανε το 1-1.
Ο «Δικέφαλος» πήρε εκ νέου τα ηνία στο σκορ στο 39′. Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο του Τάισον, η μπάλα κατέληξε στον Οζντόεφ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σισκόφσκι. Ο Κουλιεράκης, όμως, πήρε το “ριμπάουντ” και με κεφαλιά, «έγραψε» το 2-1.
Στο 44′ ο Οζντόεφ καθυστέρησε από το ύψος του πέναλτι και δεν μπόρεσε να τριπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με αντεπίθεση, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια των «ασπρόμαυρων» και στο 45’+3 ο Κουλάσιν ισοφάρισε σε 2-2.
Δυναμικά επέστρεψε ο ΠΑΟΚ για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης και στο 51′ έγινε και πάλι «αφεντικό» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Εκόνγκ «έπιασε» την κεφαλιά και «έγραψε» το 3-2.
Στο 77′ μόνος σε κενή εστία, ο Σαμάτα δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Κουλάσιν έδιωξε στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι.
*Θεατής του αγώνα από την κερκίδα ήταν, λόγω τιμωρίας του από τον Α΄ προκριματικό γύρο, ο προπονητής των Βόσνιων, Μλάντεν Ζίζοβιτς. Τον αντικατέστησε στον πάγκο ο βοηθός του, Μπόγιαν Πουζίγκατσα.
Κίτρινες: Σβαμπ – Μέγερς, Χάσουκιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Μπάμπα, Οζντόεφ (68’ Καμαρά), Σβαμπ (85’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ (69’ Ζίφκοβιτς), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (68’ Σαμάτα).
ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (Μπόγιαν Πουζίγκατσα): Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (72’ Χρέλια), Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Βούκοβιτς (89’ Κάβιτς), Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς (89’ Χάσουκιτς).
Κατέρρευσε φίλαθλος στο ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενας οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ κατέρρευσε την ώρα της αναμέτρησης με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Τούμπα,για τα προκριματικά του Champions League.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης του φιλάθλου, ούτε η κατάσταση της υγείας του. Επικράτησε πάντως αναστάτωση στις κερκίδες και οι διασώστες που ήταν στο γήπεδο,
Ο οπαδός μεταφέρθηκε αρχικά στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και τον έβαλαν στο ασθενοφόρο μεταφέροντάς τον σε κάποιο νοσοκομείο της πόλης της Θεσσαλονίκης.





