*Τον Πάνο Παπαδόπουλο στα γραφεία του «Μαχητή» επισκέφθηκαν χθες η Ελένη Καπώνη (σ.σ. επί χρόνια στενή συνεργάτης του και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής) και ο σύζυγός της ο Πλούταρχος, που ήρθαν για 2 μέρες στη Ξάνθη να «θυμηθούνε» τα παλιά, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Λευκωσία! Με την υπόσχεση να τα… ξαναπούνε το καλοκαίρι.
……
*Έτοιμος για το …καλοκαίρι δηλώνει ο Γιάννης Μπόσβελης που αγόρασε καινούργιο πανέμορφο βεσπάκι και ιδού αυτούσια η ανάρτησή του.
«Ιoannis Bosvelis
Έτοιμος για το καλοκαίρι»
-Έτοιμος Γιάννη αλλά…προσοχή! Βάλε…διπλή κλειδαριά μη στο κλέψουνε! .
…..
*Επιστροφή στα παλιά της…λημέρια για την δημοφιλή φίλη δημοσιογράφο από την Χρυσούπολη Χρύσα Κυριακού που όπως διαβάζω, έπιασε εκ νέου δουλειά στον Δήμο Χαλκηδόνος!
-Καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες Χρύσα!
…..
*Εξαιρετικά τα σχόλια και οι φωτογραφίες από τον Στάθη Χαρπαντίδη και τα φιλοξενώ στη στήλη αυτούσια όπως και κάποιες από τις εξαιρετικές φωτογραφίες.
……
Το «δια χειρός Σωτήρη» είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις εστίασης στην πόλη της Ξάνθης και ανήκει στην οικογένεια του Σωτήρη Τσιακίρογλου. Η παρασκευή του κεμπάπ από ποιοτικό μοσχαρίσιο κρέας και το μαστορικό του ψήσιμο δικαιώνει τη φήμη του Σωτήρη.
……
Τα σουτζουκάκια του είναι τροφαντά, ζουμερά και ανάλαφρα, σε ηλεκτρίζουν με την αληθινή νοστιμιά τους, προσθέτει στο πιάτο μόνο τα πολύ απαραίτητα, κρεμμυδάκι, αλάτι και μπούκοβο. Tips: «Δια χειρός Σωτήρη», 28ης Οκτωβρίου 27, Ξάνθη, τηλ: 2541073374.
-Διάσημο το Δια Χειρός Σωτήρη… Εντός αλλά και Εκτός Ξάνθης!
……
*Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, τους τραγουδιστές, την Eurovision αλλά και τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
……
*«Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο. Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το “βόθρο της Βουλής” γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.
-Παράλληλα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε επίσης πως με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν καμία επαφή.
«Δεν μιλάμε και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση», κατέληξε.
Κακίες
Καλά ένας από τόσους και τόσους … «κόλακες», νέους αλλά και παλιούς, δεν μπορεί να «συμβουλεύσει» τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό και να του (ξανα) πει για μια ακόμη φορά ότι, «όταν διαβάζει ένα γραπτό κείμενο…» -που πιθανόν του έγραψε κάποιος άλλος… αδικεί μόνο τον εαυτό του, ενώ είναι άριστος στον προφορικό λόγο;
Τα ίδια έκανε κι όταν εκλέχτηκε Δήμαρχος Ξάνθης την ημέρα της νίκης του, τα ίδια έκανε και την Δευτέρα το μεσημέρι με την «Φλόγα», διαβάζοντας το γραπτό κείμενο που είχε μπροστά του…!
Ένας από τόόόσους κόλακες… δεν μπορεί να του το πεί; Καλό θα του κάνει μόνο! Εκτός αν δεν «τολμάνε» να του το πούνε… Αλλά κι ο ίδιος, απορώ πως δεν το έχει καταλάβει!
Σφήνες
Το «αίμα» νερό δεν γίνεται και Ελένη Καπώνη, Πλούταρχος και τα δυο τους παιδιά το πρωί της Δευτέρας με το που «πάτησαν» το πόδι τους στη Ξάνθη, το πρώτο που έκαναν ήταν να επισκεφθούν τον Πάνο Παπαδόπουλο –και να του κάνουν έκπληξη…- στα γραφεία του «Μαχητή»!
Υπενθυμίζω ότι η Ελένη Καπώνη έφυγε με τον Πλούταρχο για την Κύπρο αρχές του 2010 και είχε να ‘ρθεί στη Ξάνθη, ακριβώς 14 χρόνια!!!
Και φυσικά δεν έκρυψε την μεγάλη συγκίνησή της…
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ





